Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.03.1988

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Sunt o persoana dedicata, organizata, optimista, ce cauta mereu sa isi indeplineasca obiectivele si sa se dezvolte profesional. Sunt o buna ascultatoare, am o atentie deosebita la detalii si creativitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: traducator tehnic

Responsabilitati:

Traducerea documentelor tehnice (fise de post, fise de control, instructiuni de testare, instructiuni de lucru) din Franceza/Engleza in Romana si din Romana in Engleza;
Cautarea termenilor tehnici si crearea unui glosar de termeni specifici industriei;
Corectarea documentelor traduse si actualizarea acestora la ultima versiune;
Editarea documentelor mentinand formatul si stilul textului sursa (font, structura, imagini);
Colaborare cu managerii de calitate si productie pentru a ma asigura ca documentele sunt bine traduse, clare si acceptate pentru productie;
Traducerea programului software al bratului de masurare 3D Faro din Romana in Engleza;
Verificarea dosarelor de fabricatie ale alternatoarelor si actualizarea lor in baza de date Excel;
Urmarirea caracteristicilor alternatoarelor (tip, numar comanda, data livrare) in MPS si Reunion de Production si adaugarea lor in baza de date Excel;
Cautarea schemelor alternatoarelor in SideKick si trecerea comenzilor de omologare articole productie in Excel;
Actualizarea in Excel a eficientei echipamentelor de bobinaj;

01.10.2017 - 31.03.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: cadru didactic asociat

Responsabilitati:

Predare cursuri de limba engleză, limbaj specializat studenților din cadrul specializărilor Resurse Umane și Asistență socială, linia Română, Facultatea de Sociologie și Asistență socială.
Crearea cursurilor
Evaluarea studentilor

01.10.2014 - 30.09.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: seminarist

Responsabilitati:

Predarea seminarului de „Literatura sec. al XIX-lea şi folclor literar” studenţilor de anul I, secţia Română-Engleză, Română și alte specializări din cadrul Facultății de Litere.
Crearea cursurilor.
Evaluarea studentilor.

01.05.2014 - 31.12.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: formator

Responsabilitati:

Formator în cadrul proiectului EVRO: „Perfecționarea cadrelor didactice care predau limba română în învățământul preuniversitar în evaluarea competențelor de comunicare orale și scrise ale elevilor, contract POSDRU/157/1.3/S/133900
Editor materiale didactice, fişe de lucru A1-B2
Formator în cadrul proiectului "Perfecționarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care predau limba română minorităților naționale"; contract POSDRU/87/1.3/S/63909; evaluator în cadrul proiectului.
Responsabilități: livrarea programelor de formare P1-P10 din cadrul proiectului: cursuri față în față și online; evaluarea cadrelor didactice care au participat la formare.

01.03.2013 - 31.08.2013

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator

Responsabilitati:

Responsabilități: adnotare de fraze in engleza

studii

 

Facultati:

2013 - 2018 Doctorat: Filologie, Studii lingvistice și literare la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca.
2010 - 2012 Masterat: Studii Literare Românești la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca.
2007 - 2010 Facultate: Română-Engleză la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca.

Premii

Voluntariat
Apr 2019 - Apr 2019: Spread your future! be part of Nature! Plant a tree for your future!
Am participat in calitate de voluntar la proiectul de impadurire Spread your future! Be part of nature! Plant a tree for your future! organizat de asociatia Terramont, in Marisel, Cluj.
Jul 2017 - Jul 2017: Be Green with Smida festival
M-am implicat in calitate de voluntar in actiunea de impadurire Be Green with Smida festival organizata de Bosch Romania si Smida festival. parteneri Smida Park - Transylvanian Mountain Resort, Parcul Natural Apuseni, garda de mediu Cluj
Oct 2014 - Sep 2015: Cluj.com
Am fost redactor în cadrul proiectului inițiat de cluj.com, „Clujul văzut altfel: 422 sate, 75 comune, 5 municipii, 1 oraș”, al cărui scop a fost promovarea tuturor localităților din județul Cluj. Ȋn cadrul proiectului am redactat articole despre fiecare sat din comuna Sâncraiu (Alunişu, Brăişoru, Domoşu, Horlacea, Sâncraiu), plus Surduc şi Buru din comuna Iara.
Jan 2013 - Jul 2014: Departamentul de limba, cultura si civilizatie romaneasca
Am predat limba româna ca limbă străină studenţilor înscrişi în anul pregătitor de limba română, Facultatea de Litere, Cluj-NapocaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close