Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.05.1984

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:01.12.2002

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Serios, corect, ambițios, ma adaptez rapid la condițiile de munca. Cu experienta și cunoștințele dobandite sunt sigur ca voi reuși în orice proiect.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Productie, Achizitii, Import - export, Merchandising / Promoteri, Sport / Wellness, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: tehnician metode logistice

Responsabilitati:

Întocmire facturi, avize de expediție, cmr-uri, alte documente de transport, avizare marfa pentru transporturi în portalele clienților și pe mail, verificare stocuri, recuperare cmr-uri semnate și stampilate la destinație, introducere norme în sistem în specificațiile reperelor, etc.

01.04.2016 - 31.10.2018

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: operator introducere si validare date

Responsabilitati:

Introduc in sistem reteta produsului, înregistrez produsul pe fluxul tehnologic din faza de materie prima pana la livrare, verific zilnic balantele de stocuri, inchid in sistem inventarele pe gestiunile pe care le am sub control, etc.

01.10.2015 - 30.04.2016

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare dezvoltare

Responsabilitati:

Asigurarea legaturii intre departamentele implicate in realizarea produselor si crearea bazei de date a Departamentului Cercetare Dezvoltare. Intocmesc dosarul de reteta ce cuprinde revizuirea si actualizarea permanenta a tuturor proceselor tehnologice la toate produsele, in vederea optimizarii costurilor, calitatii si productivitatii, etc.

01.10.2014 - 30.04.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: crew member

Responsabilitati:

Producerea si vanzarea produselor companiei.

01.03.2013 - 30.09.2015

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: planificator productie

Responsabilitati:

Intocmesc raport zilnic privind corectitudiea operarii in sistem. Verific gestiunile de produs finit d.p.d.v. al incadrarii in scazamintele normate. Verific inventarele si inchid in Charisma gestiunile pe care le am sub control. Intocmesc saptamanal si lunar raport pe rebutul tehnologic. Am reusit intr-un timp scurt sa fac fata responsabilitatilor postului.

01.12.2010 - 28.02.2013

Departament: productie

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Raspund de stocurile scriptice si faptice si rezolv problemele ce apar pe parcurs, înregistrez în sistem acte de evidenta primara si verific exactitatea acestora, etc.

01.08.2009 - 30.11.2010

Departament: productie

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Verificarea produselor si inregistrarea acestora in baza de date.

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Economia Comertului Turismului si Serviciilor la Facultatea de Stiinte Economice Pitesti din Pitesti.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Turism si Alimentatie Publica la Colegiul Economic "Maria Teiuleanu" Pitesti din Pitesti.

Premii

Certificat de Competente Profesionale in domeniul Turism si Alimentatie Publica, cu titlul de Tehnician in Turism, 2003

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close