Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.05.1986

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:25.05.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

ELECTRICA SI INTRETINERE ELECTROMECANICA , MANAGEMENT , WIND AREA

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Service / Reparatii

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2015 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: supervizor operare si mentenanta turbine eoliene

Responsabilitati:

Supervizare , operare si mentenanta turbine eoliene G.E.
Endoscopie cutii viteza turbine eoliene , Operare sistem CMS vibratii.

01.06.2014 - 31.05.2015

Departament: service / reparatii

Titlu Job: maistru electrician

Responsabilitati:

Tehnician operare , service si mentenanta turbine eoliene Vestas , GE, Gamesa ,Enercon si statii de transformare ale parcurilor de turbine eoliene.

01.08.2012 - 30.06.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: electrician instalare si mentenanta turbine eoliene

Responsabilitati:

ELECTRICIAN TURBINE EOLIENE. Pregatire componente turbine , scule necesare instalarii si mentenantei, efectuarea instalarii turbinei eoliene, pozarea si legarea cablurilor de joasa , medie si inaltara putere la panourele electronice si centrala electrica, efectuarea probei si punerea in functiiune a turbinei eoliene.
Suedia , proiectul Jaadras 68xVestas V112 3MW –electrician, pregatire si instalare turbine eoliene , Italia, Bari project 8xVestas V112 3MW-team leader echipa de sol pregatire si instalare turbine eoliene ,
ROMANIA , proiectul Zephyr 1+2 : 78xSIEMENS WTG 2.3MW tehnician electrcian ; Suedia, proiectul Moulbberg : 25 x SIEMENS WTG 2.3MW DIRECT DRIVE- tehnician instalare , Suedia, proiectul Olihava : 1 x .VESTAS WTG V90 2MW –tehnician electrician , Finlanda 3x VESTAS WTG V126&V112 3,3MW-team leader pregatire componente si instalare , Suedia , proiectul Jaadras 5X VESTAS WTG V112 3MW-team leader schimb pale , Scotia, Midd Hill project 25xSIEMENS WTG 2.3MW tehnician electrcian Level 4.

01.03.2007 - 01.08.2012

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: electrician automatizari

Responsabilitati:

Electromecanic si electrician automatizari.
Asigur intretinerea si functionarea panoului de comanda masini la distanta si local a generatoarelor ,electropompelor,convertizoarelor,panouri de comanda si control al aparatelor,panouri de sigurante de la bordul navei,asigur functionarea si intretinerea iluminatului in compartimente cat si la exteriorul navei.
Execut verificarea,pornirea si cuplarea in bare a generatoarelor.
Pe timpul functionarii am in responsabilitate controlul,functionarea la parametri normali a generatoarelor, electropompelor,convertizoarelor si aparaturii compartimentului propulsie.
Execut mentananta generatoarelor ,motoarelor electrice si termice,electropompelor cat si a altor aparate de la bordul navei la nivel mediu .

01.09.2005 - 31.01.2007

Departament: service / reparatii

Titlu Job: electronist

Responsabilitati:

Reparatii electrocasnice.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Facultate: Electrotehnica si Telecomunicatii. la Liceul de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta din Constanta. Maistru electrotehnist.
2007 - 2010 Facultate: Management si economie. la Facultatea de management si administratie din Constanta.
2004 - 2007 Liceu / Școală profesională: Electrotehnica si Telecomunicatii. la Liceul de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta din Constanta. Tehnician electrotehnica si telecomunicatii.
2001 - 2004 Liceu / Școală profesională: Electrotehnica la Liceul de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta din Constanta. Electronist Telecomunicatii.

Premii

limba engleza ,inspector resurse umane(atestat), diploma in utilizarea PC-ului(word. excel.outlook expres.internet etc.), permis de conducere categoriile B,BE,C,CE

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close