Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.01.1998

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:05.09.2016

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 3.550,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Controlul calitatii, IT Hardware, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2020 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: support it

01.03.2020 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: operator it

01.09.2018 - 30.09.2019

Departament: it software

Titlu Job: monitoring it

Responsabilitati:

- Contribuie la monitorizarea zilnica a sistemelor critice si mentine nivelul SLA la valorile convenite;
- Este in cautarea posibilelor anomalii ale sistemelor, actioneaza inconformitate cu procedurile existente, evitand astfel intreruperea furnizarii serviciilor;
- Monitorizeaza sistemele din domeniul operational, actioneaza asupra lor siimpiedica intreruperea livrarii serviciilor;In caz de intreruperi ia masurile corespunzatoare pentru a minimiza intreruperea, in conformitate cu procedurile;
- Efectuarea de sarcini periodice (zilnice / saptamanale / anuale) sau la cerere,pe sistemele de productie, in conformitate cu procedurile existente.

01.09.2017 - 30.09.2018

Departament: it software

Titlu Job: helpdesk

Responsabilitati:

-Asigura incadrarea corecta, inregistrarea tuturor datelor referitoare la evenimentul sesizat si rezolvarea eficienta a solicitarilor clientilor interni si externi, specifice ariei de activitate, respectand politicile/procedurile interne si nivelul de SLA agreat.

-Asigura asistenta tehnica de nivel 1 clientilor, iar pentru solicitarile care nu pot fi rezolvate direct, asigura interfata intre client si furnizorul de servicii final, colaborand cu echipa interna de suport pentru identificarea solutiei optime, prioritizand si respectand procedurile de escaladare existente.

-Efectueaza activitati de administrare,intretinere si inlocuire a posturilor de lucru si echipamentelor mobile, asigurand conformitatea echipamentelor si a configuratiilor cu politicile IT din companie.

-Asigura relocarea/ conectarea echipamentelor (statii de lucru, laptop-uri, imprimante etc) la reteaua LAN, colaborand indeaproape cu administratorul de retea pentru implementarea configuratiilor si rezolvarea eventualelor incidente.

-Contribuie la aplicarea pachetelor de securitate pe echipamentele din aria de responsabilitate si depaneaza/propune solutii in vederea eliminarii disfunctionalitatilor cauzate de acest proces.

-Participa la procesul de inventariere anual pentru echipamentele IT utilizate in companie.

-Asigura securitatea si integritatea datelor pentru aria sa de responsabilitate.

01.07.2015 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: tehnician auto

Responsabilitati:

Diagnoza auto
Stand frână
Geometrie automatizata laser

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Facultate: Inginer alimentație publica și agroturism la USAMV București din București.
2017 - 2018 Facultate: Management la Academia de studii economice din București.

Premii

Calificari
Nov 2016: Operator introducere, validare și prelucrare date

Jun 2016: Mecanic auto

Sep 2015: Inspector resurse umanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close