Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.08.1984

Permis conducere:  Cat.B,

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoana serioasa, harnica, atent la detalii, invat repede lucruri noi, imi plac calatoriile, schiez, inot cand am ocazia, merg cu bicicleta . Obiectiv: dezvoltarea cunostintelor si experientei mele in domeniul productiei electro-mecanica mizand pe perseverenta si incredere.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: tehnician electromecanic

Responsabilitati:

Asamblarea mecanică si cablarea panourilor electrice cu sisteme si extensii.
Instalarea de componente electronice in sisteme.
Respecta standardele si procedurile de asamblare si este responsabil de calitatea munci efectuate. Înregistrează si raportează discrepanțele in calitatea si disponibilitatea materialelor.
Întreține echipamentele de producție.

01.02.2017 - 30.04.2020

Departament: productie

Titlu Job: coordonator asamblare electrica

Responsabilitati:

Identificarea si asamblarea tuturor componentelor electrice si electronice conform documentatiei tehnice; Realizarea tuturor conexiunilor conform schemei electrice; Testarea conexiunilor electrice ; Asigura realizarea zilnica a productiei stabilite; Aplica regulile si instructiunile si verifica respectarea lor; Utilizare scheme electrice si desene de asamblare mecanica Utilizare ca sursa de informatii, instructiuni de lucru, calitate, securitate si intretinere, precum si alte recomandari; Instruirea noilor angajati si auditarea lor in vederea acceptari pe post; Verificarea productiei in zona de responsabilitate; Urmarirea bunei desfasurari a activitatii productive pe durata schimbului de lucru; Urmarirea respectari instructiunilor de lucru si calitate; Urmarirea respectari regurilor de sanatate si securitate in munca; Coordonare sedintei de TOP5, proces de îmbunătățire continua din atelierul de montaj: -ideie pentru realizarea unei mese de montaj pentru placile electrice reglabila pe mai multe pozitii (oblic, vertical) imbunatatind ergonomia si productivitatea; -ideie pentru realizarea unui suport pentru cablurile statorului in tarcul de teste ajutand la o mai buna siguranta in munca.

01.03.2012 - 28.02.2017

Departament: productie

Titlu Job: coordonator asamblare electrica

Responsabilitati:

Identificarea si asamblarea tuturor componentelor electrice si electronice conform documentatiei tehnice; Realizarea tuturor conexiunilor conform schemei electrice; Testarea conexiunilor electrice ; Asigura realizarea zilnica a productiei stabilite; Aplica regulile si instructiunile si verifica respectarea lor; Utilizare scheme electrice si desene de asamblare mecanica Utilizare ca sursa de informatii, instructiuni de lucru, calitate, securitate si intretinere, precum si alte recomandari; Instruirea noilor angajati si auditarea lor in vederea acceptari pe post; Verificarea productiei in zona de responsabilitate; Urmarirea bunei desfasurari a activitatii productive pe durata schimbului de lucru; Urmarirea respectari instructiunilor de lucru si calitate; Urmarirea respectari regurilor de sanatate si securitate in munca; Coordonare sedintei de TOP5, proces de îmbunătățire continua din atelierul de montaj: -ideie pentru realizarea unei mese de montaj pentru placile electrice reglabila pe mai multe pozitii (oblic, vertical) îmbunătățind ergonomia si productivitatea; -ideie pentru realizarea unui suport pentru cablurile statorului in tarcul de teste ajutand la o mai buna siguranta in munca.

01.01.2010 - 31.03.2012

Departament: productie

Titlu Job: montator/reglor/depanator de aparataj electric

Responsabilitati:

Realizarea productiei zilnice stabilita prin planul de productie;
Sertizarea elementelor de conectica si realizarea cablari componentelor de comanda si masura ale alternatorului;
Testarea realizari corecte a conexiunilor electrice;
Testarea electrica a statoarelor inainte de inceperea montajului
Identificarea si asamblarea tuturor componentelor electrice si electronice conform documentatiei tehnice;
Realizarea tuturor conexiunilor onform schemei electrice;
Utilizare scheme electrice si desene de asamblare mecanica
Utilizare ca sursa de informatii, instructiuni de lucru, calitate, securitate si intretinere, precum si alte recomandari;

01.09.2009 - 31.01.2010

Departament: productie

Titlu Job: bobinator alternatoare

Responsabilitati:

Curatarea canalelor statorului ce urmeaza sa fie bobinat;
Marcarea canalelor statorului conform schemei de bobinaj;
Realizarea bobinajului statorului;
Realizarea conexiunilor si inserierea bobinelor urmand documentatia;
Realizarea testelor electrice cu unde de soc pentru verificarea bobinajului, teste dielectrice nedistructive, teste de rezistenta a izolatiei si masuratori la senzoriii de temperatura ai starorului;

01.02.2005 - 30.09.2009

Departament: productie

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Executarea verificari saptamanale a fiecarui component si cote urmarind planul general al instalației electrice auto; Actualizarea zilnica a bazei de date cu defectele existente si reinstruirea operatori care cauzau defectele; Instruirea si verificarea operatorilor din productie sa respecte fisa de post; Asigurarea calitatati produsului primit de la furnizor; Verificarea si intocmirea fiselor de control pentru materia prima; Respingerea si gestionarea materialele neconforme; Verificarea conditiilor de stocare la raft; Aprobarea materialelor conforme cu cerintele;

01.08.2004 - 28.02.2005

Departament: productie

Titlu Job: operator testare electrica

Responsabilitati:

Cu ajutorul unei mese de lucru pe care erau montati conectori "mama" testam instalatiile electrice ce urmau a fi montate pe automobile. Aceasta masa era conectara la un calculator care rula un program de test pentru fiecare referinta de cablu, in functie de defectele semnalate de calculator reparam cablul, il validam ca produs ok sau daca defectul necesita mult timp pentru reparatie il dadeam zonei de reparatii.

01.08.2002 - 30.06.2004

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: electrician

Responsabilitati:

Se lucra in general la cladiri publice, aflate in renovare si se inlocuia instalatia electrica, conform planurilor aduse la nivelui necesitatilor din ani respectivi.
-montam tuburi de PVC, doze de ramificatie si aparataj, pe traseul instalatiei electrice urmarind datele de pe planul acesteia
-trageam firele pentru instalatie
-faceam conexiunile in doze
-montam prize si intrerupatoare

studii

 

Facultati:

1999 - 2002 Liceu / Școală profesională: electro mecanic instalatii si utilaje la Colegiul tehnic Raluca Ripan din Cluj-Napoca. CUNOSTINTE PROFESIONALE DOBANDITE

-organizarea si planificarea activitatilor la locul de munca
-asigurarea conditiilor ergonomice la locul de munca
-efectuarea controlului tehnic de calitate la lucrarile executate
-aplicarea normelor de tehnica securitatii muncii P.S.I.
-comunicarea interactiva si lucrul in echipa
-monitorizarea locului de munca in vederea respectari procesului tehnologic
-interpretarea documentatiei tehnice a instalatiilor electromecanice
-racordarea instalatiilor noi la sursele de energie
-depistarea defectiunilor utilajelor, a instalatiilor electromecanice ale acestora
-repararea utilajelor si echipamentului electromecanic
-remedierea abaterilor de la procesul de fabricatie la utilajele tehnologice

Premii

Traininguri
Jan 2011 - Jan 2011: Curs de prim ajutor
Identificarea pericolului pentru salvator;
Evaluarea situatiei;
Apelare serviciu de urgenta daca este cazul;
Aplicarea de bandaje, garou in caz de rani deschise, imobilizarea menbrelor fracturate, asezarea corpului in pozitie de siguranta in caz de inconstienta,resuscitare in caz de stop cardiorespirator si utilizarea defebrilatorului pana la sosirea echipajului de urgenta!
Calificari
Dec 2009: Autorizație Stivuitorist si Macaragiu eliberata de ISCIR

Certificari
Jun 2009 - Aug 2009: Atestat de transport marfa
Certificat pentru conducatori auto care efectueaza transport rutier de marfuri cu vehicule a caror masa maxima autorizata este mai mare de 3.5 tonePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close