Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.01.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.03.2004

obiectiv

 

Dupa o cariera de sapte ani pe mare, dezvoltata in context international, doresc sa transfer si sa utilizez experienta acumulata pe uscat, intr-o companie orientata spre dezvoltarea personalului si sa imi aduc aportul la cresterea organizatiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Management

Oras de lucru: Bacau, Oradea

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - 31.01.2018

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: training and development manager

Responsabilitati:

Carnival Cruise Line - Carnival Cruise Line este o companie de croaziera de top, care transporta peste 5 milioane de pasageri anual catre diverse destinatii de pe glob.

Pe aceasta pozitie am indeplinit functii variate de Resurse Umane, de la supravegherea tuturor aspectelor de training ogranizational la bordul vaselor de croaziera, administrarea unor teste de competente in vederea evaluarii si promovarii angajatilor, intocmirea dosarelor de recrutare interna, conducerea centrului de invatare de la bord, la administrarea programului „Angajatul Lunii”. De asemenea, am asistat Managerul de Resurse Umane in implementarea diferitelor proiecte (siguranta maritima, comunicare interdepartamentala etc.).

Realizari:
• Am implementat proiecte diverse de anvergura, cu termene limita stranse, cu participarea angajatilor in proportie de peste 90% (un numar total intre 1200 – 1300 de angajati):
- Training despre respectarea cerintelor de mediu si al regulamentului de practica interioara, in conformitate cu cerintele legale ale corporatiei;
- Instruirea angajatilor in operarea unui card salarial si administrarea conturilor personale pe noua platforma;
- Coordonarea unui studiu privind bunastarea echipajului si incurajarea tuturor membrilor sa ia parte la acesta, precum si stabilirea unui plan de actiune cu fiecare sef de departament in parte.
• Am planificat, coordonat si supravegheat dezvoltarea profesionala a unui coordonator de resurse umane, marcand realizari rapide in asimilarea cerintelor postului.
• Sub cupola cerintelor organizationale, am supravegheat nivelul de cunoastere a limbii engleze al angajatilor de la bord, conducand teste si cursuri de limba engleza, individuale si de grup, reusind sa aduc cazurile cele mai urgente la zi, evitand destituirea din post a angajatilor, dar si mentinand calitatea necesara a comunicarii in limba engleza;
• Am fost nominalizata pentru programul „Liderul Lunii” si am castigat titlul de „Liderul Lunii Septembrie 2017”.
• Observand nevoile a doua departamente, am identificat nevoia de instruire a angajatilor din departamentul Foto si a celor din Restaurant; in urma sfatuirii cu managerii de departament, am modificat si implementat un training in vanzari, care a rezultat in cresterea treptata a vanzarilor produselor foto adiacente si a lucrului in echipa; de asemenea, am creat un manual de orientare a noilor chelneri si de familiarizare a acestora cu terminologia specifica culinara si de servire, generand un grad mai mare de ospitalitate la bord prin imbunatatirea cunostintelor angajatilor si a capacitatii acestora de a recomanda produse din meniu si, implicit, cresterea vanzarilor.

01.07.2014 - 28.02.2017

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: human resources coordinator

Responsabilitati:

Ca si Coordonator de Resurse Umane am asistat Managerul de Training si Development, indeplinind diverse functii, de la implementarea trainingurilor pe diverse subiecte, coordonarea activitatii centrului de invatare, pana la organizarea programulu „Angajatul Lunii” si a diverse activitati recreationale pentru membrii de echipaj.
O mare parte a jobului a constituit-o indeplinirea functiei de corporate trainer, pozitie pe care am organizat si implementat traininguri atat pentru noii, cat si actualii membri de echipaj, pe teme diverse (orientarea noilor angajati, programe de management si leadership, train the trainer, managementul situatiilor de urgenta si siguranta maritima, controlul populatiei in caz de urgenta, lectii de ospitalitate, cursuri de limba engleza, programe de conduita interioara, cursuri de protectie a informatiei, cursuri de vanzari). Am asigurat nu doar calitatea materialului prezentat, ci si respectarea legislatiei in domeniu (certificarile de siguranta maritima).
Am asistat Managerul de Training si Development in comunicarea cu angajatii pe diverse cai si am comunicat cu managerii de departamente, identificand nevoi de training specifice si oferind asistenta de coaching si training.

01.10.2011 - 31.07.2014

Departament: relatii publice

Titlu Job: restaurant hostess

Responsabilitati:

Ca ambasadoare a ospitalitatii si gazda a sute de oaspeti care veneau sa ia masa zilnic in restaurantul principal al vasului de croaziera, am avut ocazia sa invat managementul unui restaurant si sa dobandesc importante calitati do comunicare, inclusiv in ocazii delicate sau cu volum mare de munca.

Am facut in permanenta legatura intre oaspeti si managementul de top al restaurantului, intre chelneri si bucatari si am comunicat cu alte departamente, rezolvand problemele oaspetilor si asigurandu-le o experienta totala cat mai placuta.

01.09.2009 - 31.07.2011

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Coordonare mese rotunde; organizare sedinte si intalniri de proiect; participare la intalniri interne si internationale in cadrul a trei proiecte europene; coordonarea unui program de burse.

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Masterat: Resurse Umane la Cornell University din Ithaca, USA. Certificat de Master in Resurse Umane, emis de Cornell University School of Labor and Industrial Relations
2008 - 2010 Masterat: Administrarea Afacerilor la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice din Oradea. Diploma de Master in Administrarea Afacerilor Mici si Mijlocii, Interne si Internationale
2004 - 2008 Facultate: Engleza-Romana la Universitatea din Oradea, Facultatea de Litere din Oradea. Diploma de Licenta in Filologie, Specialitatea Engleza-Romana

Premii

Premii si Distinctii
Sep 2017: Liderul Lunii Septembrie 2017

Certificari
Nov 2016 - May 2017: TEFL
Certificat TEFL (Predadea Limbii Engleza ca Limba Straina), emis de English Language Centre, Brighton, United Kingdom
Jul 2015 - Jul 2015: Train the Trainer
Certificat Train the Trainer emis de Star Center Maritime Institute, Fort Lauderdale, Statele Unite ale Americii
Proiecte
Sep 2008 - Oct 2008: Europass Mobility
Certificat Europass Mobility emis de I.E.S. Felipe de Borbon, Ceuti, Spania, in urma unui proiect european in educatie, cu obiectivul de a familiariza profesori sau viitori profesori romani cu metode de predare in context multicultural.
Hobby-uri
Fotografie si editare digitala, Creatii Literare, Blogging, Calatorii si turism culturalPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close