Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.09.1995

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Relatii publice, Publicitate, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Productie, Inginerie, Traduceri, Personal calificat, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: traducator și interpret

Responsabilitati:

Mă ocup cu traducererea documentelor legate de producție și ingineria manufacturării. Particip în calitate de interpret la ședințele care țin in principiu de domeniile menționate mai sus.

01.11.2015 - 30.11.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar la ceremonia de aniversare a 40 de ani a secției de japoneză

Responsabilitati:

Am participat ca membru al cluburilor de furoshiki, ikebana, și cor. Principalele mele atribuții erau: promovarea, ghidarea și prezentarea vizitatorilor diverse aspecte ale culturii japoneze.

01.05.2015 - 31.05.2016

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

În calitate de voluntar am ajutat la organizarea nopților culturale cum ar fi: Noaptea culturală Rusească, Nerlandeză. În cadrul acestor evenimente am ajutat la ghidare și decorațiuni. De asemenea, în proiectul Admiterea Online, în calitate de voluntar ASLS, am participat la ghidarea viitorilor candidați pentru a facilita procesul de înscriere la concursul de admitere la facultate. Am ajutat la promovarea altor proiecte în cadrul ASLS precum: Evaluarea Activității Didactice de către Studenți, ONG Fest.

01.04.2015 - 30.04.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: participare la târgul de educație

Responsabilitati:

Am participat ca membru al corului Secției de Japoneză cu scopul reprezentării Secției în cadrul Târgului de educație.

01.04.2015 - 31.05.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar festival michi biraki

Responsabilitati:

În calitate de voluntar am ajutat la transportarea diverselor materiale pentru festival, decorațiuni, curățenie, ghidarea invitaților și promovarea evenimentului. Fiind membru a mai multor cluburi precum: cor, furoshiki, taiko, ikebana, una dintre atribuțiile mele era să le explic vizitatorilor câteva idei, concepte care stau la baza artelor tradiționale japoneze.

01.12.2014 - 31.12.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar la organizarea nopții culturale japoneze

Responsabilitati:

Am ajutat la ghidarea vizitatorilor. Am participat în calitate de membru al corului Secției de Japoneză la ceremonia de deschidere.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Sociologie la Catedra UNESCO pentru Schimburi Interculturale și Interreligioase, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București din Bucharest.
2014 - 2017 Facultate / Colegiu: Filologie la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București din București.
2010 - 2014 Liceu: Real la Liceul Teoretic Videle din Videle.

Premii

Calificari
Feb 2019: Certificat Nihongo Nōryoku Shiken N2

Certificari
Mar 2017: Certificat Nihongo Nōryoku Shiken N3

Conferinte
Mar 2016 - Mar 2016: Simpozionul Internațional de Studii Japoneze
Centrul de Studii Japoneze, Bucuresti
Mar 2015 - Mar 2015: Simpozionul Internațional de Studii Japoneze
Centrul de Studii Japoneze, BucurestiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close