Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.09.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.02.2005

obiectiv

 

Perfectionare profesionala

Beneficii: Mediu de lucru placut

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2008 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: tax manager

Responsabilitati:

Ofer consultanta fiscala clientilor externi si interni, organizez training-uri pe teme fiscale pentru angajatii companiei si pentru persoane din departamentele financiar contabile ale companiilor client, scriu articole pe teme financiar-contabile si fiscale pentru reviste si site-uri de specialitate.
Printre poriectele in care am fost implicata se numara: tax review, consultanta fiscala privind TVA si impozite directe, planificare si optimizare fiscala, asistenta la controale ale autoritatilor fiscale, asistenta de specialitate in proiecte de reorganizare, fuziuni si divizari pentru clienti din diverse industrii.
Disponibile la cerere

25.09.2005 - 30.04.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil senior

Responsabilitati:

Am intocmit contabiliatea pana la nivel de balanta si bilant, am realizat raportari externe in vederea consolidarii situatiilor financiare ale grupului, am oferit consultanta fiscala si contabila clientilor din portofoliu si am facut verificari pentru clienti romani si straini din diferite domenii de activitate. Din portofoliul de clienti pentru care am lucrat mentionez Nokia Siemens Networks, Coface Romania CMS, Helvetansa SRL, Regatta SRL, Romguard Grup SA. De asemenea am avut si alte implicari in diferite proiecte punctuale. Printre principalele realizari mentinez intocmirea de rapoarte due-diligence care au stat la baza deciziilor privind achizitionarea unor societati, analize privind profitabilitatea firmei pe domenii de activitate in vederea stabilirii principalelor strategii, realizarea de proiecte de fuziune si a fuziunii propriu-zise pentru diferiti clienti, precum si realizarea de previziuni, bugete si analize financiare.

01.02.2005 - 24.09.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Ralizarea inregistarilor contabile pentru generarea balanelor de verificare si a bilantului,verificarea si coordonarea activitatii personalului din subordine, prezentarea de rapoarte lunare si analize economico-finaciare administratorilor si propuneri pentru imbunatatirea activitatii. Am reprezentat societatea in relatiile cu bancile, clientii, furnizorii si alte institutii publice.

13.10.2003 - 31.01.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:


Contabilitatea salariilor, evidenta analitica a clientilor si a furnizorilor, inregistrarea consumurilor de productie lunare. Am avut responsabilitati in dezvoltarea bazei de clienti si am contribuit direct la dezvoltarea unei noi activitati, comertul cu materiale de constructii, instalatii sanitare si termice, activitate care a avut o pondere de aproape 50% in cifra de afaceri a anului 2005.

studii

 

Facultati:

Consultant fiscal, membru Camera Consultantilor Fiscali din Romania - 2009;
Expert Contabil, membru Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania - 2008;
Managementul Firmei - Universitatea Valahia Targoviste - 1999 - 2003

Facultati in straiatate

ACCA - 2011 - expected 2014

Premii

DipIFR Diploma - ACCA Global Glasgow - decembrie 2010;
Formator Autorizat CNFPA - Schultz Consulting - 2009Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close