Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.04.1970

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii mele intr-un loc de munca decent din toate punctele de vedere.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Pachet salarial legal (concediu de odihna, plata ore suplimentare, etc.).

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: tehnician merceolog

01.10.2009 - 01.02.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: dispecer transporturi

Responsabilitati:

1. Gestionarea stocului de marfa necesar in diverse locatii. / 2. Organizarea transportului in mod particular necesar fiecarei locatii de consum. / 3 Transmiterea de informatii si ordine de servici catre subordonati. / 4. Urmarirea efectuarii transporturilor si ajustari necesare functie de cerinte noi sau situatii neprevazute. / 5. Mentinerea legaturii permanente cu furnizorii de marfa (depozite, disponibilitati, comenzi). / 6. Prelucrarea informatica a activitatilor efectuate.

01.11.1991 - 01.10.2009

Departament: productie

Titlu Job: statistician

Responsabilitati:

1. Lansarea in fabricatie a produselor: pregatirea documentelor necesare sectiilor de productie (calcul necesar materiale in vederea ridicarii din gestiuni, evaluari de necesare catre esaloanele superior si inferior).
2. Mentinerea feedback-ului interdepartamental in vederea rezolvarii cit mai eficiente a tuturor situatiilor prevazute/neprevazute aparute.
3. Crearea de solutii viabile pentru desfasurarea optima a activitatilor pe masura responsabilitatilor, pregatirii si experientei.
4. Efectuarea calculelor exacte privind realizarile lunare/anuale ale intreprinderii din care emit statistic evaluari pe termene scurt, mediu, lung.
5. Raportari standard lunare/anuale catre departamentele Administrativ, Marketing, Tehnic, Audit, Productie, Logistica. Raportari statistice speciale ocazionate de evenimente neprevazute (supracomenzi, stocuri logistice, comenzi de ordin special, etc.).
6. Raportari lunare/anuale catre Serviciul Roman De Statistica in scopul centralizarii informatiilor.
7. Mentinerea contactului permanent (online, telefonic, fax, etc.) cu beneficiarii (stadii de productie, termene de livrare, situatii financiare, livrari).
8. Medierea si rezolvarea de situatii intre departamente, angajati, servicii interne si externe intreprinderii.
Optimizarea d.p.d.v. executiv a procesului de calculatie/raportare in departamentul Productie (metode, utilizare softuri, inlocuiri servicii), ceea ce a dus la detensionari in relatii inerumane, crearea de timp optim de rezolvare a unor probleme restante.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Psihologie la Universitatea Spiru Haret, facultatea Sociologie - Psihologie din Bucuresti.
1984 - 1988 Liceu / Școală profesională: Industrie Usoara la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, sectia Industrie Usoara din Bucuresti.

Activitati extracurriculare

1. Aptitudini organizatorice in vederea eficientizarii in diverse domenii.
2. Capabilitatea lucrului de echipa sau individual.
3. Observarea pe termen scurt, mediu, lung a personalitatii oamenilor ce ma inconjura in vederea ridicarii eventualelor potentiale, eficientizarii relatiilor si relationarii, inbunatatirii atmosferei de lucru/odihna/distractie/prezenta.
4. Potential de relationare cu copii, adolescenti, adulti in situatii speciale (critice, problema, stress).
5. Disponibilitate efctuare calatorii (delegatii, deplasari de serviciu).

Premii

1. Microsoft Office - Word (aplicat), Excel (incepator), Internet.
2. Pedagogie - curs optional Spiru Haret.
3. Sondaje de Opinie/Operator Sondaj - curs + aplicatii, firma confidential.
4. cOmponenta a Lotului National Olimpic Caiac.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close