Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.06.1965

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:01.02.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Leadership în crearea și livrarea de soluții integrate de tehnologia informației și a comunicațiilor (IT&C) proiectate pentru satisfacerea nevoilor clienților. Expertiză și experiență ridicate în tehnologii și produse IT. Suport tehnic de nivel ridicat.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Altele, Grafica / Webdesign / DTP, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, IT Software, IT Hardware, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: system integration engineer

Responsabilitati:

Testare si livrare de soluții pentru Cyber Intelligence la sediile clienților din toată lumea. Responsabilitățile planificarea, execuția și suport integrărilor complexe de servicii IT si de comunicații cu soluții de tip Cyber Intelligence. Soluțiile tehnice sunt bazate pe atât pe Microsoft Windows Windows Servers cât și pe open-source (Linux), pe tehnologii de virtualizare (Hyper-V, ESXi vSphere/VMware), pe baze de date proprietare și open-source, precum și pe hardware cum ar fi servere Dell / HP, storage EMC și NetApp, networking Cisco și HP și altele).

01.11.2011 - 31.05.2019

Departament: altele

Titlu Job: project manager ict

Responsabilitati:

(Technical) Project Manager
Participare la toate fazele proiectelor de integrare complexe cu focus IT, începând din fazele de creare / design, pre-sales și trecând prin implementare și livrare, continuând cu activități operaționale și alte activități post-sales, cu responsabilități cum ar fi (dar nu numai):
- conducere / participare în echipe eterogene și inter-disciplinare necesare implementării și operării proiectelor IT complexe;
- interfațare cu echipele client pentru translatarea obiectivelor de business în cerințe tehnice de proiect;
- participare in designul și implementarea de noi produse și servicii și îmbunătățirea celor existente.
Tipuri de proiecte: migrări complexe în cloud privat, soluții de tip IaaS, SaaS și Datacenter inclusiv VDI, soluții ICT personalizate, proiecte cu finanțare EU sau proiecte complexe intra-company);

01.04.2011 - 30.11.2011

Departament: management

Titlu Job: executive / deputy manager

Responsabilitati:

Consultanță de management și strategică, dezvoltarea de planuri de afacere și strategie de vânzări. Participare la stabilirea viziunii, misiunii și valorilor companiei, coordonarea activităților de management.

01.07.2009 - 30.11.2011

Departament: altele

Titlu Job: business strategy and planning consultant (it&c project-based);

Responsabilitati:

Consultanță de business și IT&C: plan de afacere pentru o firmă nouă, specificații IT și pregătire de caiet de sarcini pentru proiecte EU, crearea unei echipe de administrare rețea (NOC), scriere de documentații necesare tehnic și pentru certificare ISO.

01.07.2005 - 30.11.2008

Departament: altele

Titlu Job: channel account manager, scee channel market development manager

Responsabilitati:

Resposabil de partea tehnică a vânzărilor Intel în teritoriul sud-central și urmărirea ROI pentru activitățile de marketing și vânzare în țările SCEE, cu focus pe "broad channel"

01.01.2004 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: product manager (network & vpn)

Responsabilitati:

Dezvoltarea, articularea și execuția viziunii legate de produsele / portofoliul de business pentru produse cum ar fi VPN, MPLS, Frame Relay.

01.08.2000 - 30.09.2002

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: network operations manager

Responsabilitati:

Managementul 24/7 al echipei NOC (Network Operations Center); principalul resposabil de respectarea nivelului de servicii (SLA); planificarea, implementarea și managementul backbone-ului național.
Implicare în activitățile se pre- și post-sales și în procesele de marketing.

01.05.1997 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: network engineer , network systems administrator

Responsabilitati:

Designul și instalarea rețelei IT; administrarea și operarea NOC; designul și mentenanța infrastructurii de securitate / firewall pentru acces la Internet.

01.08.1986 - 31.05.1997

Departament: altele

Titlu Job: comandant subunitate

Responsabilitati:

Participare la instalarea primelor rețele IT moderne și a introducerii internetului în Academia Tehnică Militară și în armata română
Activități de educație și alte activități cu specific militar în calitate de comandant de subunitate.

studii

 

Facultati:

2002 - 2004 MBA: Administrarea Afacerilor la ASEBUSS / IAPAB din Bucuresti.
1991 - 1997 Masterat: la din Bucharest.
1983 - 1986 Facultate: la din Sibiu.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close