Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.08.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.12.2007

obiectiv

 

 Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi completarea lor cu noi oportunităţi de dezvoltare profesionala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Farmacie, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Campina

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: supervisor capsules development center/ local project management

Responsabilitati:

Coordonare proiectelor de dezvoltare: transfer produse pharmaceutice, dezvoltare produse din gama suplimente alimentare, dezvoltarea si implementarea proceselor noi de producție. Responsabilitatea comunicării directe cu clientii companiei , coordonarea internă a cerințelor clienților cu departamentele interne ale companiei ( Calitate, Producție, Financiar).

01.04.2019 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: project manager, capsules development center

Responsabilitati:

Dezvoltare suplimente alimentare sub forma de capsule gelatinoase moi si coordonarea transferurilor de produse farmaceutice.
Optimizarea procesului de fabricare si imbunatatirea calitatii produsului prin propuneri de îmbunătățire a procedurilor de de fabricatie si instrucțiunilor de lucru.

01.11.2017 - 30.04.2019

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: team leader master data management

Responsabilitati:

Coordonarea si instruirea membrilor echipei Quality Master Data Management si de a asigura interfața dintre membrii echipei si cadrul Managerial al departamentului de Calitate Repartizarea sarcinilor si prioritizarea lor in functie de urgenta soluționării. Verificarea din punct de vedere calitativ a activității membrilor echipei , aprobarea documentelor realizate si revizuite spre a fi depuse în forma lor finala

01.09.2015 - 30.11.2017

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist calitate data analist

Responsabilitati:

Intocmirea specificatiilor materiilor prime in acord cu monografiile existente(EP, USP/FCC, BP ,CP)si cu cerintele legislative aplicabile pentru fiecare tip de material(API, Excipient, AI suplimente alimentare) Intocmirea specificatiilor produselor finite in acord cu cerintele clientului in functie de piata de desfacere(EU, USA, Canada, Asia)
Implementarea cerintelor specifice standardelor GMP, FDA, BRC materiilor prime si produselor finite.
Furnizarea de informatii necesare pentru completarea dosarelor de inregistrare a produselor finite.
Actualizarea specificatiilor interne in termenul impus cu noile cerinte legislative stabilite.
Mentinerea in permanenta a legaturii cu furnizorii de materii prime si clientii produselor finite in vederea aprobarii specificatiilor create.
Intocmirea analizelor de risc(Cleaning Validation limits base on the PDE, Implementation strategy of ICH Q3D guideline,Implementation strategy of ICH Q3C guideline for residual solvents),rapoartelor statistice si chestionarelor de calitate asupra materiilor prime sau a produselor finite.
Elaborarea declaratiilor de conformitate a produselor.

01.11.2013 - 30.09.2015

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist calitate master data management-sap

Responsabilitati:

Crearea si intretinerea bazei de date din sistemul informatic SAP pentru materii prime, materiale auxiliare si produse finite.Intocmirea in sistemul informatic SAP a planurilor de control a materiilor prime si produselor finite in laborator. Crearea retetelor de fabricare si a instructiuniilor de procesare in acord cu dosarul de inregistrare al produsului si cu cerintele clientului.

01.03.2009 - 30.11.2013

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

Coordonarea si organizarea echipei din subordine.
Asigurarea conditiilor optime de lucru pentru realizarea fluxului tehnologic.
Evaluarea echipei din subordine.
Realizarea planului de productie zilnica.
Stabilirea necesarului zilnic de materii prime si verificarea specificatiei acestora.
Supravegherea consumului zilnic de materii prime si incadrarea consumului specific normat.
Intocmirea si afisarea procedurilor,retetelor si instructiunilor de fabricatie pentru fiecare tip de produs si actualizarea lor in conformitate cu modificarea parametrilor de calitate a materiei prime.
intocmirea lunara a necesarului de materii prime si materiale auxiliare,conform planului de productie.
In cadrul acestei firme am invatat ca responsabilitatile iti dau intodeauna mai multa incredere in tine, aceast lucru ma ajutat in dezvoltarea mea profesionala si ma face sa-mi doresc sa fiu din ce in ce mai competitiva.

01.01.2009 - 01.03.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator calculator

01.03.2008 - 30.06.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: consultant vanzari piese auto

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate: INGINERIE CHIMICA/ PRELUCRAREA PETROLULUI SI PETROCHIMIE la UNIVERSITATEA PETROL SI GAZE din PLOIESTI. 2002-2007 Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie, specializarea Prelucrarea Petrolului, Petrochimie si Carbochimie, din cadrul UNIVERSTATII PETROL SI GAZE, PLOIESTI
1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: Profilul Real / Specializarea Chimie-Biologie la LICEUL TEORETIC "CONSTANTIN CANTACUZINO" BAICOI din BAICOI. 1998-2002 Liceul Teoretic Baicoi, specializarea Chimie-Biologie

Premii

Hobby-uri
Calatorii, Sport

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close