Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.07.1995

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Ma numesc Feier Marcel, sunt student masterand la Universitatea Transilvania din Brasov. Pot spune despre mine ca sunt un om muncitor si ambitios, dormic sa invat cat mai multe lucruri si sa realizez multe lucruri. Ma pasioneaza tehnologia si imi place sa fiu la curent cu tot ceea ce apare nou in acest domeniu. Sunt o persoana foarte activa, pasionat de fotografie, calatorii si tenis.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: test engineer

01.06.2017 - 30.09.2017

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

In cadrul acestui program de practică, am lucrat pe un proiect de cercetare în domeniul telecomunicațiilor în care am învățat regulile de baza ale limbajului de programare Python, cum să folosesc mai eficient sistemul de operare Linux, cum se face colectarea de date de la senzori folosind platforma Raspberry Pi si transmiterea de secvențe video pe canalele DVB-T.

01.07.2016 - 31.10.2016

Departament: it hardware

Titlu Job: ajutor programator

Responsabilitati:

Proiectare hardware și PCB Layout Design - în decursul acestui stagiu de practica am dobândit cunoștiințe elementare de calcul de “worst case” și de proiectare și realizare a unui proiect hardware pornind de la un set de specificatii, continuându-se apoi prin realizarea schemei electrice si alegerea unor compomente electronice corespunzatoare. In etapele realizarii acestui proiect am invatat cum se creeaza un footprint al unei componente electronice, urmarind dimensiunile din foaia de catalog a componentei, ca mai apoi sa invat cum se face rutarea si plasarea componetelor ca in final sa obtinem un proiect finit si functional.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Sisteme Electronice si de Comunicatii Integrate la Universitatea Transilvania din Brasov din Brasov.
2014 - 2018 Facultate: Stiinta Calculatoarelor la Universitatea Transilvania din Brasov din Brasov.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: Electronica si Automatizari la Liceul Tehnologic "Petru Maior" din Reghin.

Premii

Traininguri
Nov 2017 - Jun 2018: Electronica in domeniul automotive - PREH Romania
Pe parcursul anului 4 de facultate, am participat la cursurile organizate de compania "PREH", in cadrul Facultatii de Ingierie Electrica si Stiinta Calculatoarelor din Brasov. Am acumulat cunostiinte despre calculul "worst case", proiectarea si realizarea schemelor electrice, informatii despre PCB Layout design si interpretarea schemelor electrice.
Oct 2017 - May 2018: Microcontrollere in industria auto - Continental Romania
Pe parcursul anului 2 de facultate, am participat la cursul „Microcontrollere in industria auto”, sustinut de firma Continental, in urma caruia am obtinut o diploma. Cursurile au constat in familiarizarea cu programarea microcontrollerelor pentru a implementa anumite functii.
Proiecte
Oct 2017 - Jun 2018: "Interfata om-masina cu butoane tactile capacitive" - Bursier la "PREH Romania"
La proiectul de diploma am realizat o interfață om-masina cu butoane tactile capacitive. În acest proiect am încercat sa integrez atât caracteristici software cât hardware. In principal proiectul realizat, la apsarea unui buton, trimite mesaje pe magistrala CAN, catre un modul de comunicare prin radio frecventa. Am realizat un modul extern care contine 4 butoane tactile si un driver pentru haptic feedback. Intreg modulul extern a fost realizat utilizand programul Atium Designer, prin care am realizat schema electrica si layout-ul. Partea software a proiectului a constat in implemetarea corespunzatoare a driver-ului de comunicatie pe magistrala CAN si functionalitatea butoanelor capacitive dar si implemetarea unui sistem de operare in timp real si integrarea tuturor functilor in acesta. Pentru testarea comunicării si verificarea corectiudinii datelor pe magistrala CAN, am folosit programul “CANoe” .
Pe tot parcursul realizarii proiectului am fost sprijinit si am beneficiat de o bursa de la compania PREH Romania.
Voluntariat
Mar 2016 - Jul 2018: BEST Brasov
In cadrul BEST Brasov, am participat la numeroase traininguri, am contribuit la organizarea evenimentelor pentru a aduce studenti mai aproape de companii. Ca membru BEST Brasov, am facut parte din echipa de voluntari la "Targul de Cariere" din Brasov, in primavara anului 2017.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close