Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.09.1986

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este de a dezvolta continuu mediul de lucru prin analiza, training si proceduri, ajungand sa devin astfel un pivot principal al afacerii din care fac parte,

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 31.07.2020

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer/ formator

Responsabilitati:

• asigurarea materialelor de training actualizate si relevante pentru partenerii din cafenele
• asigurarea suportului pentru traducerea materialelor de instruire
• dezvoltarea si implementarea programelor de instruire pentru functiile de management din cadrul cafenelelor
• livrarea de cursuri in sala pentru toti angajatii companiei (Bucuresti si in alte orase)
• rapoarte de instruire
• realizarea de proiecte care cresc angajamentul partenerilor din cadrul companiei
• coordonarea/ gestionarea de proiecte si/sau echipe de lucru

01.05.2017 - 31.05.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager operational

Responsabilitati:

Doua restaurante de tip clatitarie in care atributiile erau urmatoarele:
- food cost meniu
- personal (angajari, dosare personal, SSM si PSI)
- training manageri locatie
- contracte si autorizatii
- retete si proceduri
- siguranta alimentara

01.02.2017 - 31.07.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: consultant management - hr si operational

Responsabilitati:

Activitate de recrutare pentru diverse companii din domeniul HORECA. Este un drum oarecum natural datorita amplei experiente in acest domeniu (restaurante cu servire rapida) care mi-a aratat si partea de resurse umane si partea operationala si cum sa stabilesc o legatura intre cele doua. M-am ocupat de recrutare la locurile de munca anterioare si acum vreau sa merg inspre o cariera in acest domeniu.

De asemenea, lucrez pe partea operationala (colaborare sau consultanta) in domeniul HORECA din care cea mai recenta colaborare este cu Maison des Crepes, o clatitarie din centrul orasului. Implementare si creare de proceduri de lucru, training cu managerii de locatii pentru a avea o activitate eficienta in restaurant, negocieri si incheieri de contracte cu colaboratorii companiei, comunicare organizationala si strategii de vanzare.

01.08.2015 - 31.03.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Restaurant fast food Philly's American Grill. Asigurarea fluxului de documente, instruire si angajare personal. Control gestiune si contabilitate primara. Mentinerea relatiilor cu furnizorii. Produse noi: furnizori materie prima, retete, implementare, afisare restaurant si training.

01.04.2012 - 28.02.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: coordonator de retea

Responsabilitati:

Coordonarea a 7 magazine Tip Top: vanzari, personal, control gestiune etc. Instruirea angajatilor si implementarea normelor HACCP. Evaluarea magazinelor si a personalului. Strategii de vanzari pe plan local.

01.01.2011 - 30.04.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Asigurarea bunului mers al activitatii in restaurant, al gestiunii si al relatiilor cu clientii.
Inchiderea si deschiderea restaurantului. NIR, monetare, registru de casa, rapoarte
saptamanale si lunare de gestiune.
Manager de Training responsabil de 3 restaurante Wienerwald. Evaluarea restaurantelor si a
personalului in functie de standardele si procedurile Wienerwald. Verificarea inventarelor,
sedinte cu directorii de restaurante si membrii echipei lor pentru a duce catre rezultate mai
bune la nivel de restaurant si, implicit, a unor profituri mai mari.

01.09.2005 - 30.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: floor manager

Responsabilitati:

Bune cunostiinte de contabilitate primara(NIR,facturi,note de receptie,monetare,foaie de bani).
Organizarea si supravegherea desfasurarii activitatii intr-o zona de lucru; analizarea zonei
comerciale si studierea competitiei; experienta in relatiile cu clientii. Sarcina secundara ca si
manager a fost LSM (local store marketing) ce presupunea analiza zonei comerciale, analiza
competitiei cat si supravegherea campaniilor in desfasurare.

studii

 

Facultati:

2012 - 2016 Facultate: Relatii internationale la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina din Bucuresti.

Premii

Calificari
Jun 2017: Inspector Resurse Umane

May 2015: Manager de proiect

Traininguri
Mar 2014 - Apr 2014: ToT Trainer of Trainers



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close