Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.02.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.02.1992

obiectiv

 

Vreau să mă dezvolt profesional într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Asigurare medicala si pentru membrii familiei. Card medical pentru analize si investigatii si pentru mebrii familiei. Asigurare de viata. Autoturism de servici Telefon de servici Tichete de masa Bonus in functie de realizarile firmei, departamentului si personale

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Achizitii

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2018 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: supply chain manager

Responsabilitati:

Coordonarea achizițiilor de bunuri şi servicii precum materii prime, unelte, piese de utilaje, ansamble sudate, echipamente,
componente /accesorii electrice şi MRO/alte produse pentru organizație.
Coordonarea transporturilor de materii prime de la furnizori si livrarile catre client.
Respectă permanent obiectivele companiei selectând furnizorii care obțin punctaj ridicat pentru calitate, livrare, preț şi fiabilitate.
Urmează politicile şi procedurile de achiziții.

01.12.2016 - 31.07.2018

Departament: achizitii

Titlu Job: buyer

Responsabilitati:

Responsabil cu urmarirea si actualizarea contractelor de materii prime (componente de cauciuc si
spuma poliuretanica adezivata).
Responsabil cu urmarirea si negocierea contractelor de utilitati (gaz natural, energie electrica, azot lichid,
telecomunicatii, apa), contracte speciale pentru departamentul resurse umane, transportul angajatilor, transportul
international de materii prime, contracte de prestari servicii (catering, curatenie, paza, mentenanta echipamente si
cladire).
Prospectarea pietei furnizorilor de materiale, echipamente si prestari servicii, propune alegerea acestora in urma unei analize calitate / pret / termen de livrare / modalitate si termen de plata.
Planificarea si auditarea furnizorilor din punct de vedere SSM, SU.
Mentinerea si imbunatarirea relatiei cu furnizorii externi / interni.
Planificarea si auditarea furnizorilor din punct de vedere SSM, SU.
Managementul stocului minim de produse generale si consumabile.
Membru in echipe de transfer produse.
Relationare interdepartamentala pentru furnizarea de informatii si solutionarea diverselor situatii cu furnizorii referitoare la facturi
si/sau livrari.

01.06.2009 - 31.05.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: procurement site liaison manager

Responsabilitati:

Asigurarea conformitatii cu Acordul global al companiei de prestari servicii achiziții (SLA) la nivel de fabrica, prin urmărirea indicatorilor specifici de performanță ai activitatii de achiziții.
Gestionarea situatiilor rezultate din riscurile identificate la nivel global sau /si local.
Solutionarea problemele de aprovizionare care necesita implicarea Managerului de Achizitii in relatia cu furnizorii.
Acordarea de suport si instruire continuua a colegilor din diferite departamente in gestionarea contractelor si relatia cu furnizorii.
Punerea în aplicare a strategiilor de achiziții globale / locale și se asigura că cerințele de afaceri ale companiei se reflectă în strategie.
Acordarea de sprijin pentru negocierile anuale cu furnizorii globali / locali.
Membru al rețelei din cadrul organizației de achiziție a companiei cu scopul de a împărtăși competența și bunele practici.
Intocmirea bugetului pentru materii prime si proiecte. Aplicarea si implementarea la nivel local procedurile de achiziții si modul de lucru standard al organizatiei de achizitii.
Sprijinirea programele de îmbunătățire si gestionarea relatiilor cu furnizorii globali / locali.
Evaluarea și calificarea furnizorilor existenti, noi sau potențiali (efectuarea de vizite, participare in echipa de audit furnizori).
Manager de proiect sau membru in echipa de proiect pentru proiecte de transfer produse, schimbare de furnizor/producator, inchiderea fabricii.

01.11.2006 - 30.06.2009

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator achiziţii materii prime, indirecte investitii

Responsabilitati:

Identificarea și selectarea furnizorilor de materii prime, materiale de ambalare și pentru categoria bunuri, servicii si investitii, negocierea contractelor și prețurile, în scopul de a obține cele mai bune condiții comerciale, aliniate cu bugetul aprobat și strategiile companiei.
Gestioneaza relația cu furnizorii, monitorizarea furnizorilor și îmbunătățirea relației cu furnizorii. Punerea în aplicare a strategiei de achiziții aliniata cu cerințele de afaceri ale companiei, strategia pentru diferite produse achiziționate.
Monitorizeaza indicatorii de performanță a Departamentului Achiziții, propune și urmareste planurile de acțiune pentru îmbunătățirea indicatorilor care sunt sub nivelul stabilit.
Alcatuirea si aprobarea bugetului de materii prime, materiale de ambalare, altor bunuri și monitorizarea cheltuielilor lunar si trimestrial comparativ cu bugetul și estimarile facute. Identifica și propune noi proiecte de crestere a eficienței in modul de lucru.
Membru in echipele de proiect pentru transfer produs.

01.02.2006 - 30.11.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: achizitor

Responsabilitati:

Coordonarea achizitiilor conform schimbarilor survenite pentru anumite grupuri de materiale, gestionarea schimbarilor în așa fel încât să se asigure realizarea proiectului in timp, fără întreruperea procesului de producție, minimum de materiale discontinuitate rezultate din procesul de schimbare.
Achizitionarea de bunuri și servicii pentru diferite departamente, livrarea acestora în timp, conform caietului de sarcini /specificatie, la cea mai bună calitate și cel mai competitiv cost, prin efectuarea de analize de piață și aplicarea procesului de selecție a furnizorilor.

01.04.2005 - 31.01.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: achizitor

Responsabilitati:

Responsabil cu achiziția de bunuri și servicii pentru diferite departamente, aplicand procedurile de achizitii implementate la nivel de companie.
Urmarirea comenzilor si livrarii articolelor / serviciilor în timp, conform caietului de sarcini /specificatie , la cea mai bună calitate și cel mai competitiv cost, prin efectuarea de analize de piață , aplicarea procesului de selecție a furnizorilor, negocierea cu furnizorul a termenilor contractuali, respectand si imbunatatind nivelul de servicii solicitat.

01.02.2000 - 30.04.2005

Departament: achizitii

Titlu Job: achizitor materiale directe productie & achizitor materiale indirecte si servicii

Responsabilitati:

Responsabil cu incheirea de contracte locale pentru categoria ambalaje de
hartie / carton, prin identificarea de furnizori locali, aplicarea procesului de selectie si
evaluare a furnizorilor in conformitate cu politicile companiei.
Coordonarea proiectelor de schimbare articole sau furnizori pentru unele grupuri de materiale
cu respectarea termenelor proiectului: timp, calitate, buget si resursele alocate.
Coordonarea achizitiilor prin urmarirea contractelor in derulare, identificarea și selectarea furnizorilor de bunuri, servicii si investitii, negocierea contractelor și costurilor totale, cu obținerea cele mai bune condiții comerciale, aliniate cu bugetul aprobat și strategiile companiei.
Gestioneaza relația cu furnizorii, monitorizarea furnizorilor și îmbunătățirea relației cu furnizorii. Punerea în aplicare a strategiei de achiziții globale aliniata cu cerințele de afaceri ale companiei, strategia pentru diferite produse achiziționate.
Alcatuirea si aprobarea bugetului pentru categoria alocata, monitorizarea cheltuielilor lunar si trimestrial comparativ cu bugetul și estimarile facute. Identifica și propune noi proiecte de crestere a eficienței in modul de lucru si pentru realizarea de economii.

studii

 

Facultati:

1988 - 1993 Facultate: Tehnologia Constructiilor de Masini la Universitate "Transilvania " din Brasov.

Facultati in straiatate

NU

Premii

Proiecte
Mar 2015 - Feb 2016: Certificare Green Belt (operare cu excelenta in afacere)
Implementarea noua sursa de materie prima in 8 luni fata de 18 luni estimate si o economie de 80 000 euro pentru volumele anuale achizitionate.
May 2003 - Apr 2005: Proiect international pentru transportul materiei prime speciale
Sinergie cu 5 fabrici Kraft din regiune (Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Polonia si Romania) pentru transportul international al materiilor prime speciale, lichide, incalzite.
Traininguri
Apr 2000 - Jan 2015: BPI; PPI UK; GSK UK;
Curs de negociere; Curs de project management; Curs de tehnici de prezentare; Curs de management al timpului; Curs de intelegere si alcatuire contracte comercial; Curs de influentare si atitudine pozitiva; Curs de managementul achizitiilor si aprovizionarii (Sourcing Group Management).

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close