Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.03.1994

obiectiv

 

Obiectivul meu din acest moment este sa imi largesc perspectivele profesionale, sa cunosc cat mai multe domenii, sunt o persoana careia ii plac schimbarile

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: As dori ca salariul sa fie primit la timp si programul de munca sa fie bine stabilit. Si, poate cel mai important, salariul sa fie pe masura volumului de munca.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, IT Software, IT Hardware, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2015 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer

Responsabilitati:

In esenta, postul de Trainer nu se reflecta in contractul meu de munca, dar ofer Training pentru angajatii noi care se alatura proiectului nostru, prezentandu-le notiunile de baza ale proiectului, elemente de Active Directory, Avaya, VPN, Citrix si multe altele.

La ora actuala am organizat 6 sesiuni de Training, totalizand 7 angajati noi. Pe proiectul la care activez in momentul de fata am refacut intreaga structura de Training - planul, prezentari in Power Point cat si testele de evaluare.

01.02.2015 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: senior it technician

Responsabilitati:

Lucrez ca Senior Technician (III), oferind suport IT pentru angajatii unei companiei de turism Orbitz WW ce isi desfasoara activitatea pe plan international.

01.03.2014 - 28.02.2015

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service english

Responsabilitati:

Rezolvarea problemelor clientilor, indeplinirea cererilor clientilor in vederea imbunatatirii serviciului de telefonie mobila Sprint America.
Pachet salarial extrem de bun, ajutor din partea colegilor, intelegere si dezvoltare pe plan profesional.

01.10.2013 - 31.03.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Efectuarea de apeluri catre clienti cu scopul de a promova si vinde produsele si serviciile companiei.
Performante d.p.d.v. al vanzarilor

01.05.2012 - 30.01.2013

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: corector

Responsabilitati:

In calitate de corector am fost responsabila de toate articolele care au intrat pe site din punct de vedere al corecturii.

Realizari:

Am dobandit o mai mare atentie asupra detaliilor, cunosc mult mai bine gramatica decat inainte.

30.11.2011 - 30.01.2013

Departament: altele

Titlu Job: editor online

Responsabilitati:

Ca Editor-Online am avut sarcina de a ma ocupa de site(www.teenpress.ro) din punctul de vedere al articolelor: sa asigur un flux continuu si zilnic de articole.

Realizari:

Am invatat domeniul Wordpress extrem de bine prin publicarea articolelor zilnic pe site-ul revistei si am dobandit si cateva cunostinte de HTML.

10.10.2010 - 25.03.2013

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Ca redactor am avut sarcina de a scrie un numar de minim 2 articole pe luna. Totodata, am avut si o rubrica pe print legata de societate.

Realizari:

In cadrul ONGT-ului la care am lucrat am avut ocazia de a invata dupa niste cursuri bine organizate legate de mass-media si jurnalism, am avut ocazia de a cunoaste munca in echipa, de a constientiza ce este responsabilitatea si de a realiza mai bine cum ma voi putea descurca in viitor.

01.06.2009 - 01.07.2009

Departament: achizitii

Titlu Job: editor online, fotograf

Responsabilitati:

In aceasta perioada am avut urmatoarele responsabilitati:

Program de 5 ore, de la 8 pana la orele 13, la sediul Centrofarm din Piata Muncii, pentru a fotografia produsele, a le decupa in Photoshop, dupa care intram pe server-ul site-ului, scriam prospectul, puneam fotografia cu produsul si astfel ma ocupam de completarea site-ului in totalitate. Intr-o luna am publicat aproximativ 700 de produse.

Realizari:

Nicio realizare in mod special, insa a fost ceva care mi-a ocupat timpul si care mi-a facut placere, fiind primul meu loc de munca.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Facultate / Colegiu: Administratie Publica la S.N.S.P.A - Administratie Publica din Bucuresti.
2009 - 2013 Liceu: Filologie, Intensiv Engleza la Liceul Scoala Centrala din Bucuresti.

Premii

Premii si Distinctii
Jun 2015: Bonus Onorific pentru performante extraordinare in primul sfert al anului - Stefanini

Traininguri
Jun 2015 - Aug 2015: Trainer Apprenticeship
In cadrul companiei Stefanini iau parte in acest moment la cursuri saptamanale, in care sunt invatata cum sa imi fac raportarea si documentarea ca si Trainer, cum sa ma prezint in fata audientei, ce trucuri pot folosi pentru ca audienta sa aiba parte de o prezentare interactiva, sa inteleg nevoile unui training si cum pot afla daca sesiunile sunt necesare, si multe altele.
Jun 2015 - Jun 2015: Train the Trainers
In cadrul companiei Stefanini am luat parte la un training in care ni se ofereau "Tips and Tricks" despre cum se desfasoara activitatea unui trainer - de la planificarea sesiunii de training, pana la documentatie, raportare si comportamentul in fata celor carora le predai
Certificari
Jun 2013: Atestat Limba Engleza - Nota 10 - The Life of Margaret ThatcherPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20