Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.05.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.09.2009

obiectiv

 

Sunt o persoană dinamică și îmi place să fiu înconjurată de persoane pozitive si inteligente. Îmi doresc să mă dezvolt profesional, punând în practică cunoștințele acumulate atât în perioada studiilor, cât și la locurile de muncă anterioare.

Salariu: nespecificat

Beneficii: conditii bune de desfasurare a activitatii,salariu atractiv

Tip job: Full time

Departament: Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Zalau, Jibou

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2017 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: tehnician calitate

01.12.2014 - 30.09.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: manager produs

Responsabilitati:

- Asigurarea trasabilității corecte pentru realizarea produselor.
- Controlul calității în toate etapele de realizare a produselor, începând cu recepția materiei prime până la produsul final.
- Întocmirea tuturor documentelor în acest scop (recepție - trasabilitate - asigurarea calității - livrare produse)

01.05.2012 - 28.02.2014

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

- Întocmirea de rapoarte de neconformitate la sesizarea de neconformități în derularea proceselor de execuție, la produsele utilizate sau la produsele realizate.
- Propunerea de acțiuni corective / preventive sau analizarea eficacității acțiunilor corective / preventive propuse;
- Verificarea modului de implementare a acțiunilor corective / preventive stabilite și încadrării în termene.
- Analizarea rezultatelor acestora.
- Informarea managementului referitor la neconformitățile constatate și la acțiunile corective / preventive stabilite a fi implementate.
- Sistarea proceselor de execuție la sesizarea de neconformități majore care determină neîndeplinirea cerințelor pentru produs și informarea operativă a managementului în vederea stabilirii acțiunilor corective și preventive corespunzătoare.
- Întocmirea periodică a rapoartelor de date statistice specifice procesului de CQ in vederea efectuării analizei de către management.
- Implementează acțiunile corective / preventive stabilite în urma auditurilor efectuate asupra procesului de CQ;
- Participarea și semnarea documentelor întocmite la recepțiile pe faze de execuție.
- Exercită controlul tehnic de calitate în mod sistematic, în toate fazele de execuție, verifică dacă produsele satisfac cerințele solicitate și este asigurată trasabilitatea lor, dacă echipamentele și tehnologiile utilizate sunt corespunzătoare și dacă personalul tehnic și de execuție este calificat și instruit.
-Verifică modul de comportare a produselor finale în perioada de garanție și întocmește rapoarte de neconformitate atunci când sesizează neconformități.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Ingineria, dreptul și economia dezvoltării durabile la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca.
2010 - 2013 Facultate: Științe economice - Marketing la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Arad din Arad.
2006 - 2010 Facultate: Inginerie economică și management în construcții la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca. În cadrul acestei facultăți am urmat și modulul pedagogic (2006 - 2009)
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Matematică - Informatică la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" din Zalau.

Premii

2013 Diploma "Antreprenor in Economia Sociala"
2006 atestat operator calculatorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close