Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.06.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.11.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tipul de post urmarit: Full Time Orase urmarite:Ploiesti,Bucuresti Disponibilitate de schimbare resedinta: Da , In tara si in strainatate Disponibilitate pentru calatorii de afaceri: Peste 50% din program Domeniu de activitate urmarit: Inginerie

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Otopeni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: workshop supervisor

Responsabilitati:

Implicat direct în selecția furnizorilor pentru mașini CNC, soluții de manipulare, scule și dispozitive și toate celelalte articole asociate necesare în procesele de reparație a echipamentelor folosite in procesul de foraj.

-Creaza și gestioneaza planul de proiect, aloca resurse și monitorizeaza progresul;
-Monitorizeaza si asigura livrarea de produse calitative care sa indeplineasca cerinta clientului ;
-Conduce ședințele de productie și stabilește planul de productie;
-Menține bugetul alocat și implementează practicile de schimbare.
-Vizualizeaza prin cuvinte și acțiuni valorile de bază , asigurarea respectatii regulilor de sanatate si securitate in munca a tuturor persoanelor din subordine aflate în zona de lucru.

01.07.2011 - 30.09.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: manufacturing engineer

Responsabilitati:

Manufacturing Engineer (Inginer de proces tehnologic) este implicat in toate fazele unui proiect incluzand planificarea,proiectarea si aprobarea documentelor aferente unui contract si consultarea clientului final sau personal tehnic implicat in proiect.Principala atributie este elaborarea rutelor tehnologice in aria de productie atat pentru partea de prelucrari mecanice cat si partea de controlul calitatii,stabilind necesarul de scule,dispozitive si verificatoare pentru a asigura un proces sigur,eficient si productiv respectand standardele si procedurile in vigoare.
- Elaborarea rutelor tehnologice.
- Elaborarea fiselor tehnologice ce cuprind desenele de prindere si fixare ale reperelor,schite de prelucrare atat pentru operatii de degrosare cat si pentru finisare respectand cerintele impuse .
- Asigurarea suportului tehnic necesar in productie.
- Rezolvarea neconformitatitor dezvoltand tehnologii de reparatie si elaborarea documentatiei necesare efectuarii reparatiilor .
- Asigurarea suportului privind instruirile periodice si calificarile pentru operatori.
- Analiza privind detectarea si modalitati de prevenire a factorilor ce duc la defectarea echipamentelor si a reperelor din productia curenta.
- Analiza de costuri de productie si estimari de manopera si materiale pentru familii noi de produse.
- Participarea activa la sedintele zilnice de productie in vederea atingerii si depasirii indicatorilor de performanta setati atat la nivel de departament cat si la nivel de fabrica.

01.11.2010 - 31.07.2011

Departament: productie

Titlu Job: operator cnc

Responsabilitati:

Operatorul masini-unelte comanda numerica(CNC) are ca principale responsabilitati de a se asigura de functionarea in bune conditii a masinii,de a verifica acuratetea setarilor si de a detecta posibilele erori in diferitele cicluri de prelucrare sau posibilitatea executiei reperelor in afara campului de tolerante impus de documentatie folosind aparate de masura si control cu o precizie ridicata cum ar fi micrometrul,subler,cale etc.Operatorul CNC ajusteaza parametrii de aschiere pentru optimizarea procesului,inspecteaza sculele aschietoare si valideaza programul de prelucrare pentru primul reper executat .

01.03.2010 - 30.06.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: agent de vanzari

Responsabilitati:

Promovarea produselor si vanzari directe

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Inginerie mecanica si electrica/Managementul riscului si ingineria fiabilitatii utilajelor petroliere si petrochimice la UPG din Ploiesti.
2005 - 2009 Facultate: Inginerie mecanica si electrica/Utilaj petrolier de schela la UPG din Ploiesti.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Tehnologic/Mecanica la Colegiul Spiru Haret din Ploiesti.

Activitati extracurriculare

Aptitudini deosebite in negociere, adaptibilitate, munca in echipa, rezistenta la stres si
program prelungit

Premii

Traininguri
Apr 2014 - Apr 2014: 8D Methodology
8D Methodology
Jul 2012 - Aug 2012: Lean 6 Sigma - Enterprise Excellence, Green Belt III

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close