Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.10.1984

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:22.02.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa imi continui cariera in domeniul topografic/geodezic care sa imi permita utilizarea tuturor cunostintelor acumulate la locurile de munca anterioare. Am o experienta de teren si birou de 16 ani in domeniul masuratorilor si trasarilor topografice/geodezice, realizarea documentatiilor pentru studii de fezabilitate si a autorizatiilor de constructie. Sunt comunicativ, rezistent la stress, flexibil, onest, organizat, calculat, increzator in sine, sociabil, optimist, deschis catre experiente si idei noi, capacitate de a lucra în echipă, ambițiozitate în stabilirea obiectivelor.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Petrol / Gaze, Personal calificat, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - 30.09.2020

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: tehnician topograf, operator autocad

Responsabilitati:

Studii topo/geodezice si realizarea documentatiilor specifice, pentru construirea si implementarea proiectelor finantate de UE, proiecte regionale de dezvoltare si modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata in diverse zone ale tarii.

01.11.2017 - 31.10.2019

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: senior surveyor, mapping specialist

Responsabilitati:

Achizitie de date seismice Mukhaizna 3D pentru Occidental Petroleum - Oman si Shweihan 3D pentru Abu Dhabi National Oil Company - United Arab Emirates.
Pregatirea si realizarea retelei topo-geodezice si a punctelor de control folosind
sistemul GPS, calcularea obseravtiilor GPS, controlul calitatii si
furnizarea datelor catre client si celelalte departamente.
Asigurarea integritatii tuturor punctelor( bornelor) de control pe tot cuprinsul
proiectului.
Trasarea pe teren a punctelor din proiect folosind sistemul GPS( real time kinematic).
Recunoasterea terenului si realizarea hartilor folosind GPS-ul Garmin si programelor
Gis pentru identificarea zonelor de pericol si accesul in zona, asigurand astfel
minimizarea deplasarilor punctelor din proiect.
Realizarea hartilor folosind programe de Gis si Autocad si printarea lor in diferite formate
la cererea clientului sau pentru celelalte departamente.
Realizarea rapoartelor zilnice si saptamanale catre client.
Supervizarea si instruirea personalului local in utilizarea aparaturii GPS, masurarea
punctelor din proiect si deplasarea lor la cererea clientului folosind parametrii tehnici
din proiect.
Verificarea si evaluarea echipelor din teren pentru a asigura implementarea politicilor
si procedurilor de protectia muncii( HSEQ).

01.06.2016 - 31.10.2017

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: tehnician topograf

Responsabilitati:

Masuratori si trasari topografice in cadrul proiectului de „Reabilitare a liniei de cale ferata Brasov - Simeria, componenta a Coridorului IV Pan European”, pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h, sectiunea Coslariu - Sighisoara.
Masuratori pentru reabilitarea garilor Armasesti, Agigea Nord, Rebricea, Asau, Goioasa, Siculeni, Miercurea-Ciuc, Viseu de Jos, Gradinita, Ilva Mica, Poiana Ilvei, Dej Calatori, Gherla.
Masuratori si trasari topografice a segmentului de cale ferata Orastie – Aurel Vlaicu.
Masuratori topografice pentru reabilitarea tronsonului de cale ferata Mihaileni – Nadejdea.

01.06.2012 - 30.11.2015

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: senior surveyor

Responsabilitati:

Proiecte: - Sarta Rovi 2D, Rovi 3D, Qara Dagh 2D, Client Chevron;
- Halabja 2D, Client GazProm Nafta, Kurdistan, Iraq;
- Khurmala 3D, Client: KAR Petroleum;
- Hewa 3D, Client Talisman Energy;
- North Garmian 3D, Client Western Zagros, Kurdistan, Iraq
Pregatirea si realizarea retelei topo-geodezice folosind sistemul GPS( static si OMNISTAR), marcarea punctelor prin borne, calcularea observatiilor GPS, controlul calitatii si furnizarea datelor observatiilor catre client si celelalte departamente.
Asigurarea integritatii tuturor punctelor( bornelor) de control pe tot cuprinsul proiectelor.
Trasarea pe teren a punctelor din proiect folosind sistemul GPS( real time kinematic cu Omnistar).
Recunoasterea terenului si realizarea hartilor folosind GPS-ul Garmin si a programului ArcGis pentru identificarea zonelor de pericol si a accesului in zona, asigurand astfel minimizarea deplasarilor punctelor din proiect si furnizarea informatiilor lor catre client si celelate departamente.
Realizarea rapoartelor zilnice si saptamanale catre client.
Coordonarea, supervizarea si instruirea personalului local in utilizarea aparaturii GPS, trasarea/masurarea punctelor din proiect si deplasarea lor la cererea clientului folosind parametri tehnici din proiect.
Reexaminarea periodica a personalului local pentru imbunatatirea performantelor si premierea acestuia cand era necesar.

01.02.2010 - 31.05.2012

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: senior surveyor

Responsabilitati:

Achizitie de date seismice 2D pentru Marathon Oil Corporation Poland. Pregatirea si realizarea retelei topo-geodezice si a punctelor de control folosind sistemul EUPOS NAWGEO RTK, calcularea obseravtiilor GPS, controlul calitatii si furnizarea datelor catre client si celelalte departamente. Asigurarea integritatii tuturor punctelor(bornelor) de control pe tot cuprinsul proiectului. Trasarea pe teren a punctelor din proiect folosind sistemul GPS(real time kinematic). Recunoasterea terenului si realizarea hartilor folosind GPS-ul Garmin si programul ArcGis pentru identificarea zonelor de pericol, accesul in zona, asigurand astfel minimizarea deplasarilor punctelor din proiect si furnizarea lor catre client si celelate departamente. Coordonarea, supervizarea si instruirea personalului local in utilizarea aparaturii GPS, trasarea/masurarea punctelor din proiect si deplasarea lor la cererea clientului folosind parametrii tehnici din proiect. Realizarea rapoartelor zilnice si saptamanale catre client. Supervizarea si instruirea personalului local in utilizarea aparaturii GPS, masurarea punctelor din proiect si deplasarea lor la cererea clientului folosind parametrii tehnici din proiect. Verificarea si evaluarea echipelor din teren pentru a asigura implementarea politicilor si procedurilor de protectia muncii(HSEQ). Reexaminarea periodica a personalului local pentru imbunatatirea performantelor si premierea acestuia cand era necesar.

01.04.2008 - 31.12.2009

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: senior surveyor

Responsabilitati:

Achizitie de date seismice 2D Client: WesternZagros; 3D Client: OMV.
Pregatirea si realizarea retelei topo-geodezice folosind sistemul GPS(static), marcarea punctelor prin borne, calcularea observatiilor GPS, controlul calitatii si furnizarea datelor observatiilor catre client si celelalte departamente.
Asigurarea integritatii tuturor punctelor(bornelor) de control pe tot cuprinsul proiectului. Trasarea pe teren a punctelor din proiect folosind sistemul GPS(real time kinematic).
Recunoasterea terenului si realizarea hartilor folosind GPS-ul Garmin si programul ArcGis pentru identificarea zonelor de pericol, accesul in zona, asigurand astfel minimizarea deplasarilor punctelor din proiect si furnizarea lor catre client si celelalte departamente.
Realizarea rapoartelor zilnice si saptamanale catre client.
Supervizarea si instruirea personalului local in utilizarea aparaturii GPS, masurarea punctelor din proiect si deplasarea lor la cererea clientului folosind parametri tehnici din proiect.
Verificarea si evaluarea echipelor din teren pentru a asigura implementarea politicilor si procedurilor de protectia muncii ( HSEQ).
Reexaminarea periodica a personalului local pentru imbunatatirea performantelor si premierea acestuia cand era necesar.

01.06.2005 - 31.03.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: tehnician topograf

Responsabilitati:

Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane in Bucuresti si Ilfov.
Actualizarea si rectificarea cadastrelor, modificarea limitei de proprietate si / sau modificarea suprafetei imobilului.
Intocmirea documentatiei cadastrale, partea tehnica si partea juridica pentru inscrierea in cartea funciara.
Dezmembrari si alipiri de terenuri intravilane si extravilane.
Masurarea si trasarea parcelelor, gropilor de fundatie, constructiilor, cu statia totala si cu GPS-ul (RTK) de inalta precizie in sistem GNSS cu dubla frecventa.
Documentatii pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan si extravilan.
Masurarea releveelor constructiilor civile si industriale.

01.03.2002 - 31.05.2005

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: tehnician topograf

Responsabilitati:

Achizitie de date seismice 2D si 3D pentru Romgaz, Petrom, Wintershall, Sterling Resources, Amroco, Regal Petroleum, Tullow Oil. Pregatirea si realizarea retelei topo-geodezice folosind GPS(static) sau clasic(statii totale), marcarea punctelor prin borne, calcularea observatiilor GPS, controlul calitatii si furnizarea datelor observatiilor catre client si celelalte departamente. Trasarea punctelor din proiect cu statii totale sau cu GPS-ul (RTK).
Recunoasterea terenului si realizarea hartilor cu accesul in zona pentru celelalte departamente.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Facultate: Geodezie la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti. - Cadastru
- Geodezie
- Topografie
- Cartografie
- Sisteme informatice
- Fotogrammetrie
- Automatizarea lucrarilor de cadastru
- Topografie inginereasca
- Drept si legislatie funciar-cadastrala
- Organizarea lucrarilor de cadastru si geodezie.

Premii

Traininguri
Nov 2017: Defensive Driving Technique
Defensive Driving Technique, MCT Fabhi, Oman.
Nov 2017: H2S Awareness training course
H2S Awareness training course, MCT Bhadi, Oman.
Nov 2017: HSE Induction
HSE Induction, MCT Tahir, Oman.
Nov 2011: Defensive Driving
Defensive Driving, Mud and Snow Awareness, L’Ecluse, Poland.
Aug 2011: Auditing Technique
Auditing Technique, Jeff Howell, Oman.
Mar 2011: Defensive Driving
Defensive Driving, Jerzy Rogoski, Poland.
Mar 2011: Accident Prevention
Applying VPSI Methods of Accident Prevention, Norman Ritchie, Poland.
Sep 2008: Off Road Driving
Off Road Driving, Iraq issued by Exploration Logistic group PLC
Aug 2008: HSEQms for managers
HSEQms for managers, Jeff Howell, Oman.
Aug 2008: Incident Investigation
Incident Investigation, Reporting and Prevention, Jeff Howell, Oman.
Aug 2008: Unsafe Acts/Condition
Unsafe Acts/Condition, Jeff Howell, Oman.
Jan 2003: GPSeismic and Leica Geo Office training course
GPSeismic and Leica Geo Office training course at SC Prospectiuni SAPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close