Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.07.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.11.1995

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Realizare profesionala, desfasurarea activitati intr-o echipa dinamina dorninica de afirmare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Productie, Transport / Distributie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Medicina veterinara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2009 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: supervisor syrup room, production supervisor

Responsabilitati:

Oraganizarea activitatii de preparare a bauturilor racoritoare
Intocmirea procedurilor si a instructiunilor de lucru specifice
Instruirea personalului din subordine privind regulile de buna practica si igiena in productie
Raspunde de indeplinirea cerintelor AIB, ERP, IPS
Colaboreza cu furnizorii externi pentru aprovizionarea cu materiale necesare desfasurarii activitatii
Analizeaza si ea masurile care se impun in cazul unor probleme microbiologice
Urmarirea imbunatatirii continue a indicatorilor de performanta
Asigura existenta unui climt de lucru pozitiv in cadrul departamentului dar si cu celelalte departamente
Responsabil de implementarea Sistemului de Management al Calitatii in aria sa de responsabilitate
Asigurarea produselor de calitate in conformitate cu Standardele Pepsi, cu Procedurile, Manualelor ISO si HACCP si Reglementarilor nationale
Contribuie la mentinerea unui climat de ordine si disciplina in cadrul departamentului
Verifica lunar fisele de protectia munci si PSI
Realizarii:
Manager de proiect:
1. Montarea si punerea in functiune a aSectiei de preparare a bauturilor carbonatate
2. Instalarea si punearea in funtiune a 3 tancuri de fructoza si a unui siloz de zahar
3. Realizarea unei pasarele de acces la partea superioara a tancurilor de fructoza si a silozului de zahar
Managementul riscului la cele 3 proiecte:
- identificarea si cuantificarea riscurilor
- elaborarea masurilor de eliminarea a riscurilor si aplicarea acestora
- managementul comunicarii in cadrul proiectului
- managementul relatiilor cu furnizorii
- planificarea licitatiei
- evaluarea ofertelor
- alegerea furnizorului
- gestionarea si inchiderea contractului

01.12.2007 - 01.07.2009

Departament: productie

Titlu Job: sift plant manager

Responsabilitati:

Organizarea activitatii de productie si realizarea planului de productie conform planificarii
Verificarea si aplicarea masurilor sanitar-veterinare in procesul de productie
Verificarea starii de igiena a utilajelor de productie, personalului si misloacelor de transport
Verificarea periodica a carnetelor de sanatate si instruirea periodica a regulilor GMP
Asigurarea calitati prododuselor pe fluxul de productie.
Urmarirea si aplicarea planului de deratizare-dezinfectie-dezinsectie
Colaborarea cu toate celelalte departamente pentru obtinerea unor produse conform specificatiilor tehnice.
Implementarea regulilor HACCP si ISO 22000.
Efectuarea protectiei muncii la angajatii din subordine conform legislatiei

01.12.2006 - 01.11.2007

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: manager al managementului de calitate

Responsabilitati:

Lider national in preparate carne de vanat
Responsabilitati:
Implementarea, mentinerea si inbunatatirea Sistemului de Siguranta a Alimentelor, Codex Alimentarius conform legislatiei
Implementarea sistemului HACCP si urmarirea desfasurarii activitatii de productie conform procedurilor de lucru
Asigurarea trasabilitatii pe tot fluxul de productie
Intocmirea rapoartelor de instruire a personalului responsabil cu igienizarea
Participarea la receptia materiei prime si verificarea acestor dpdv calitativ si a documentelor de transport priviind sigurata produsului
Alicarea masurilor sanitar-veterinare in procesul de productie si realizarea planului de autocontrol conform legislatiei
Verificarea starii de igiena a utilajelor, personalului si a misloacelor de transport
Intocmirea planului anual de igienizare.
Relatia cu autoritatile de control

01.05.2005 - 01.12.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef schimb productie

Responsabilitati:

Lider national in preparate de carne
Responsabilitati:
Coordonarea activitatii de productie
Desfasurarea activitatii de productie conform procedurilor de lucru
Implementarea si aplicarea Planului HACCP
Realizarea necesarului de materii prime si auxiliare pentru desfasurarea activitatii de productie conform planificarii
Instruirea personalului conform normelor de protectie a muncii si de igiena
Verificarea si respectarea retetelor de fabricatie
Asigurarea desfasurarii activitatii de livare a produselor in depozitele centrale conform planificarii

01.03.2004 - 31.05.2005

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: responsabil calitate

Responsabilitati:

Companie multinationala cu capital grecesc avand ca obiectiv de calitate producerea de dulciuri cu destinatie in procent de 90% la export
Responsabilitati:
Coordoneaza activitatea de calitate
Participa la implementarea planului HACCP
Asigurarea calitatii produsului conform standardelor
Asigurarea trasabilitati produsului
Asigurarea conditiilor de igiena
Verificarea respectarii retetelor
Verificarea si respectarea echipamentului de lucru al angajatilor
Efectuarea analizelor produselor finite si semifinite
Verificarea materiilor prime inainte de intrarea in fabricatie
Relatia cu autoritatile de control

01.08.2002 - 01.03.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: responsabil calitate-medic veterinar

Responsabilitati:

Companie multinationala cu capital grecesc avand ca obiectiv de activitate producerea de inghetata
Responsabilitati:
Implementarea si aplicarea planului HACCP si a regulilor GMP
Relatia cu autoritatile de control
Verificarea materiilor prime de la receptie pana la obtinerea produsului finit
Stabilirea furnizorilor privind siguranta si securitatea materiilor prime conform fisilor tehnice
Realizarea si laboratorului de microbiologie si punerea lui in functiune

studii

 

Facultati:

2014 - 2014 Facultate: Manager in domeniul sigurantei alimentare la SRAC din Bucuresti. Curs
2014 - 2014 Facultate: Audidor intern si Managementul deseurilor ISO 14001:2004 la Lloyds Register din Bucuresti. Curs
2013 - 2013 Facultate: Formare manageri HACCP la SARC din Bucuresti. curs
2002 - 2004 Masterat: Controlul si Siguranta Produselor Alimentare la Scola de Studii Postuniversitare de Medicina Veterinara din Bucuresti.
1995 - 2001 Facultate: Igiena si siguranta produselor alimentare la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti din Bucuresti. Medic Veterinar

Premii

Simtex - Notiuni generale de HACCP si ISO 22000



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close