Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.04.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Productie, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Sport / Wellness, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2015 - 31.12.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: supervizor de bucatarie

Responsabilitati:

Configurarea bucatariei și asigurarea livrarii celor necesare pentru a pregăti meniul.
Asigurarea pregătirii unei varietati de alimente: carne, fructe de mare, carne de pasăre, legume și produse alimentare reci.
Asigurarea aranjarii sosurilor și garniturilor suplimentare.
Organizarea, datarea și stocarea corecta a tututror elementelor de pregatire alimentara.
Organizarea activitatii bucatarului sef, a ajutorilor de bucatar, chelneri, oameni de serviciu, respondabilii pentru livrari, soferii masinilor pentru livrari.
Servirea elementelor din meniu in conformitate cu standardele stabilite.
Folosirea instrumentelor de pregătire alimentara în conformitate cu instrucțiunile producatorilor.
Închiderea corecta a bucătăriei cu respectarea listei de verificat.
Pastrarea zonei de lucru intotdeauna pregătita și igienica.
Păstrarea produselor intotdeauna proaspete.
Asigurarea ordonarii zonele de depozitare, precum si depozitarea corespunzatoare a produselor.
Asigurarea utilizarii alimentelor în condiții de siguranță și igienă alimentară.
Asigurarea depozitarii ustensilelor murdare în zonele corespunzătoare.

01.01.2013 - 31.01.2014

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: control tehnic al calitatii

01.04.2012 - 30.11.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: lucrator/receptioner hotel

Responsabilitati:

Intampinarea cu entuziasm a clientilor hotelului .
Responsabil pentru inregistrarea clienților si inchiderea contul oaspetilor la finalizarea șederii lor .
Realizarea, modificarea si confirmarea rezervarilor, verificarea și colectarea plăților, eliberarea cheilor de la camere , controlul accesului clientului la seif și contactarea responsabililor de întreținere atunci când oaspeții raporta o problemă .
Supraveghează activității personalului de curățenie in vederea pastratii camerelor curate , ordonate , și atractive pentru oaspeti .
Achiziționarea de consumabile și echipamente de menaj .
Prioritizarea in mod efeicient a sarcinilor pentru a se asigura in acest fel ca cele mai importante sarcini sunt finalizate la timp.
Supravegherea activitatiilor pesonalului din cadrul bucatariei si barului hotelului.
Servirea elementelor din meniu in conformitate cu standardele stabilite.
Folosirea instrumentelor de pregătire alimentara în conformitate cu instrucțiunile producatorilor.
Închiderea corecta a bucătăriei cu respectarea listei de verificat.
Pastrarea zonei de lucru intotdeauna pregătita și igienica.
Păstrarea produselor intotdeauna proaspete.
Asigurarea ordonarii zonele de depozitare, precum si depozitarea corespunzatoare a produselor.
Asigurarea utilizarii alimentelor în condiții de siguranță și igienă alimentară.
Asigurarea depozitarii ustensilelor murdare în zonele corespunzătoare.

01.02.2010 - 29.02.2012

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: barman, ospatar

01.02.2008 - 30.11.2009

Departament: au pair / babysitter / curatenie

Titlu Job: babby-siter

01.02.2006 - 31.01.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: superviser asistent, ospatar

01.01.2000 - 31.01.2005

Departament: it software

Titlu Job: operatop pc, web-design

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Scoala de Arte si Meserii/ Comerciant, Cofetar, Bucatar, la Grupul Scolar Lucian Blaga din Reghin.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close