Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.03.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.01.2017

obiectiv

 

Principalul obiectiv pe care doresc să îl ating în urma desfășurării activității profesionale este acela de a-mi dezvolta capacitatea de a interacționa cu oamenii și de a-mi depăși limitele. Mai mult decât atât doresc acumularea unei experiențe profesionale cât mai bogată și realizarea unui schimb de bune practici în activitatea desfășurată.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Tipografii / Edituri, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi. În cadrul acestui stagiu de practică, am luat parte la organizarea cursurilor și a diferitelor activități culturale, interactive pentru cursanții fundației și nu numai. Activitatea pe care o desfășăr la Fundația Calea Victoriei m-a ajutat foarte mult să îmi dezvolt capacitatea organizatorică, dar și să îmi depășesc temerile în ceea ce privește lucrul în echipă sau vorbitul în public.

01.04.2017 - 30.04.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: participant ca membru al „alianței liberalilor și democraților pentru europa (alde)”

Responsabilitati:

Reprezentant al Partidului ALDE în cadrul comisiei EMPL (Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale).

Simularea Parlamentului European este un proiect național, cu participarea activă a societății, care se desfășoară în Cluj-Napoca. Scopul proiectului este acela de a implica 100 de studenți în sfera politicului, cât și familiarizarea acestora cu procesul decizional utilizat în Parlamentul European. Pe parcursul proiectului am fost  învățați cum să ne dezvoltăm abilitățile de leadership, public-speaking și teamwork prin intermediul dezbaterilor din cadrul ședințelor de comisie și de partid. 

01.11.2016 - 31.05.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

În ceea ce privește stagiul de voluntariat pe care l-am desfășurat în cadrul MMB am întreprins activități precum organizarea evenimentelor culturale, participarea la diverse ședințe unde am acumulat numeroase cunoștiințe despre modul de funcționare al unei instituții muzeale și despre ceea ce înseamnă meseria de muzeograf.

01.05.2016 - 30.06.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

În cadrul INCFC activitatea de voluntariat prevăzută a constat în aplicarea unui număr de chestionare în urma unor evenimente organizate și găzduite de instituții culturale precum ArtSafari sau Muzeul Național de Artă Contemporană. Scopul acestui proiect a fost acela de a cunoaște mai bine publicul și de a afla ce cunoștiințe posedă acesta în ceea ce privește arta contemporană.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Studii Vizuale și Societate la Facultatea de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.
2015 - 2018 Facultate: Studii Europene la Facultatea de Litere, Universitatea din București din București.

Premii

Calificari
Jan 2015: Diplomă DELE - Diplomas de Español como Lengua Extranjera (Nivel B1)

Hobby-uri
lectura, fotografia, călătoriaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close