Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.12.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.04.2010

obiectiv

 

Un post in cadrul unei societati unde abilitatile şi competentele mele sa ajute la atingerea obiectivelor companiei si permiterea acumularii de noi cunostinte si dezvoltarii profesionale

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - 31.01.2020

Departament: management

Titlu Job: team leader

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii echipei. Rezolvarea problemelor curente pe linia caselor de marcat. Verificarea prezentei si actualizarea orelor suplimentare. Planificarea turelor. Consilierea clientilor. Amplasarea si prezentarea marfii catre comercializare. Implementarea noilor proceduri. Suport in pregatirea si perfectionarea angajatilor din subordine.

01.05.2017 - 31.08.2019

Departament: management

Titlu Job: assistant store manager

Responsabilitati:

Reprezentarea Managerului de Restaurant in absenta acestuia. Coordonarea unei echipe formata din 20-25 de persoane pe tura alocata. Receptia si efectuarea comenzilor. Gestionarea stocului de marfa. Asigurarea standardelor de calitate a produselor distribuite catre client conform procedurilor. Inregistrarea si introducerea monetarului primit si trimis. Deschiderea si inchiderea magazinului cu validarea rapoartelor conform KFC LTD. Suport in pregatirea si perfectionarea noilor angajati din subordine.

01.10.2016 - 28.02.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: head of department food/nonfood, retail

Responsabilitati:

Supravegherea activitatii personalului din magazin pe tura alocata. Deschidere/inchidere magazin (aferent SOD/EOD). Efectuarea comenzilor de aprovizionare a magazinului in soft-ul specific companiei. Receptia si verificarea produselor cantitativ si calitativ. Verificarea integritatii si functionarii corecte a caselor de marcat si intocmirea actelor si monetarelor la intrarea si iesirea in/din tura a casierilor. Inlocuirea personalului lipsa pe tura alocata. Acordarea suportului necesar privind noii angajati.

01.01.2016 - 30.09.2016

Departament: banci

Titlu Job: administrator procesare operatiuni valutare

Responsabilitati:

Asigurarea prelucrarii operatiunilor valutare emise de catre clienti BRD si primite in favoarea lor. Inregistrarea notelor contabile din fisiere. Asigurarea prelevarii comisioanelor solicitate de catre bancile externe. Solicitarea avizelor pentru incasari. Selectarea circuitelor bancare pentru plati. Intoducerea corecta si completa de date privind platile in sistemul informatic.

01.03.2014 - 31.12.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: operator calculator si rețele electronice

Responsabilitati:

Acceptarea si validarea tichetelor de pariere. Evident contabila a operatiunilor de incasari si plati. Gestionarea numerarului si intocmirea zilnica a documentelor financiar-contabile. Crearea unui mediu atractiv si primitor pentru jucatori. Furnizarea de informatii utile clientilor despre oferta si regulamentul de joc.

01.08.2009 - 31.08.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent sef magazin

Responsabilitati:

Coordonarea echipei pe tura alocata. Receptia si verificarea cantitativa si calitativa a produselor. Amplasarea si prezentarea marfii catre comercializare utilizand sistemul FIFO/FEFO. Verificarea monetarului sau/si a bonurilor valorice din incasari. Gestionarea stocului de marfa. Efectuarea comenzilor de aprovizionare. Completarea si predarea pontajului. Deschidere/Inchidere magazin aferent SOD/EOD.
Contabilitate primara/Nir/ Facturi si evidenta stocurilor scriptice cat si introducerea lor in excel.

01.06.2006 - 31.07.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: referent

Responsabilitati:

Arhivare documente. Preluare apeluri telefonice/ mesaje/ mail-uri. Expediere/primire corespondenta. Planificarea si organizarea agendei intalnirilor.

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Facultate / Colegiu: Relatii Economice Internationale la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
1999 - 2003 Liceu: Industrial la Liceul Industrial Unirea din Bucuresti.

Premii

Certificari
Mar 2019 - Mar 2020: ACCA – Member ACCA
Studiu Individual pentru ACCA
Calificari
Mar 2019: SAGE 50 Payroll 2017 Diploma

Mar 2019: HR and Payroll Management 2

Sep 2018: HR and Payroll Management 1

Sep 2018: Diploma in Retail Management

Voluntariat
Jan 2007 - Mar 2020: PFA
Evidenta contabila a PFA neplatitor de tva din 2007: aranjare dosar (facturi furnizori, clienti, bonuri, chitante ); contabilitate in jurnalul de plati si incasari.
Feb 1997 - Sep 2016: Asociaţiei Ghidelor şi Ghizilor din Romania AGGR
educatie prin joc, un mod placut de a petrece timpul liber, prieteni noi, participare responsabila, lucru in echipa, viata in natura, servicii in comunitate, implicare in proiecte educative.
Hobby - calatorii, lectura, muzica, dansPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close