Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.04.1989

obiectiv

 

Din punct de vedere profesional, îmi doresc un loc de muncă stabil, cu perspective de viitor. Consider că, o importanță aparte o are și mediul în care se desfășoară activitatea, deoarece un mediu și un colectiv plăcut ajută la imbunătățirea performanțelor.

Salariu: 1.200,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Publicitate, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Crewing / Casino / Entertainment, Confectii / Design vestimentar, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - 31.03.2017

Departament: altele

Titlu Job: verificator bani

Responsabilitati:

Responsabilități : Verificarea încasărilor ale diverselor societăți comercial, alimentarea ATM-urilor băncilor cu numerar.

01.01.2016 - 30.09.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: vânzătoare

Responsabilitati:

Responsabilități: vânzarea produselor alimentare, încasarea produselor, informarea
clienților despre marfa existentă, inventarul produselor, expunerea produselor alimentare, etichetarea
produselor, realizarea necesarului de marfă, realizarea comenziilor, primirea produselor conform facturilor, întocmirea dispoziție de plată, verificarea termenelor de valalibitate a produselor, realizarea monetarului, curățenia în magazin, depozit și în jurul magazinului.

01.10.2014 - 31.07.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări

Responsabilitati:

Responsabilități: vânzarea mărfurilor, consilierea clienților, încasarea produselor și eliberarea bonului fiscal sau factura fiscala (numerar sau card), realizarea monetarului fiscal conform raportului Z, inventarul mărfurilor, aranjare și etichetare marfă, înlocuirea produselor vândute cu altele din depozit, curățenia în magazin, în jurul magazinului, vitrina și depozit.

01.05.2014 - 30.09.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: vânzătoare și preparator băuturi non-alcoolice

Responsabilitati:

Responsabilități: preluarea și efectuarea comenzilor, pregătirea fructelor și a legumelor pentru prepararea freshurilor, întocmirea listei de vânzare de peste zi, înregistrarea vânzărilor, păstrarea igienei și a curățeniei la locul de muncă, efectuarea inventarului și stocului zilnic.

01.11.2013 - 31.05.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări

Responsabilitati:

Responsabilități: vânzarea mărfurilor, consilierea clienților, încasare produselor și eliberarea bonului fiscal sau factura fiscală (numerar sau card), primire marfă, inventarul mărfurilor, aranjare și etichetare marfă, pictograme, coduri, punere sisteme de alarmă pe marfă, curățenia în magazin, schimbarea săptămânală a produselor expuse în vitrină și a manechinelor, realizarea monetarului fiscal conform raportului Z.

01.12.2011 - 30.06.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Responsabilități: Vânzarea produselor alimentare, încasarea produselor (numerar sau card), informarea clienților despre marfa existentă, inventarul produselor, expunerea produselor alimentare, etichetarea produselor, realizarea necesarului de marfă, primirea produselor conform facturilor, întocmirea dispoziție de plată, verificarea termenelor de valalibitate a produselor, realizarea monetarului, curățenia în magazin, depozit și în jurul magazinului.

01.03.2011 - 30.11.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Responsabilități: Vânzarea mărfurilor, încasarea numerarului, informarea clienților cu privire la marfa existentă, inventarul mărfurilor, aranjarea mărfurilor, menținerea curățeniei în magazin

01.02.2010 - 30.09.2010

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Responsabilități: abordarea și informarea clienților în legătură cu promovarea campaniei, informarea clienților cu privire la beneficiile produselor, acordarea de premii cumpărătorilor.

01.09.2007 - 31.12.2015

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: Încasator cheltuieli

Responsabilitati:

Responsabilități: încasarea cheltuielilor de bloc, emiterea de chitanțe, citirea apometrelor, monetarul sumei încasate, predarea sumei.

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate: ECONOMIE la Universitatea Babes-Bolyai „ Facultatea de stiințe economice și gestiunea afacerilor ’’ din CLUJ-NAPOCA.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: TEHNIC la Colegiul tehnic de construcții și instalații „Anghel Saligny’’ din CLUJ-NAPOCA.

Premii

Hobby-uri
MUZICA,SPORTPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close