Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.01.1988

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:10.07.2006

obiectiv

 

Dezvoltare pe plan profesional

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Beneficii: Atmosfera placuta de lucru, investitia companiei in dezvoltarea profesionala a angajatului, pachetul salarial atractiv, existenta provocarilor profesionale si a preocuparii companiei de angajati

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Marketing, Altele, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Banci

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer

Responsabilitati:

Dezvoltarea programului de integrare pentru angajaţii noi pe post; Stabilirea împreună cu consultantul scopurile şi obiectivele instruirii, precum şi metodele de instruire şi propunerea de soluţii pentru realizarea obiectivelor; Dezvoltarea şi actualizarea materialelor aferente programelor de instruire; Susţinerea sesiunilor de training la sală atat pe partea de soft skills cat si pe partea operationala; Stabilirea de instrumente de evaluare a programelor de instruire; Evaluarea impactului programelor de instruire/dezvoltare.

01.03.2014 - 31.05.2017

Departament: banci

Titlu Job: specialist relaţii clienţi

Responsabilitati:

Susţinerea sesiunilor de training şi oferirea suportului necesar colegilor noi; Dezvoltarea programului de integrare pentru angajaţii noi din departament; Elaborarea manualelor de învăţare în ceea ce privesc aplicaţiile utilizate; Evaluarea impactului programului de invatare prin transmitere feeback; Gestionarea relaţiei cu clienţii şi comercianţii BT;

01.07.2012 - 31.03.2014

Departament: banci

Titlu Job: responsabil relaţii clienţi

Responsabilitati:

Asigurarea suportului prin telefon, e-mail sau fax clientilor interni si externi; Gestionarea relaţiei cu clienţii si comercianţii BT; Efectuarea activitatilor de customer care: preluarea reclamatiilor si rezolvarea situatiilor semnalate de clienti; Promovarea şi vânzarea produselor retail ale bancii; Suport BT 24- secţiunea carduri.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Economist - Masterat Management Hotelier la Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Contabilitate; Statistică; Dreptul afacerilor; Management de proiect; Management Strategic; Managementul performanţei; Comportamentul consumatorului; Comunicare interculturală; Finanţe generale şi comportamentale etc.
2010 - 2012 Masterat: Economist - Masterat Administrarea Afacerilor la Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Banking; Controlul şi finanţarea riscului; Economie managerială; Strategii de marketing; Etică în afaceri; Managementul riscului financiar; Tehnici contabile de gestiune performantă etc.
2007 - 2010 Facultate: Economist - Administrarea Afacerilor la Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, din Cluj. Macroeconomie; Microeconomie; Management; Marketing; Leadership; Negocieri în afaceri; Baze de date; Pieţe valutare şi financiare internaţionale; Prelucrări statistice; Asigurări şi reasigurări; Comerţ electronic etc.

Premii

Certificari
Jan 2018 - Jan 2018: Programul de Mentorship, Smart HR Training
Coaching; Mentorship; Teaching Mentorship; Comunicarea verbala, non-verbala si paraverbala; Bariere in comunicare; Asertivitatea; Ascultarea activa; Feedback; Profilul D.I.S.C.; Barierele invatarii.
Dec 2017 - Dec 2017: Program de perfecţionare Train of Trainers, MMM Consulting Int’l
Metode si tehnici de facilitare; Time Management; Public Speaking; Oratorie; Leadership; Coaching; Metoda Kolb de planificare a invatarii; Stilurile de invatare Honey& Mumford; Conul experientei; Rolurile Belbin in echipa; Modelul Kirkpatrik; Aptitudinile unui facilitator; Tehnici de evaluare a nevoilor; Planul de instruire si recapitulare; Structurarea suportului de curs; Metode si tehnici de training; Managementul conflictelor; Gestionarea participantilor dificili; Tehnica PowerPoint; Evaluarea competentelor.
Mar 2015 - Mar 2015: Misys International Financial System
Utilizarea aplicatiei Misys de Internet si Mobile Banking
Jul 2008 - Oct 2008: Operator introducere, validare şi prelucrare de date
Utilizarea PC-ului, Gestionarea suporturilor/dispozitivelor de stocare a datelor/documentelor, Prelucrarea datelor, Asigurarea securităţii datelor/documentelor.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close