Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.01.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Farmacie, Educatie / Training / Arte, Transport / Distributie, Import - export, Confectii / Design vestimentar, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Alexandria, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Voluntari, Giurgiu, Ilfov, Otopeni, Buftea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2015 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: trade marketing consultant

Responsabilitati:

▪Focus pe dezvoltarea de programe de promovare a produselor din portofoliul PM.
▪Dezvoltarea și implementarea de promotii, inclusiv de stabilire a prețurilor, estimările de vânzări, pentru dezvoltarea POS;
▪Oferirea de feedback real si in timp util pentru lansari de produse noi sau inițiative de re-lansare;
▪ Maximizarea canalului de distributie pe teritoriul alocat.
▪ Comunicarea intre departamentele de Marketing si Consumer Engagement;
▪ Lucru îndeaproape cu echipa de vanzari pentru a asigura ca strategiile de marketing comerciale sunt aliniate cu obiectivele de vânzări;
▪ Alocarea bugetelor ieficient n functie de strategiile companiei.
▪ Implementarea de programe comerciale ;
- Urmărirea și monitorizarea KPI pentru agenții de vânzări și a echipelor de Consumer Engagers
▪Asigurarea disponibililatii produselor la raft cat si diminuarea situatiilor de OOS din punct de vedere al produselor;
- Contractarea de noi magazine (POS-uri);
▪ Construirea si mentinerea relațiilor de afaceri atat partenerii din Key Acount cat si cu ceilalti parteneri.

01.03.2013 - 30.04.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: on premise team leader old city center (lamp&horeca)

Responsabilitati:

▪ Să conducă, suprvizeze și controleze activitățile de atragere a consumatorilor în cadrul echipei.
▪ Să propună noi rețele și modalități de creștere a participării consumatorilor. Să propună cea mai bună metodă de abordare la fața locului pentru a potenția impactul (implicare individuală, implicarea întregii echipe, ruta Consumer Engagers în cadrul fiecărui punct POS).
▪ Șeful de echipăștie și este în permanență la curent cu activitatea/fluctuația numărului de consumatori în cadrul unei săptămâni din zona alocată, dar șu cu potențialul pieței de desfacere (flux trafic, profil cosnumator, preferințe consumatori în ceea ce privește produsele).
▪ Să conducă și să inspire echipa de Consumer Engagers/Atragere a consumatorilor să aibă un număr mare de contacte de calitate, să analizeze și să discute rezultatele.
▪ Să aibă cunoștințe excelente a pieței de dezvoltare pentru LAMP, HORECA și alte oportunități de a atrage consumatori.
▪ Să stabilească și să mențină relații strânse de muncă cu toți managerii LAMP și HORECA și să monitorizeze respectarea termenilor contractuali.
▪ Să conceapă strategii ingenioase de atragere a consumatorilor plănuind resursele necesare și organizarea calendarului (zi, săptămână, lună,sezonier).
▪ Să organizeze și să suprevizeze activitățile de atragere a consumatorilor cu maximă flexibilitate, pentru a atinge obiectivele de teritoriu KSI în termeni de recunoaștere a mărcii, contacte de muncă de atragere a consumatorilor, acoperire a rețelei și a teritoriului - LAMP, HORECA, Retail POS, puncte de contact neconvenționale.
▪ Să aibă o evidență exactă, actualizată, a zonei/regiunii și săaibe cunoștințe de noi locuri de dezvoltare pentru LAMP, HORECA, Retail și alte oportunități neconvenționale de a atrage clienți.
▪ Să stabilească noi relații și să mențină o colaborare excelentă cu toți managerii LAMP and HORECA pentru a identifica cele mai bune locații pentru a semna noi contracte. Să mențină o bază de date cu locațiile principale, cuprinzând tipul localului, publicul, taxele plătite.
▪ Să mențină o relație strânsă cu SA pentru a diminuasituațiile de întârzieri la plată..
▪ Teasing pentru New Marlboro Red (programul "BUKAT")
▪ Coordonator din teren a aplicației "Be First".
▪ Program pilot "Business Center" .

01.11.2012 - 31.03.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: off premise team leader (retail)

Responsabilitati:

▪ Să conducă, supervizeze și controleze activitățile de atragere a consumatorilor în cadrul echipei.
▪ Să propună modalități de creștere a contactelor de success in interactiunea cu consumatorul. Să propună cea mai bună metodă de abordare la fața locului pentru a potenția impactul (implicare individuală, implicarea întregii echipe, ruta Consumer Engagers în cadrul fiecărui punct POS).
▪ Să conducă, să inspire si sa motiveze echipa de Consumer Engagers.
▪ Atingerea obiectivelor stabilite prin indeplinirea targetelor atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ si comunicarea rezultatelor.
▪ Să stabilească și să mențină relații strânse de muncă cu Retailerii.
▪ Să conceapă strategii ingenioase de atragere a consumatorilor plănuind resursele necesare și organizarea calendarului (zi, săptămână, lună,sezonier).
▪ Pastratea unei stranse relatii cu agentul de vanzari pentru evitarea situatiilor de OOS si recuperarea soldurilor restante.

studii

 

Facultati:

2008 - 2012 Facultate: Imbunatatiri Funciare si Dezvoltare Rurala la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi. Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Infineria Mediului
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Economic la Grup Scolar "Regina Maria" din Dorohoi.

Premii

Certificari
Sep 2007 - Jun 2008: Atestat in activitati economice si administrativePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close