Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.05.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.09.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 900,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2015 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: system test engineer

01.03.2008 - 31.08.2015

Departament: it software

Titlu Job: support technician and tester

Responsabilitati:

Compania in care lucrez are in dezvoltare cinci aplicatii de analiza medicala:

1. TissueFAXS: preia imagini de pe microscop reprezentand tesut uman cu ajutorul a unul pana la opt obiective de magnificari diferite. Slide-urile contin tesut uman tratat in prealabil cu marcatori pentru achizitia in camp luminos (imagini color) sau fluorescenta (imagini alb-negru). Aplicatia poate realiza achizitia a pana la opt slide-uri pe proiect. Achizitia are la baza asa numitul "Field of View" (FOV). Fiecare FOV reprezinta un fragment de imagine. Un specimen de tesut achizitionat e format dintr-o colectie de FOV-uri egale. Aplicatia ofera posibilitatea de definire de regiuni, adnotari si categorii, realizarea de masuratori, corectarea luminozitatii, corectarea defectele de imbinare a FOV-urilor. De asemenea poate detecta eventuale regiuni de interes. Intreaga aplicatie controleaza microscopul cu toate componentele sale - in cele mai multe din cazuri produs de Zeiss, stage-ul care contine cele opt specimene de tesut si camerele color sau alb negru pentru achizitie. Mai apoi, se pot alege filtre de culoare, se pot face setari pe imaginile in curs de achizitionare sau deja achizitionate.

2. HistoQuest: este aplicatia folosita in analiza imaginilor color. Aplicatia cuantifica celulele marcate cu cel putin doi marcatori, oferind pana la cincisprezece parameteri masurati pentru fiecare celula in parte. Se pot construi diagrame: histogram-e si scattergram-e in functie de cei doi marcatori si de parametrii masurati. Se pot face exporturi de date in format .txt, . xls sau .csv. Mai apoi, doua sau mai multe specimene pot fi analizate comparativ, mai multe specimene pot fi aliniate si rotite. Se pot genera rapoarte printabile sau doar la ecran. Ca si aplicatia anterioara, HistoQuest poate realiza corectia umbrelor din imagine, poate detecta regiuni, poate defini regiuni, adnotari sau regiuni de excludere. Se pot realiza masuratori a lungimilor dintre puncte sau a intensitatilor de culoare. Aplicatia foloseste trei metode de analiza si detectie de celule. Rezultatele pot fi vizualizate sub forma etichetelor aplicate pe imaginile originale, a listelor de evenimente si a diagramelor. Aplicatia ofera posibilitatea corectarii manuale a rezultatelor analizelor.

3. TissueQuest: este aplicatia care realizeaza analiza imaginilor alb-negru. Detecteaza celule tratate anterior cu diferite substante care sunt sensibile la anumite frecvente lumina. Datele rezultate pot fi vizualizate sub forma de etichete aplicate imaginilor originale, de tabele de date sau diagrame. Se pot realiza rapoarte printabile sau doar la ecran. Se pot defini regiuni de interes si rezultatele pot fi corectate manual. Toti parametrii de analiza, ca si la aplicatia anterioara, sunt ajustabili.

4. HemoFAXS: este aplicatia pentru analiza sangelui. Mostrele de sange sunt scanate cu un obiectiv de magnificare mica, timp in care pozitiile leucocitelor sunt identificate, ca mai apoi sa fie achizitionate individual si grupate in clase. Se pot realiza export-uri de imagini individuale. Clasificarea leucocitelor in cele cicncisprezece clase automate sau clase introduse de utilizat poate fi corectata manual. Se pot realiza rapoarte printabile sau doar la ecran.

5. StrataQuest: este o aplicatie mult evoluata si mult mai complexa, care inglobeaza cele doua tipuri de analiza mentionate in aplicatiile de mai sus. Pe langa toate acestea, numarul de formaturi suportate a crescut considerabil. Mai mult, cunoscatorii de procesare de imagini pot aduce aportul lor la algoritmii existenti.

Informatii despre aceste produse pot fi gasite si pe site-ul www.tissuegnostics.com.

Pe aceste post am obligatia de a testa cele patru programe de achizitie si analiza de imagini produse in companie. Documentatia testarii e compusa din test plan intocmit de mine si dezvoltatori sau managerul de proiect. Test-case-urile sunt gandite de mine impreuna cu alti membri ai echipei. Pentru versiunile intermediare se realizeaza rapoarte Excel a tuturor bug-urilotr gasite, iar versiunile finale sunt testate in totalitate urmand un test-plan. Toate defectele sau sugestiile sunt raportate in Mantis - soft de bug tracking. Pentru fiecare versiune bug-urile rezolvate sunt retestate si cele care se dovedesc a fi nerezolvate partial sau total sunt redeschise si supuse analizei. Cele rezolvate sunt inchise in Mantis. Pentru fiecare versiune in parte, se realizeaza tabele cu astfel de issue-uri considerate rezolvate si verificate.
La descoperirea unei probleme, aceasta este verificata impreuna cu un programator si apoi raportata.

Tot aici, am posibilitatea sa invat tehnologii noi si limbaje de programare (C++), web-design (HTML, CSS, XML, JavaScript, PHP) si baze de date (SQL).

Incepand cu luna august 2010, dupa un training la Viena, am intrat si in echipa de suport a companiei. Ofer suport pe toate mijloacele: mail, telefonic sau chiar sesiuni remote utilizand: TeamViewer, UltraVNC, RealVNC, WebEx. Gestiunea cazurilor de suport de realizaseaza cu ajutorul aplicatiei SugarCRM. Suportul se refera la toate cele patru produse amintite mai sus.
Din luna aprilie a anului 2011 am fost numit support manager, coordonand functionarea echipei de support din Iasi si Viena.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate: Litere la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi. Franceza - Engleza

Premii

Certificari
Jan 2013 - Jan 2016: Zeiss Technician CertificatePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close