Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.05.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.09.2008

obiectiv

 

Imi doresc un job care sa imi permita sa interactionez cu oamenii, sa comunic pentru a stabili relatii bune de munca si sa reprezint imaginea companiei in cel mai benefic mod atat pentru clienti, cat si pentru societate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2013 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: wholesale manager

Responsabilitati:

Ca Wholesale Manager al Euroweb Romania ma ocup de livrarea tuturor tipurilor de servicii care permit clientului nostru sa poata functiona ca un ISP sau Telecom Operator la preturi competitive, totul bazat pe una dintre cele mai fiabile retele din Romania si din Europa de Sud-Est.

Departamentul nostru de vanzari Wholesale este specializat in a furniza servicii de internet, telefonie si transfer de date in conditii de inalta performanta si fiabilitate.

Ca un Wholesale Executive sunt responsabila cu vânzarea majoritatii serviciilor Euroweb, cum ar fi: IP Tranzit - 4 Nivelul 1 conexiune: Nivelul 3, Telia Sonera, Inteliquent (TINET), NTT, peering direct cu toate ISP-urile majore în România (UPC Romania, RCS&RDS, Romtelecom, etc), peering direct cu Google, Facebook, linii închiriate (PDH / SDH sau tehnologie IP), etc.

Sunt, de asemenea, expert în promovarea și vânzarea de dark fiber sau IRU, servicii de colocare (unități amprenta și rafturi), cererea de gazduire (Web, Mail, DNS), shared hosting, servere virtuale private, mass-media streaming.

01.11.2011 - prezent

Departament: relatii publice

Titlu Job: expert comunicare si pr

Responsabilitati:

Ca si comunicator, obiectivul meu principal este de a crea şi menţine relaţii favorabile cu publicurile cu care interacţionează fundatia pe care o reprezint.
Comunicarea cu presa, campaniile de educare, de informare, de responsabilitate socială, gestionarea situaţiilor de criză, toate aceste componente fac parte din activitatea mea zilnica.

Iata cateva dintre elementele care se regasesc in munca mea de zi cu zi :
Cercetare: fie că este vorba de publicuri, o anumită industrie sau o anumită companie, informatiile de baza despre ele sunt esentiale in realizarea unei comunicari eficiente si obtinerea de rezultate maxime.
Creare şi actualizare permanentă a listei cu contacte din mass media şi menţinerea legăturii cu acestea: publicaţii, posturi TV sau de radio, o listă cu site-uri şi bloguri cu un public relevant pentru fundatie.
Creare de materiale pentru presă şi/sau parteneri: mape, comunicate, prezentări, newslettere etc.
Monitorizare a presei şi a comunicării media.
Organizare de evenimente: acest lucru poate presupune căutarea spaţiilor pentru conferinţe de presă sau activităţi de teambuilding, rezervări, trimiterea de contracte.
Reprezentarea fundatiei în apariţiile publice
Elaborarea strategiilor generale de comunicare.
Elaborarea planurilor de campanie şi de evenimente

In anul 2013 FDCL a organizat pentru Consiliul local al comunei Snagov, judetul Ilfov festivalul Zile si nopti albe la Snagov, in cadrul caruia am participat cu intreaga echipa la organizarea evenimentului. Proiectul a fost implementat in baza unui contract si a mai multor sponsorizari venite de la comunitatea de afaceri din zona.
Proiectele europene in cadrul carora am fost responsabila cu comunicarea sunt:
1. Casa Dunarii – Dezvoltarea Economica prin Identitatea Regiunii Transfrontaliere Ro-Bg - Proiectul Casa Dunarii va fi cadrul pentru crearea de branduri, relete si politici de marketing pentru sectorul IMM-urilor considerat de catre actorii regionali ca fiind motorul schimbarii, sector care va fi sustinut de formarea unor parteneriate si asociatii care sa valorifice oportunitatile transfrontaliere.
2. RINNO– un model de intarire a beneficiilor cooperarii regionale transfrontiere dintre Romania si Bulgaria, prin CD&I - Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea economica si sociala a zonei de frontiera dintre Romania si Bulgaria pe baza parteneriatului intre CD&I, universitati, administratia locala si central si IMM-uri.

01.02.2011 - 10.04.2011

Departament: publicitate

Titlu Job: client service

27.06.2010 - 01.12.2010

Departament: banci

Titlu Job: coordonator vanzari

Responsabilitati:

Am coordonat echipa de vanzari pe zona Constanta pentru atingerea target-ului stabilit de superior. Produsul vandut a fost contracte de economisire-creditare, c prima de la stat de 25%, program sustinut de Uniunea Europeana.

14.04.2007 - 01.05.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: business sales representative

Responsabilitati:

- sa ating si sa depasesc obiectivele specifice de vanzare ale segmentului de piata SOHO & SME metode de contact direct cu clientul;
- sa promovez si sa vand servicii si produse Orange pentru a obtine o maximizare a profitului segmentului SOHO & SME;
- sa identific nevoile clientilor si sa ii consiliez in vederea luarii unei decizii informate.

01.06.2006 - 15.04.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: orange expert

Responsabilitati:

- sa promovez si sa vand telefoane, servicii si alte produse Orange in cadrul magazinului de imagine Orange Concept Store;
- sa stabilesc si sa imbunatatesc relatiile cu clientii;
- sa ofer clientilor suport pentru configurari la internet, pentru laptop-uri si sa ii asist cu setarea servciului Blackberry;

01.09.2005 - 31.05.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: phone expert

Responsabilitati:

- sa ating obiectivele de vanzare prin respectarea politicii si procedurilor Orange Shop Dunarea
- sa setez toate tipurile de terminale si alte dispozitive in vederea folosirii serviciilor Orange

08.11.2004 - 31.08.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: dealer assistant

Responsabilitati:

- sa ofer suport prin telefon tuturor partenerilor Orange in toate aspectele privind politica Orange, oferte si proceduri.

03.11.2003 - 07.11.2004

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer care representative

Responsabilitati:

- sa ofer suport prin telefon tuturor clientilor Orange in ceea ce priveste serviciile si produsele Orange

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Comunicare si Relatii Publice la Univesitatea din Bucuresti din BUCURESTI. Sectia Jurnalism si Stiintele Comunicarii
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: Uman la Liceul Teoretic Ion Neculce din BUCURESTI. Sectia de Limbi Straine

Premii

Certificari
May 2013: Curs "Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene". Curs certificat CNFPA si sustinut de trainerul Liliana Glejaru, Euro Best Team

Apr 2012: Curs "Expert achizitii publice". Curs certificat CNFPA si sustinut de trainerul Emmanuel Morel, Euro Best Team

Aug 2011: Curs "PR si Comunicare". Curs certificat de CNFPA si sustinut de trainerul Liviu Dragoman, Euro Best Team.

Aug 2003: "O vanzare reusita!" sustinut de Razvan Ghebaur, Trainer Orange Romania.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close