Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.06.1988

obiectiv

 

Cadru didactic si translator pentru limba engleza si limba germana cu experienta de 5 ani in invatamant, respectiv 7 ani in traduceri, doresc sa ma stabilesc in strainatate.

Salariu: 500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Productie, Tipografii / Edituri, Traduceri

Oras de lucru: STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 06.02.2012

experienta profesionala

 

01.06.2016 - 31.03.2017

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Verificarea vizuala a pieselor produse in marile fabrici precum Webasto/Continental's (Contitech)
Sesizarea defectelor/lipsei componentelor pieselor verificate si asumarea responsabilitatii asupra modului de verificare
Efectuarea rapoartelor finale si mentionarea numarului de materiale neconforme, precum si defectele acestora
Implicarea activa in depistarea defectelor prin anuntarea team leader-ilor si a operatorilor prezenti in aria de productie
Sortarea si ambalarea materialelor/pieselor conform instructiunilor de lucru

01.09.2014 - 31.08.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: cadru didactic

Responsabilitati:

Predarea disciplinei Limba si literatura romana, pregatirea elevilor pentru testarea nationala si obtinerea performantelor pe parcursul unui an de studiu
Intocmirea activitatilor extrascolare pentru elevii claselor primare, prescolare si gimnaziale in calitate de coordonator in comisia pentru proiecte si programe educative. In urma colaborarii cu toate cadrele didactice ale institutiei de invatamant, am intocmit rapoartele necesare pe care le-am predat directorului scolii, pentru a le aproba si a le introduce in registrul oficial al scolii.
Verificarea notarii ritmice in catalogul fiecarei clase in parte, pentru asigurarea unei notari ritmice periodice in cadrul Comisiei pentru ritmicitatea notarii. Am fost responsabila cu intocmirea rapoartelor lunare inmanate directorului scolii in vederea unei bune functionari a sistemului de notare la fiecare disciplina in parte.
Participarea activa la serbarile, concursurile si activitatile desfasurate in saptamana numita "Scoala Altfel" pentru asigurarea feedbackului si a unei colaborari eficiente atat cu elevii, cat si cu celelalte cadre didactice.
Implicarea in colaborarea si consilierea parintilor pentru identificarea unor solutii benefice bentru prevenirea absenteismului si/sau a abandonului scolar, precum si pentru o mai buna desfasurare a cursurilor in vederea invatamantului centrat pe elev.

01.04.2014 - prezent

Departament: traduceri

Titlu Job: translator

Responsabilitati:

In calitate de colaborator part time, am intocmit traduceri din/in limba engleza si din/in limba germana pentru clientii interesati.

01.09.2013 - 31.05.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: cadru didactic limba engleza si limba germana

Responsabilitati:

-formarea si instruirea elevilor din clasele I-IV si a prescolarilor in vederea obtinerii unor rezultate bune la limba moderna I - limba engleza si limba moderna II - limba germana.
-participare la diferite evenimente in cadrul scolii: serbari, activitati de Ziua Copilului

01.09.2012 - 01.05.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: cadru didactic: specializarea: limba si literatura romana-limba si literatura engleza

Responsabilitati:

Instruirea elevilor ce apartineau invatamantului preuniversitar in vederea obtinerii unor rezultate buna la limba si literatura romana si limba si literatura engleza;
Pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat

08.10.2010 - 08.02.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesoara-limba romana-limba engleza

Responsabilitati:

Cursuri predate,pregatire elevi olimpiada,alte activitati

Realizari:

Am avut elevi promovati in fazele urmatoare la olimpiada,
indeplinirea obligatiilor de servici.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Limba si literatura - Tendinte actuale la Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad din Arad. Forma de invatamant - zi; perioada studiilor postuniversitare - 2 ani
2007 - 2010 Facultate: Stiinte umaniste si sociale-specializare Limba si literatura romana-limba si literatura engleza la Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad din Arad. forma de invatamant - zi; perioada studiilor universitare 3 ani

Premii

Calificari
Mar 2019: Certificat de Absolvire Curs Formator/Trainer

Oct 2011: Autorizatie de traducator-interpret eliberata de Ministrul Justitiei

Certificari
Jul 2014 - Aug 2014: Limba Germana - nivel B2
Certificat eliberat de Institutul de Limbi moderne s icontemporane I.L.C. din Arad, jud. Arad, in urma testarii solicitate.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close