Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.12.1971

obiectiv

 

* o pozitie in cadrul unei firme care sa-mi ofere posibilitatea de a-mi perfectiona cunostintele * un post intr-o firma care sa ma promoveze conform pregatirii si experientei acumulata in toti acesti ani si care sa ma motiveze sa folosesc la maxim acesta experienta * un loc in care este apreciata fidelitatea angajatului fata de firma respectiva, corectitudinea si seriozitatea acestuia.

Tip job: Full time

Disponibil: 01.11.2006

experienta profesionala

 

01.09.1997 - 01.11.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: analist vanzari, analist stocuri

Responsabilitati:


►Mai 2007 - prezent =economist costuri la firma'' DORNA LACTATE''

►20 Februarie -1 Noiembrie 2006 = analist stocuri la firma
"GRES DE GRES S.R.L".
Sarcini cuprinse in fisa postului: rapoarte de vanzari, aprovizionare in functie de analiza de stocuri,modificari preturi, transferuri intre gestiuni pe baza analizei de stoc, analiza inventarelor (partiale/totale)si operarea in gesiune a diferentelor rezultate.

►Decembrie 2005-Februarie 2006 = analist stocuri la firma "ROMSTAL IMEX"
Ma ocupam cu prelucrarea diverselor rapoarte in EXCEL si intocmirea unor rapoarte in ACCES( numai in lucrul cu interogari).

►Ianuarie 2005 =controlor de gestiune la firma "ELMA ELECTRONIC S.R.L".-contract de munca pe perioada determinata.
Fisa postului prevedea atat analiza scriptica a gestiunii cat si solutii in rezolvarea diferitelor probleme descoperite.

►Noiembrie 1997 - Septembrie 2004 = firma "LA FOURMI S.A."
*1997 am inceput cu functia de "referent contabil" in departamentul "contabilitate"iar fisa postului prevedea atributii ce tineau de contabilitatea primara.
*In 1999 principalele atributiuni erau: verificarea intrarilor/iesirilor din gestiune(magazine si depozit),actualizarea bazei de date prin copierea datelor de la magazine la centru si transmiterea acestora in programul de contabilitate.
*In 2001 devine principala sarcina de serviciu statistica de gestiune(analiza vanzari/cumparari, analiza miscari stocuri etc), secundar verificarea bazei de date din gestiune.
*Nov. 2003 se modifica functia in "controlor financiar". Fisa postului prevedea : controlul inregistrarilor efectuate de catre operatorii de gestiune pentru 10 magazine si depozit; controlul vanzarilor transferate in programul de gestiune din casele de marcat ( valoric); actualizarea bazei de date de la centru; analiza miscarilor de stocuri in programul de gestiune; intocmirea diverselor rapoarte statistice, lunare(vanzari/cumparari, lei, $, %) catre actionari; alte rapoarte statistice necesare bunei dezvoltari pe viitor (catre departamentele implicate)

Realizari:

LA FOURMI - am pus bazele unui departament statististic. Se urmarea in principal analiza de vanzari/cumparariprin diverse rapoarte de gestiune, analiza miscarilor de stocuri si secundar verificarea bazei de date din gestiune.
ELMA - am rezolvat unele probleme legate de baza de date din programul de gestiune
ROMSTAL -am inceput sa lucrez cu aplicatia "Access"
GRES DE GRES - am dat anumite sugestii de modificare a programului de gestiune privind partea de rapoarte si sper ca macar o parte din acestea sa se finalizeze in viitor

studii

 

Activitati extracurriculare

adaptabilitate,spirit intreprinzator si creativ, tact in relatiile interumane,gandire analitica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close