Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.03.1973

obiectiv

 

Traducător autorizat de Ministerul Justitiei pentru limbile engleza si franceza, cu o vastă experiență în domeniul proiectării și construcției infrastructurii de transport, cu o excelentă cunoaștere a terminologiei în domeniul construcțiilor civile, de drumuri și poduri, aeroporturi și lucrari hidrotehnice, precum și terminologia comercială, juridică și financiară specifică. Capabila de a invata rapid si de a se adapta la noi provocări. Manierata, inteligenta, prietenoasa, cu bune abilitati de comunicare. Doresc să lucrez pentru o companie de succes, care oferă oportunități excelente pentru dezvoltarea personala și progresul in cariera. Domenii de expertiza: Traducerea documentelor tehnice, financiare și juridice, corectare, interpretare. O experiență de 20 de ani în traducerea documentelor tehnice de specialitate specifice domeniului proiectării infrastructurii, cum ar fi: studii de preinvestiție / investiție • studii de urbanism și de îmbunatatiri funciare • master-planuri • studii de dezvoltare pentru infrastructura de transport • studii tehnice și analize cost–beneficiu • studii de prefezabilitate / fezabilitate; • studii topografice, hidrologice și hidrogeologice; • proiecte tehnice; • detalii de executie; • caiete de sarcini; • liste de cantitati și devize generale; • studii de impact asupra mediului; • bilanțuri de mediu; • documentații de expropriere, studii de trafic etc. Traducerea de specificatii tehnice pentru o larga varietate de aparate si dispozitive. Traducerea de standarde tehnice, normative, reglementari. Traducerea documentelor financiare și juridice ale companiei, inclusiv numeroase contracte și acorduri cu partenerii de afaceri și clienții.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.1997 - 31.08.2017

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator

Responsabilitati:

Furnizarea de servicii de traducere și interpretare pentru specialistii, partenerii de afaceri și clienții companiei.
Traducerea documentelor și a lucrarilor dintr-o limbă în alta și asigurarea faptului că traducerea finala transmite mesajul dorit cât mai clar posibil.
Studierea frazeologiei juridice și tehnice pentru a asigura traducerea corectă a documentelor.
Traducerea documentelor / corespondentei din limbile engleză și franceză în limba română și viceversa.
Revizuirea și corectarea textelor in limba materna.
Revizuirea lucrarilor realizate de traducători cu mai putina experienta.
Interpretare în sedinte si intalniri.
Interpretare telefonica.

studii

 

Facultati:

1992 - 1997 Facultate / Colegiu: Diploma de Licenta in Filologie, Limba si Literatura Franceza si Engleza la Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere si Istorie, Sectia Franceza - Engleza din Craiova.

Premii

Calificari
Jan 2013: Autorizatie de traducator emisa de Ministerul Justitiei din Romania.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close