Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.10.1991

obiectiv

 

Imi doresc sa lucrez intr-un mediu profesional, dinamic care sa-mi permita folosirea cunostintelor acumulate si oportunitati de avansare in cadrul companiei, de asemenea posibilitatea de a-mi dezvolta abilitatile.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Protectia mediului, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: visual merchandising

Responsabilitati:

Ca Visual Mechandising prioritatea principala este clientul si maximizarea vanzarilor, lucrand in mod constant cu rapoartele saptamanale si lunare. O sarcina importanta o reprezinta mentinerea unui nivel ridicat a modului de prezentare prin actiuni menite sa ofere clientului o experienta unica la cumparaturi.

Responsabilitati:

-Servicii clietii directe

-Servicii clienti indirecte

-Impulsionarea atingerii bugetelor de vanzari
-Identific oportunitati pentru a creste satisfactia clientilor si vanzarile;
-Monitorizez vanzarile si initiez actiuni pentru atingerea bugetului de vanzari;

-Training și dezvoltare

-Proceduri comerciale
-Monitorizez indicatorii KPI ai magazinului si initiez actiuni pentru atingerea obiectivelor si bugetelor magazinului;

-Proceduri operationale visual;

-Planificare si organizare
-Daily Plan - prioritizarea si organizarea task-urilor zilnice pentru a satisface nevoile magazinului si a monitoriza si imbunatati eficienta.
-Wekly Plan - planificarea prioritatilor saptamanale conform Visual Planning.

-Leadership

01.09.2013 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: sales advisor

Responsabilitati:

Responsabilitatea in ceea ce priveste suprafata de vanzare, asigurand un customer service direct cat si indirect de calitate, prioritizarea task-urilor in functie de nevoile magazinului, comunicare clara cu echipa.Ofer suport echipei de management, in permanenta dornica de a invata, de imbunatatire constanta si de dezvoltare profesionala.

01.04.2013 - 30.04.2013

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntariat

Responsabilitati:

Aqua Fest Bucuresti este un prilej de rememorare a povestilor legate de lacurile, fantanile şi izvoarele bucurestilor, teme care pot sta la baza unor proiecte de turism acvatic bucureştean. Pe întreaga perioada a festivalului au fost organizate evenimente in zonele acvatice de agrement si actiuni de ecologizare a unor lacuri bucurestene la care au luat parte elevi si studenti. De asemenea, au avut loc colocvii pe tema apei.
Evenimentele din cadrul Aqua Fest Bucuresti au fost realizate în colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti, Prefectura Capitalei, ALPAB, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Institutul Italian de Cultura „Vito Grasso”, Institutul Cultural Turc „Yunus Imre”, Asociaţia D’Avent, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor Bucuresti si alte organizatii din capitala.

01.07.2012 - 31.08.2012

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntariat

Responsabilitati:

Promovarea obiectivelor turistice si informarea turistilor cu privire la atractiile bucurestene.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent MBA: Curs de Limba Franceza la Institutul Francez Bucuresti din Bucharest.
2013 - 2015 Masterat: Climatologie si Resurse de apa la Universitatea din Bucuresti din Bucharest. Diploma de absolvire a Masterului in Geografie, Specializarea Climatologie si
Resurse de apa, Universitatea din Bucuresti. Stagiile de practica pe toata perioada programului de studiu s-au desfasurat in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie cat si in cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor Bucuresti.
2010 - 2013 Facultate: Modul psihopedagogic la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Pshihologia educatiei;
Pedagogie;
Didactica pedagogiei;
Diploma de absolvire a Modulului Pedagogic, practica desfasurata a acestui
modul s-a realizat in cadrul Scolii Tudor Arghezi din Bucuresti (Clasele V-Vlll)
Doctrine pedagogice contemporane;
Sociologia educatiei;
Practica pedagocica.
2010 - 2013 Facultate: Meteorologie si Hidrologie la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Diploma de Absolvire a Facultatii de Geografie, Specializarea Meteorologie-Hidrologie. Diplome si adeverinte care atesta stagii de practica atat in cadrul statiilor meteorologice cat si statiilor hidrologice din tara.
2010 - 2010 MBA: Curs de Limba Engleza la The Lake School of English Oxford din Oxford. Scoala este acreditata de British Council si este membru al ENGLISH UK si Engleza generala de calitate, IELTS. Cursurile de pregatire a examenelor Cambridge si de dezvoltare profesionala sunt oferite persoanelor fizice sigrupurilor pe tot parcursul anului.

Premii

Traininguri
Apr 2018: Visual Retraining

Jan 2015 - Feb 2018: Training Department Manager
-Staff Planner
-Feedback
Oct 2013 - Oct 2013: Security Training

Premii si Distinctii
Jul 2013: Voluntariat Aqua Fest Bucuresti- in cadrul festivalului "Aqua Fest", Facultatea de Geografie - Universitatea din Bucuresti, a organizat o expozitie de fotografii „Apa ca un festival” si un workshop cu tema „Apa şi orasul”.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close