Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.01.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.05.2010

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic, care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Capacitatea de a lucra intr-o echipa cu oameni de la care pot invata, conditii de munca bune si un salariu atractiv.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: verificator documente de expeditie

Responsabilitati:

Job-ul de verificator documente de expeditie presupune verificarea CMR-urilor si retul actelor de transport aferente unor comenzi, comunicarea cu restul departamentelor, rezolvarea problemelor ce pot sa apara.

01.02.2015 - 31.07.2015

Departament: productie

Titlu Job: montator reglor

Responsabilitati:

Asamblarea componentelor pe linia de productie (Iloq), verificarea operatiilor, vizualizarea produsului finit, respectarea normelor de productie si de calitate. Pana in momentul de fata am obtinut 2 calificari, si anume: Manual Assembly si Label.

01.07.2014 - 01.10.2014

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: consilier expert in economie generala (intern)

Responsabilitati:

Postul de intern presupune munca in echipa pe proiecte reale, alaturi de profesionistii KPMG, cu experienta, o invatare continua si dezvoltare (aptitudini tehnice, training-uri pe diferite programe utile in acest job (Excel, IDEA, eAudit)).
Atributiile unui auditor financiar difera in functie de misiune si de pozitia lui in echipa de audit. Printre atributiile unui intern in echipa de audit se regasesc organizarea si culegerea datelor, aplicarea metodologiei, acordarea de suport echipei de audit, efectuarea testelor de audit si completarea foilor de audit in conformitate cu Standardele Internationale de Audit, dezvoltarea si propunerea de noi proceduri, intocmirea raportul de audit si mentinerea relatiei cu clientii.

01.09.2013 - 01.04.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Postul de assistant manager presupune incasare, eliberare facturi fiscale, completare registre argint si metale pretioase, gestionare avize, indrumarea angajatului din subordine, receptionare marfa, etichetare si expunerea produselor, consilierea potentialilor clienti, contributia in atingerea targetului de vanzari, promovarea brandului Meli Melo si a imaginii acestuia.

01.10.2012 - 01.08.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Receptionare marfa, etichetare si expunerea produselor, consilierea potentialilor clienti, contributia in atingerea targetului de vanzari, promovarea brandului Meli Melo si a imaginii acestuia, mentinerea unei bune relatii de comunicare cu clientii, incasare.

01.11.2011 - 01.06.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Scanarea produselor, aprovizionare rafturi din magazin, depozitarea si manipularea produselor, aranjarea produselor pe raion, curatenie.

01.07.2010 - 01.08.2010

Departament: banci

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Familiarizarea cu mediul economic în general, cu domeniul financiar-bancar în special;dentificarea legăturilor dintre cunoştinţele teoretice şi cele practice, utilizarea corectă a documentelor şi deprinderea modului de întocmire al acestora.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Administrare Fiscala la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timisoara. Lucrare de disertatie: Strategia antifraudă a Comisiei Europene
2008 - 2011 Facultate: Finante - Banci la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timisoara. Lucrare de licenta: Activitatea de creditare a IMM-urilor. Studiu de caz: BRD - Groupe Société Générale

Premii

Premii si Distinctii
Jun 2007: Atletism- diferite concursuri, in perioada liceului.

Hobby-uri
fotografie,calatorii,sport,citit

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close