Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.06.1983

obiectiv

 

Efectuarea unor activitati care sa reflecte experienta profesionala si care sa permita o perfectionare in domeniu

Salariu: 250,00 USD / luna

Beneficii: traininguri asigurate de firma,bonuri de masa,decontarea abonamentului,ore suplimentare platite .

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Farmacie, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2016 - 31.08.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent asigurari

Responsabilitati:

Contactarea clientilor actuali si potentiali in vederea vanzarii produselor si serviciilor,conform campaniilor planificate,contactarea clientilor in vederea bunei desfasurari a contractelor pe care compania le are cu firmele partenere,oferirea informatiilor conform criteriilor transmise de catre client si conform conditiilor transmise de catre superior,verificarea veridicitatii si corectitudinii informatiilor introduse in baza de date,folosirea si actualizarea bazei de date clienti cu informatii si cerinte despre clientii vechi/noi sau potentiali ,comunicate de acestia,utilizarea programelor de calculator specifice companiei,urmarirea si propunerea modului de rezolvare a diferitelor situatii aparute in activitatea de zi cu zi etc.

08.08.2011 - 08.12.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: ambalator produse cosmetice

Responsabilitati:

Realizarea activitatilor de ambalare,raportarea informatiilor corecte si complete despre inventarul materialelor,aranjarea materialelor in spatiul depozitului,pregatirea pachetelor pentru receptie/livrare,incarcarea/descarcarea pachetelor,aranjarea bunurilor pe rafturi,etichetarea cutiilor,distrugerea materialelor nefolositoare,respectarea regulilor de securitatea muncii specifice,cunoscand raspunderile legale pentru nerespectarea acestora

Realizari:

Realizarea normei zilnice , intocmirea exacta a inventarierilor zilnice si periodice

04.03.2007 - 05.01.2011

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator telemarketing

Responsabilitati:

Contactarea clientilor din baza de date,prezentarea pe scurt a produselor ,cresterea numarului de vanzari ,atragerea de potentiali clienti si atingerea targetului zilnic ,negocierea cu clientii asupra termenilor de cumparare a produselor,inregistrarea comenzilor in baza de date,comunicarea beneficiilor si a implicatiilor pentru a convinge clientii de a achizitiona produsele

Realizari:

Atingerea targetului stabilit zilnic,am imbunatatit baza de date si am capatat experienta in marketing si in abordarea clientilor

01.11.2006 - 01.01.2007

Departament: publicitate

Titlu Job: operator introducere date

Responsabilitati:

Introducerea unor cupoane de tombola in baza de date,verificarea si corectarea cupoanelor si atingerea targetului

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate / Colegiu: ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI la UNIVERSITATEA BUCURESTI FACULTATEA DE BIOLOGIE din BUCURESTI.
2002 - 2007 Facultate / Colegiu: ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI la UNIVERSITATEA BUCURESTI FACULTATEA DE BIOLOGIE din BUCURESTI.

Facultati in straiatate

NU

Premii

Calificari
Aug 2016: CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALA IN ASIGURARI

Certificari
Apr 2015 - Apr 2015: CERTIFICAT DE ABSOLVIRE
CALIFICAREA COMPETENTE SOCIALE SI CIVICE PROMOVAT CU NOTA 9.50
IN ACEST CURS MI AM DEZVOLTAT ABILITATILE DE COMUNICARE,SOCIALE SI INTERPERSONALE.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close