Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 31.12.1987

obiectiv

 

Am lucrat predominant in domeniul serviciilor catre clienti predominant cu limba engleza si spaniola, pe care mi le-am perfectionat la locurile de munca in cei 6-7 ani de experienta. Printre abilitatile dobandite sunt orientarea catre client, abilitati de planificare, negociere si comunicare proactiva; iar industriile in care am activat sunt retail, farma si transporturi.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, Crewing / Casino / Entertainment

Oras de lucru: Bucuresti, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 15.10.2014

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: traveling agent

Responsabilitati:

Oferirea de asistenta in cazul in care clientul avea probleme la check-in sau check-out, cereri speciale, schimbari de date pentru calatorii

01.02.2019 - 30.09.2019

Departament: transport / distributie

Titlu Job: expeditor international

Responsabilitati:

Am lucrat ca expeditor international, servind rutele dinspre Olanda, Germania, Austria, Cehia, Luxemburg si Belgia

01.01.2018 - 30.11.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: consultanta si vanzari

Responsabilitati:

Oferirea de consultanta pentru servicii de imigrare

01.02.2017 - 31.12.2017

Departament: farmacie

Titlu Job: suport tehnic

Responsabilitati:

Oferirea de suport tehnic prin telefon si e-mail. Suportul tehnic era oferit pentru o platforma si un program utilizate de peste 150 de companii farmaceutice. Printre atributiile postului au fost identificarea utilizatorului in baza de date, folosind MySQL, resetare parole, basic troubleshooting in rezolvarea erorilor frecvente, suport in recuperarea accesului la servere.

01.09.2015 - 31.08.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer advocacy networking

Responsabilitati:

In cadrul Carmedia Group SRL, am lucrat remote, pentru Amazon Spania cu limba spaniola. Printre atributiile avute au fost rezolvarea cerintelor si reclamatiilor din partea clientilor, oferirea de bonusuri si compensatii cu respectarea politicilor interne ale companiei. Am avut rezultate individuale calculate pe baza feedback-ului de la client dar si pe baza cantitatii de munca depusa. Am lucrat predominant chat si e-mail support dar si suport telefonic.

01.08.2011 - 31.08.2015

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

Atentie la nevoile clientului, comunicare eficienta cu clientul, indeplinirea target-elor, prioritizarea muncii in scopul obtinerii unui maxim de eficienta. Am lucrat in AP (Accounts Payable) fiind responsabila de inregistrarea facturilor, depistarea diferentelor de cantitate si/sau pret, contabilizarea lor si rularea platilor cu aprobarea in prealabil.

Departament: Operatiuni
Cunostinte dobandite:
Utilizarea programului ProFlow, imbunatatirea cunostiintelor de utilizare a MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint)
Bonus-uri pentru performanta individuale si pe echipa

28.05.2010 - 06.06.2010

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Activitate de voluntariat, in departamentul de ticketing.

27.11.2008 - 20.03.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator comercial 3

Responsabilitati:

Lucrul cu casa de marcat, preluarea comenzii, orientarea inspre client, atentie la cerintele acestuia, asamblarea comenzii, atitudine prietenoasa si amabila fata de client.
Aptitudini dobandite: jucator de echipa, importanta utilizarii eficiente a celor 3C: comunicare, coordonare si cooperare.

Realizari:

Premiile 1, 2 si 3 pe linia de servire 6 luni consecutiv, pentru cresterea vanzarilor in drive thru. Calificativul excelent si foarte bine, la evaluarile semestriale de performanta, rezultate foarte bune impreuna cu echipa, la gradul de satisfactie al clientilor si desemnea un premiu de "lucrator al lunii" in ianuarie 2011.

01.10.2008 - 31.10.2008

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: hostess pentru copii

Responsabilitati:

Abordarea parintilor pentru completarea unui formular cu date despre copil, cererea permisiunii de a-i face copilului face-painting, acordarea de baloane modelate si poze printate, modificate in photoshop.

05.06.2008 - 17.06.2008

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator chestionare

Responsabilitati:

Abordarea clientilor pe linia caselor, intocmirea unui chestionar, centralizarea chestionarelor.

10.11.2007 - 17.07.2008

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Impreuna cu colegii mei din departamentul de imagine si PR am creat o revista studenteasca care continea informatii utile pentru studenti, am ajutat la planificarea unui treasure hunting, am obtinut sponsorizari pentru activitatile organizatiei.

studii

 

Facultati:

2007 - 2010 Facultate: Comunicare si Relatii Publice la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Premii

Atestat - "Formator" certificat de CNFPA
Atestat - "Contabilitate Primara", certificat de "Ministerul Educatiei si cercetarii"

Curs de actorie "EcART"

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close