Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.01.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.03.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

De a avansa in viata profesionala.

Salariu: 1.200,00 USD / luna

Beneficii: masina de servici, telefon mobil. eventual asigurare de viata, decontarea unor cheltuieli, bonuri de masa, avantaje in natura de tip recreativ: wellness, abonamente activitati sportive, etc.

Tip job: Full time

Departament: Altele, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Banci

Oras de lucru: Cluj-Napoca, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2008 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: technical solutions consultant

Responsabilitati:

Preiau si rezolv incidentele care imi sunt transmise prin aplicatii interne specifice, legate de produsele software pentru care am fost specializat.
Creez si coadministrez informatii intr-o baza de cunostinte.
Particip la cursuri si instructaje conform dispozitiilor sefului direct.

Realizari:

Certificarea de admin in administrarea bazei de cunostinte, nivelul doi.
Numirea de responsabil pt. un client de mare importanta (technical account manager).
Participarea activa a angajarii a 3 noi colegi in departamentul suport (interviuri tehnice si activitati administrative post-angajare, vizand baza materiala si logistica a 5 noi angajati).

01.09.2007 - 30.04.2008

Departament: it software

Titlu Job: inginer software

Responsabilitati:

Am fost responsabil de a participa la crearea de programe care erau folosite in migrarea de date de imagistica medicala.
Responsabilitatile mele au inclus analiza si implementare de sistem pentru interfata cu utilizatorii, precum si supravegherea migrarii propriu-zise.

Realizari:

Am creat o interfata de utilizator care prin utilizare unei interfete web permitea monitorizarea migrarii unor inregistrari de pe un sistem vechi pe unul nou, cu posibilitatea de a interveni in anumite inregistrari si de a efectua corectii in cazul in care era necesar.
Programul folosea server de web apache, cu modul php, si utiliza o baza de date postgres.

28.09.2003 - 31.08.2007

Departament: it hardware

Titlu Job: inginer service

Responsabilitati:

Sunt angajat pt. service de servere UNIX Alpha si PA Risc, produse de HP, precum si pt. service de hardware conex (Storage EVA, etc.)

Realizari:

Am rezolvat in grafic toate incidentele la care am fost solicitat.

25.09.2000 - 28.10.2005

Departament: it software

Titlu Job: inginer de sistem

Responsabilitati:

Administering the bank’s ATM and POS terminal networks; Administering the Department’s informational resources; hardware and software support for the Department’s users; hardware and software support for the branch personel regarding the operation of the ATM and POS terminals. During this period, I was involved in a project for the installation of 72 ATM terminals and an entry level POS system consisting of 100 POS devices and the regarding equipments at the bank’s headquarters. Starting September 2001, I also have duties regarding the administration of all the communication lines of the bank.

Realizari:

Implementing the POS network, including communications planning and implementation, management planning and implementation and host connectivity planning and implementation, all above at software/hardware level, where it applies. The POS system (allthough largely extended since) is still the only POS platform in use by the bank.

studii

 

Premii

Oracle 10g DBA

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

maghiară(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close