Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.02.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1998

obiectiv

 

sa ma incadrez intr-o firma cu renume unde sa pot avansa cat mai mult numai prin atitudinea mea pozitiva de-a realiza tot ceeace-mi propun.

Salariu: 250,00 USD / luna

Beneficii: indeplinirea tuturor sarcinilor trasate cu beneficii pe masura,numai printr-o stransa colaborare cu toti colegii, pentru o reusita maxima.

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Cercetare - dezvoltare, Protectia muncii, Banci, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Braila

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

17.11.2005 - 12.09.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial/sef pct.lucru

Responsabilitati:

relizarea de targete impuse,cresterea vanzarilor atat cantitativ pe clientii vechi cat si prin recrutarea de clienti noi, urmarirea listelor de incasari in termenii stabiliti,intocmire de rapoarte zilnice de vanzari pe brand-uri,rapoarte de incasari.
verificari stocuri,verificari situatii ale agentilor(rapoarte vanzari-incasari-target-uri),rezolvari ale diferitelor situatii aparute atat la nivel de firma cat si intre agenti si firmele colaboratoare.

Realizari:

indeplinirea target-urilor pe fiecare luna :valoric sau cantitativ,implementari personale in ceea ce priveste sistemul de vanzare ce au dus la realizarea de target-uri .

01.06.2002 - 30.03.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari/sef punct lucru galati

Responsabilitati:

ca agent - realizare targete impuse,cresterea semnificativa a vanzarilor prin cresterea fie cantitativa pe clientii vechi dar mai ales si cresterea vanzarilor si prin nr. de clienti noi ,urmarire fise clienti datornici,rapoarte zinice de incasari/vanzari,impunerea pe piata a imaginii firmei cat mai avantajoasa prin corectitudine si seriozitate.

ca sef pct.lucru - participarea si luarea de decizii in vederea ocuparii posturilor necesare firmei,urmarirea agentilor in ce priveste realizari targete,participarea la efectuarea stocurilor din gestiune,efectuarea comenzilor de marfa catre importatori si verificarea livrarii acestora,incercarea de a aduce noi brand-uri pe piata,situatii financiare si bancare

Realizari:

am condus o echipa formata din 8 pesoane cu care am reusit printr-o stransa colaborare sa ne efectuam sarcinile planificate,avand un coeficient de 90% de indeplinire.

04.01.1999 - 09.05.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari/sef pct. lucru braila

Responsabilitati:

ca agent - efectuarea rapoartelor zilnice de vanzare/incasare,efectuare de comenzi catre importator conform necesarului de marfa si urmarind vanzarile,aducere de brand-uri noi cu un rulaj destul de mare,indeplinire targete de vanzari/incasari.
ca sef punct lucru - luare decizii ,privind ocuparea locurilor de munca libere din cadrul firmei,situatii bancare(plati catre furnizori,etc)

Realizari:

eficientizarea si mai mare a firmei prin introducerea de noi brand-uri.

01.11.1997 - 30.01.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial/sef pct. lucru braila

Responsabilitati:

asistarea si luarea de decizii privind completarea posturilor libere din firma,realizarea pe echipe a angajatilor,efectuarea de stocuri gestionarilor,facturare,incasare si verificare bani conform borderourilor,depunere bani in contul firmei.

Realizari:

formarea unor echipe cat mai performante in vederea bunei desfasurari a activitatii firmei(echipe pentru facturare,echipe pentru gestionari,echipe pentru livratori).

01.04.1997 - 01.11.1997

Departament: productie

Titlu Job: functionar

Responsabilitati:

facturare,introducere date contabile,incasare si verificare bani conform borderourilor/depunere in cont,verificare stocuri gestionari.

Realizari:

efectuarea optima a sarcinilor impuse

studii

 

Activitati extracurriculare

contabilitate primara.persoana cu multa abilitate de adaptare la orice situatie,rezolvarea eficienta a problemelor de orice natura,rezistenta la stres,capacitate de comunicare,abilitati de conducere si coordonare

Premii

CURS PERFECTIONARE INSPECTOR RESURSE UMANE SI CURS DE OPERATOR CALCULATOR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close