Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.02.1998

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.08.2017

obiectiv

 

Sunt absolventă a Facultatății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației la specializarea Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic și Energetic. Pe parcursul celor 4 ani în acest domeniu am reușit să îmi dezvolt abilități în domeniul telecomunicațiilor, a informaticii și în rețelistică, abilități care mi-au permis să operez pe platformele Windows. În prezent sunt studentă la programul de master Sisteme Integrate de Comunicații cu Aplicații Speciale din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Am ales acest master deoarece am devenit interesată de administrarea sistemelor de comunicaţii radio. Am dezvoltat proiecte care m-au ajutat să aprofudez cunostințele asimilate până acum, proiecte care sunt descrise mai jos.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Functii publice, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - 31.10.2018

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: operator productie

Responsabilitati:

Resposabilități principale:

▪ Testare manuală și electronică a produsului
▪ Mentenanța aparatelor de test
▪ Inventar produse

01.03.2017 - 30.11.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator comercial, manager de evenimente

Responsabilitati:

Resposabilități principale:

▪ Contabilitate primară
▪ Inventarul produselor
▪ Introducerea clienților în gama produselor disponible
▪ Prepararea produselor
▪ Servirea clientilor
▪ Întreținerea stocurilor

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Sisteme Integrate de Comunicatii cu Aplicatii Speciale la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Cluj-Napoca.
2016 - 2020 Facultate: Inginerie economica in domeniul electric, energetic si electronic la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Cluj-Napoca. Universitatea Tehnica
2012 - 2016 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian din Dej.

Premii

Proiecte
Oct 2019 - Jul 2020: Analizor spectral audio, in timp real
Implementarea software a unui analizor spectral audio, in timp real, de frecventa joasa, bazata pe transformata Fourier rapida (FFT). Proiectul a fost realizat cu ajutorul placii de dezvoltare Basys MX3, aceasta a fost programata cu ajutorul IDE-ului (Integrated Development Environment) MPLAB X. Acest proiect a fost realizat pentru finalizarea studiilor universitare(licenta).
Aug 2019 - Oct 2019: Manager stand mobil în cadrul Street Food Festival
Ca și manager al unei echipe, responsabilitățile mele au fost, în primă instanță, înainte de începerea evenimentului, pregătirea stock-urilor necesare evenimentului. Următoarea etapă era verificarea documentelor auto pentru autovehiculele folosite la deplasare. Întocmirea și verificarea documentelor firmei și pe cele ale angajaților. În cadrul evenimentului am început repartizarea resposabilităților membrilor echipei. Contabilitatea veniturilor zilnice. Repartizarea remunerației angajaților, în funcție de performanța vanzărilor.
May 2019 - Jun 2019: Calatorie
Aplicația a fost conceputa pentru a putea gestiona cât mai bine o anumită firmă de aviație. Aceasta conține un număr de 7 tabele, toate având relații între ele(one-to-one, many-to-many, one-to-many). Tabele folosite în această aplicație sunt: Clasa , Zbor, Bilet, Vânzare, Client, Angajat, Comapania. Cu ajutorul acestei aplicații, un client cumpară un bilet de avion. Aceasta legătură nu poate fi stabilită direct, așa că trebuie mai întâi să treacă prin departamentul de vânzări. Fiecare bilet achiziționat aparține unui anumit zbor.
Oct 2018 - Jan 2019: Silver Plate
„Silver Plate” este un proiect realizat in echipa, in cadrul cursului de marketing. Acest proiect a fost o simulare de creare a unei afaceri nouă, pregătită să intre pe piața de servicii și comerț din Cluj-Napoca, fără experiență în domeniu. După șase luni, afacerea va deveni activă și se dorește atragerea unui număr cât mai mare de clienți, minim un număr de 300 pe zi. La finalul celor 6 luni de activitate, dacă firma are o creștere financiară constantă, dorim extinderea acesteia și introducerea unui meniu mai variat.
Strategiile de marketing implică în prima lună împărțiri de pliante, postere plasate în interiorul lifturilor, oferte și alte discount-uri. În situația în care target-urile stabilite nu vor fi îndeplinite, se va recurge la alt plan de marketing și se va analiza concurența și cum se poate depăși acest obstacol.
Hobby-uri
cititul, calatoriile, dansul, sport, economiaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close