 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
|
F 18.04.1977 Permis conducere: Cat.B
|
|
obiectiv | |
|
Gasirea unui loc de munca unde sa mi fie puse in evidenta si sa pot folosi atat cunostintele dobandite in scoala cat si experienta profesionala dobandita in anii de munca in diverse domenii.Dat fiind faptul ca am lucrat foarte mult in domeniul realtii clienti si am experienta , consider ca acest domeniu mi se potriveste foarte bine si mi as dori sa gasesc un un loc de munca in acest domeniu .
Beneficii: toate cele prevazute de lege Tip job: Full time Departament: Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Alimentatie / HoReCa Oras de lucru: Bucuresti, Buzau Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: 05.01.2009 | experienta profesionala | |
|
07.07.2002 - 11.09.2008 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: team headwaitress Responsabilitati: Ca Restaurant Supervisor trebuie sa supraveghezi si sa verifici pe toti ospatarii din restaurant in ceeace priveste calitatea serviciilor oferite, amabilitate , politete, profesionalism si in acelasi timp sa ti indeplinesti si responsabilitatile tale cu succes astfel incat atat turistii cat si managerul tau imediat sa fie multumiti.
Munca in sine presupune imbinarea calitatilor de vanzator , om de spectacol , relatii cu publicul si talentul la limbi straine pe care il ai.
Realizari: Restaurantul este zona cea mai frecventata de pe vas si lumea alege sa se intoarca sau sa nu mai vina niciodata pe un vas de croaziera in functie de serviciul primit de la ospatar aici .
De aceea presiunea pe care o ai in activitatea ta de zi cu zi si responsabilitatea in a i face pe oameni cat mai mutumiti si fericiti, sunt imense .
Tu esti purtatorul de cuvant al companiei atunci cand este vorba de standarde de profesionalism , politete , service si de la tine se asteapta un randament maxim de 100% pe tot parcursul activitatii tale . |
|
15.09.2000 - 15.06.2002 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: profesor de limba engleza Responsabilitati: Predarea limbii engleze elevilor din cadrul liceului. Realizari: A fost primul meu job , primul meu pas in viata de adult cand iti asumi o responsabilitate si esti rasplatit sau nu in functie de munca pe care o faci.
Munca de profesor m a invatat deosebit de multe printre care lucrul cu oamenii si in special cu copii de toate varstele , rabdarea , toleranta , mi a slefuit talentul de asculatator . |
| studii | |
|
Activitati extracurriculare lucrul in echipa , toleranta fata de un program de lucru prelungit , rezistenta la conditii de munca de mare stres si presiune
dinamism , flexibilitate , buna dispozitie , perseverenta si optimismul, punctualitate , rigurozitate , seriozitate Premii Hospitality Diploma , diploma recunoscuta de Carnival Cruise Lines
Crowd Management Diploma , diploma recunoscuta de Carnival Cruise Lines
International Maritime Oganization Diploma , diploma obligatorie pentru toti cei care lucreaza` pe vasele de croaziera si nu numai, recunoscuta de asemeni de Carnival Cruise Lines |
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): engleză(avansat,avansat,avansat) spaniolă(avansat,avansat,avansat) |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|