Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.11.1990

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:25.07.2014

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa imi folosesc cunostintele acumulate pana in prezent intr-un job care sa coincida intereselor mele,sa castig experienta si sa imi dezvolt si alte aptitudini. Sunt o persoana comunicativa , vesela , optimista si reusesc usor sa ma integrez in orice mediu. Trăiesc cu ideea căci totul este posibil dacă într-adevăr iti doresti !

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Beneficii: Un loc de munca stabil.

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: supervisor bar

01.05.2018 - 30.09.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef de sala / restaurant supervisor

Responsabilitati:

- Supervizarea directa activitatii angajatilor din restaurant (13 ospatari, 2 barmani, 0 picoli, 1 ingrijitor).
- Intocmirea unui program de lucru saptamanal pentru acestia
-Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
- Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
- Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
- Programarea si organizarea evenimentelor festive;
- Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
- Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.
- Preluarea si verificarea aprovizionarii cu marfa


Responsabilitati ale postului:
- Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.
- Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.
- Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
- Raspunde de curatenia si igiena restaurantului dar si a personalului din subordine

Restaurantul se afla in incinta hotelului California (coHotels ) statiunea Jupiter , are o capacitate de pana la 400 de locuri . Hotelul mai dispune de o piscina si un bar de piscina.

01.02.2015 - 29.02.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman / ospatar

Responsabilitati:

Acest restaurant este situat in Scotia , intr-un mic orasel numit Helensburgh. Responsabiitatile mele nu au fost diferite fata de un cele ale unui ospatar obisnuit , doar ca in ultimele 4 luni , supervisorul meu direct a considerat ca pot avansa si pot face si alte lucruri ce tin de organizare.
- intocmirea programului de lucru pentru cei 6 ospatari
- invetarierea barului
- preluarea marfii si verificarea marfii de la distribuitorii restaurantului
- preluarea apelurilor telefonice
- preluarea si gestionarea rezervarilor facute telefonic

# detin scrisoare de recomandare

01.07.2013 - 30.11.2014

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sofer

Responsabilitati:

Pe langa activitatile zilnice pe care le indeplinesc ca sofer ( transport materiale constructii , transport persoane , acte, aprovizionare , facturare ) , ajut si la organizarea si supravegherea oamenilor pe santier !

01.03.2012 - 30.06.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Ospatarul este lucratorul a carui activitate determina reputatia de ansamblu a unei unitati gastronomice, fapt ce impune pe lânga conduita si îndeplinirea impecabila a sarcinilor zilnice:
1 Se prezinta la unitate înainte de ora prevazuta în grafic, odihnit cu tinuta corecta
2 Participa cu întreaga formatie de serviciu la activitatea de pregatire a saloanelor pentru deschidere
3 verifica starea de curatenie a saloanelor, a fiecarui sector, a oficiului, a veselei, mobilierului, inventarului textil si intervine cu corecturile ce se impun
4 Executa aranjarea meselor (mise - en - place)
5 Participa la careul personalului, în tinuta vestimentara corespunzatoare în stare fizica buna si cu ustensilele necesare
6 Trebuie sa cunoasca continutul listelor de preparate si bauturi, modul de prezentare si servire a acestora
7 Primeste sectorul repartizat conform graficului
8 Serveste consumatorii în ordinea sosirii în sala de servire
9 Efectueaza operatii de debarasare
10 Coordoneaza, îndruma si raspunde de activitatea ajutorului de ospatar (ucenic elev) cu care lucreaza
11 Intocmeste si raspunde de exactitatea bonurilor de marcaj, borderouri de încasare, monetar etc.
12 Executa serviciul catre consumatori cu o comportare civilizata
13 Executa si alte sarcini pe care le primeste din partea sefilor ierarhici.

#detin scrisoare de recomandare

01.04.2011 - 31.10.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

-Prezenta la unitate in timp util,odihnit si cu tinuta corecta;
-Intampinarea clientilor;
-Preluarea comenzilor;
-Realizarea activitatii de servire;
-Promptitudine in servirea clientilor;
-Mentinerea standardelor si procedurilor de igiena;
~ Giorgia Solidaki - sef de sala
-Cazarea gratuita in incinta hotelului.

# detin scrisoare de recomandare

03.10.2008 - 13.01.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: curier fast food

Responsabilitati:

- pregatirea comenzilor;
- livrarea comenzii in mai putin de 10 minute de la iesirea produsului din cuptor;
- prezentarea comenzii la predarea catre client;

Realizari:

Datorita intregii echipe, la pizzeria PHD MIhalache, in 2 luni am dublat vanzarile;

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 : la Colegiul Tehmic M. Grivita din Bucharest.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close