Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.07.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt un entuziast inginer de proces și dezvoltare, cu o experiență dovedită în industria automotive. În același timp, dețin funcția de manager local al programului pentru Separare PCBA în instalația Continental Sibiu. Urmăresc cu interes ca oamenii și organizațiile să reușească și îmi face plăcere să îmbunătățesc procesele de fabricație zilnic. De-alungul anilor am desfășurat și lansat noi proiecte cu succes care includ: - automatizare; - lipire; - implementare roboți colaborativi. Din perspectivă hardware și software combinată sunt familiarizat și am implementat următoarele tehnologii în fluxul de fabricație: - presare conector; - umplere sub componentă; - aplicare pastă; - înșurubare; - marcare cu laser; - Separare panel prin forfecare și frezarea; - echipamente de manipulare; - tehnologie vision; - etichetare; - Ambalare. Îmi plac provocările care cultivă o creștere în materie de mentalitate. Cred în flexibilitatea producției și sunt cel mai eficient atunci când am ocazia să contribui la o cultură continuă de îmbunătățire. Dacă aveți nevoie de imposibil, dați-mi o zi. Dacă aveți nevoie de un miracol, dați-mi două. LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vasile-gusan-938554134/

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Sibiu, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2021 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: technet depaneling pcba technology local program manager

Responsabilitati:

Februarie 2021 - Prezent - TechNet Depaneling PCBA Technology Manager
- stabilirea întâlnirilor cu responsabili de tehnologie ai fabrici ;
- discuții cu furnizorii standard pentru tehnologie;
- definirea acțiunilor și urmărirea implementării tehnologiei în producție;
- actualizarea privind orice schimbare standard;
- menținerea contactului cu experții globali pentru tehnologie;

01.05.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer de proces productie si dezvoltare

Responsabilitati:

Inginer de proces și de dezvoltare Continental Automotive Systems Sibiu, Sibiu (România) Mai 2017 - Prezent - responsabil pentru dezvoltarea echipamentelor pentru un produs, linii de serie, integrarea roboților pe linia de producție - dezvoltarea echipamentelor și tehnologiilor necesare pentru un produs, - crearea de specificațiilor tehnice și urmărirea proiectelor împreună cu furnizorii în timpul dezvoltării proiectelor; - îndeplinirea procesului de pre-acceptanță; - instalarea echipamentului și introducerea acestuia din faza de dezvoltare în stadiul de serie; - membru al unei echipe de integrare a robotilor colaborativi în linie de fabricație; - conceperea și instruirea tehnică a tehnicienilor privind manualele de întreținere, instruirea șefilor de linie pe baza fișei de proces; - dezvoltarea documentației de utilizare, întreținere și instrucțiuni pentru echipamente; - îmbunătățirea procesului din punct de vedere tehnic pentru a obține produse de calitate, reducerea timpului ciclului etc. - întreținerea și reparațiile echipamentelor, menținând contactul cu furnizorul de echipamente, - Participarea la întâlnirile privind reclamațiile clienților ca responsabil tehnic. - responsabil de relocarea echipamentelor și a activităților de revalidare; - dezmembrarea și înlocuirea echipamentelor; - procesele de subordonare tehnică directă în domeniul dezvoltării și întreținerii sunt variate: separare panel (frezarea sau tăierea V), presare conector, asamblarea și verificarea clemelor, marcarea etichetelor pe carcase din plastic sau din aluminiu, aplicarea automată a etichetelor pe carcase, înșurubare în plastic sau aluminiu, împachetare, lipire, inspecție de vision, dezvoltarea procesului de umplere sub componentă (underfill), aplicare automată de pastă pe produs(dispensing), integrarea roboților colaborativi în fluxurile de producție. Aceste procese sunt fie semi-automate, fie automate cu trasabilitate de la intrarea materiei prime în fluxul de fabricație până la livrarea produsului final. - Furnizarea de servicii pentru programul 24/7 pe orice tip de echipament.

01.01.2016 - 31.05.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: intern engineer

Responsabilitati:

Aprilie 2016 - Mai 2017 - Responsabil TPM (Total Productive Maintenance)
Continental Automotive Systems Sibiu, Sibiu (România)
- implementarea sistemului SAP PM;
- organizarea și sprijinirea instruirii pentru tehnicieni și ingineri;
- Audituri pe liniile de producție de curățare inițială(Initial Cleaning).
Ianuarie 2016 - Aprilie 2016 - Responsabil de întreținere pentru atelierul de mentenanță
Continental Automotive Systems Sibiu, Sibiu (România)
- Implementarea coordonatorului standardului 5S în atelierul de întreținere și urmărirea respectării acestuia.

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Doctorat: Inginerie și Management la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucuresti. Facultatea de Robotică din București
2018 - 2020 Masterat: Sisteme și Tehnologii Inteligente de Fabricație la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu din Sibiu, Romania. Facultatea de Inginerie din Sibiu
2014 - 2018 Facultate: Tehnologia Construcției De Mașini la Facultatea de Inginerie "Hermann Oberth" Sibiu din Sibiu. Absolvit.
2014 - 2017 Facultate: Graduation certificate, Level I, which grants the right to hold teaching positions in compulsory pre-university education la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Romania.

Premii

Certificari
May 2019 - May 2019: First aid

Calificari
Aug 2009: Tehnician inserare, prelucrare si validare datePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close