Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.03.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.10.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltarea aptitudinilor şi competenţelor şi punerea în practică a cunostinţelor în cadrul companiei dvs.

Tip job: Full time

Departament: Cercetare - dezvoltare, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

03.03.2010 - 30.06.2010

Departament: altele

Titlu Job: delegat departament proiecte

Responsabilitati:

1. Evaluarea membrilor din departament, impreuna cu coordonatorul.
2. Idei de recompense pentru membri.
3. Indosarierea proceselor verbale si a prezentei – scrierea ei pe calculator si trimterea acesteia secretarului si responsabilului de Resurse Umane.
4. Interventia in cazul in care exista probleme de comunicare in cadrul grupului si incercarea solutionarii acestora.
5. Feedback lunar despre coordonator/membri pe baza unui chestionar.

Realizari:

In aceasta perioadă, cresterea calitatii proiectelor şi scrierea unor proiecte eligibile pentru finanţări din mediile privat şi public au avut rezultatele vizibile.

28.10.2009 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Scrierea, promovarea şi organizarea proiectelor:
Polisport 2010, Napoca Music Event, Student Sound Days, Festivalul Universitatii tehnice 2010, Luna Studentului Clujean, Mos Nicolae in Observator 2009, Viitor Ingineer 2010, petreceri studentesti, precum si evaluarea evenimentelor: Zilele Universităţii Tehnice 2009 si Infotech 2009.

Realizari:

Am contribuit activ pentru a defini Misiunea , Viziunea şi Valorile organizaţiei.

01.06.2009 - 30.07.2009

Departament: it software

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

Realizarea unui model comercial de gestionare a resurselor pentru un sistem medical. Sistemul are rolul de gestiune a fişelor pacient şi de automatizare a diagnosticării.
Fundamentarea cunoştinţelor în C#, Java şi HTML.
Fundamentarea cunoştinţelor în domeniul medical pentru a dezvolta aplicaţii ce facilitează gestiunea resurselor din domeniu.
Lucrul în echipă.

Tehnologii utilizate: JSP, JSF, RMI.

studii

 

Activitati extracurriculare

Competenţe şi abilităţi sociale:

Spirit de echipă, bună comunicare, fire deschisă şi adaptativă, creativ, original, raţional, responsabil, abilităţi de motivare si persuasiune, bun ascultător, optimist. Aceste competenţe şi abilităţi sunt dobândite datorită firii mele sociale, anturajului, experienţei, dar şi în urma unor studii de specialitate.


Competenţe şi aptitudini organizatorice:

Abilităţi de leadership în organizarea şi coordonarea unor acţiuni; cunoştinţe în managementul echipei, proiectelor, timpului şi resurselor, perseverenţă. Aceste competenţe şi aptitudini le-am dobândit prin intermediul unor training-uri, workshop-uri, seminarii şi experienţa în cadrul delegării Departamentului Proiecte din Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnica.

Competenţe şi aptitudini tehnice:
Aptitudini de utilizare a tehnologiilor moderne, echipamentelor tehnologice şi automatelor.Am programat în VHDL plăci Basys/Pegasus/Spartan-3. De asemenea, am programat în C++ aplicaţii cu Sisteme Hardware de Intrare/Iesire. Aceste aptitudini le-am dobândit în urma laboratoarelor şi proiectelor din cadrul UTCN, dar şi experienţa în construirea reţelei locale de calculatoare din bloc.

Premii

Certificat de atestare a competenţelor în domeniul mecanic, specializarea Tehnician Mecanic pentru Întreţinere si Reparaţii. Atestat profesional, eliberat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării la finalizarea studiilor liceale.

Publicaţii:
Ioan Muresan- "Development of an easy to use wireless range measurement tool using ultrasound wave" 16th IEEE International Conference on Automation, Quality and Testing, Robotics AQTR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close