Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.03.1994

obiectiv

 

Sunt decisa să lucrez pe termen lung într-o companie profesionista, care sa imi ofere sansa sa ma afirm si sa imi devolt apitudinile prin colaborare, coordonare si munca in echipa. În viziunea mea, cunoștințele și competențele sunt importante, dar un lucru se duce la capăt cu succes doar atunci cand există o puternică motivare lăuntrică. Atunci când unui om competent i se dă oportunitatea de a sprijini prin muncă o cauză de care îi pasă, se investește, de fapt, în bunăstarea tuturor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Controlul calitatii, Traduceri, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - 31.10.2015

Departament: altele

Titlu Job: waitress

Responsabilitati:

Wiseguys is the only genuine sports bar in the area that provides great food, special drinks and fun. I was coordinating with the bar and chitchen staff to:
- ensure that work areas are stocked with plates, silverware, glasses, drink mixes and garnishments;
- provide good service customers and to be effective observe guests and anticipate their food or beverage needs;
- know the sport channels and change them if taking into consideration guests needs

- supply and clean the work areas during the shift to maintain an organized workspace

01.06.2015 - 30.09.2015

Departament: altele

Titlu Job: waitress

Responsabilitati:

Another summer, another super experience. It seems to have the same responsabilities like in other restaurant, but no..you put differnt condiments in a diffrent soup. Here, I had to:
- come an hour early to get ready the restaurant for opening( wipe down the tables, prepare containts for salads, make sure there is enough ice, make cofee, renew parmesan cheese, make to go boxes)
- welcome guests, demonstrate menu knowledge,answer questions, to up sell specialty items and describe dishes and than to take orders
- use my people skills to determine what level of hospitality my guest is expecting
- be nice and make everybody happy

01.07.2014 - 30.09.2014

Departament: altele

Titlu Job: waitress

Responsabilitati:

Being a waiter in a restaurant is a great chance to meet different characters of people, to learn how to give them what they want before they say. So the most important duties for me were:
- to provide customers hospitality, make guests feel welcome, take their orders and introduce in the computer;
- to maintenance the ongoing tables(bring out food, refill drinks, bring extra items if guests are requested,offer dessert)
- to ensure guests satisfaction, and to make theam to want to come back
- to process my credit card slips and cash.

01.06.2014 - 30.09.2014

Departament: altele

Titlu Job: font

Responsabilitati:

My daily responsabilities in front were:

- to check with phone reservationists, or answering machine messages to assure that all reservations are noted;
- to check with manager to assure there are no large or private parties that are not know about;
- to greet guests, escort them to their table, pull seat out for the ladies, and present menus;
- to attend guest's queries / complaints and coordinate activities of dinning room personnel to ensure prompt and courteous service to patrons is met;
- check to see that everytnig is wonderful and smile

studii

 

Facultati:

2012 - prezent Facultate: Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor la Universitatea Politehnica din Bucuresti.
2015 - 2015 Facultate: Industrial Engeneering la Dokuz Eylul Universitesi din Izmir, Turcia. Student ERASMUS
2009 - 2012 Facultate: Tehnician Ecolog si Protectia Calitatii Mediului la Colegiul Tehnic Petru Poni din Onesti.

Premii

Traininguri
Oct 2014: Practică pedagogică în învaţământul preuniversitar
Practica pedagogică este modalitatea de formare a competenţelor practice specifice carierei didactice
Voluntariat
Apr 2014: EESTEC
Electrical Engineering Students' European Associaton, Bucuresti (Romania)

Competente dobandite: - comunicare la nivel scris si verbal atat in limba materna cat si in engleza - competente legate de sarcini: redactare documente, organizare de proiecte, planificare, lucru in echipa, documentare; - participare la viata publica, deschidere culturala
Premii si Distinctii
Apr 2014: Sesiunea de Comunicari Stiintifice



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close