Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.09.1962

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.04.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa lucrez int-o companie in care sa pot pune in valoare toata experienta acumulata in decursul anilor,atat in tara cat si in strainatate.Doresc sa lucrez in cadrul unei echipe in care fiecare membru sa fie motivat moral si nu numai pentru ealizare obiectivelor trasate.

Beneficii: salariu,asigurare

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Administrativ / Logistica, Achizitii

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Implementarea pe piata a conceptului de reconditionare a articolelor din piele naturala si piele ecologica,fiind un serviciu prestat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Desi activam pe piata serviciilor dedicate de putin timp am inceput sa atragem din ce in ce mai multi clienti atrasi de ideea repararii bunurilor acestora. Pretul reconditionarii este cu mult mai mic comparativ cu varianta inlocuirii .
Salariu

01.12.2010 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: manager vanzari

Responsabilitati:

Coordonez activitatea de implementare a francizei Color Glo din SUA, urmaresc gasirea si marirea numarului de clienti la nivel local ,prin intermediul diverselor metode de publicitate consiliate de francizor.
bonus pentru realizari,bonuri de masa,autoturism

01.08.2000 - 01.05.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: responsabil intretinere

Responsabilitati:

Imi desfasuram activitatea in cadrul compartimetului administrativ societatii si tineam evidenta contabila primara a unui complex de locuinte ( residence ) si spatii comerciale inchiriate . De asemenea tineam legatura cu furnizorii de utilitati si urmaream desfasurarea reparatiilor planificate pentru imobilele din portofoliul societatii.Mentionez ca am fost angajat legal,cu carte de munca,pe toata perioada contractului.
Coordonarea si supravegherea bunei desfasurari a furnizarii de servicii clientilor societatii.
De Angelis Loretta,actionarul principal al societatii imobiliare si seful meu direct
asigurare,bonuri de masa,locuinta

20.10.1994 - 10.06.1996

Departament: achizitii

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Imi desfasuram activitatea in cadrul compartimentul financiar contabil al societatii,urmaream incasarea facturilor si plata catre bugetul de stat a taxelor si impozitelor

17.01.1994 - 20.10.1994

Departament: functii publice

Titlu Job: controlor financiar

Responsabilitati:

Controlam evidentele contabile ale intreprinderilor si institutiilor de stat pentru a verifica modul cum au gestionat,conform legii,a fondurilor primite de la bugetul de stat

20.08.1991 - 17.01.1994

Departament: vanzari

Titlu Job: managerl vanzari

Responsabilitati:

Conduceam compartimentul de vanzari,urmaream gasirea de noi clienti si incasarea facturilor emise.

Realizari:

Aceasta societate a fost prima societate comerciala din Craiova care efectua vanzari en-gross de produse alimentare si nealimentare din import. Am reusit cresterea cifrei de afaceri a societatii de 2 ori.

02.05.1990 - 20.08.1991

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inspector financiar

Responsabilitati:

Controlam si urmaream modul in care agentii economici (persoane juridice) ,intocmeau si conduceau evidenta contabila,calcularea si varsarea la bugetul de stat a taxelor si impozitelor cuvenite bugetului de stat

Realizari:

Am fost printre putinele persoane care ,in anul 1991, au putut contribui la infiintarea primelor societati comerciale dupa Legea 31 /1991.

29.09.1986 - 02.05.1990

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Intocmeam in fiecare luna evidentele contabile la nivel de sectie care mai apoi erau centralizate la contabilitatea intreprinderii.

studii

 

Facultati in straiatate

nu

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

italiană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close