 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
M 15.11.1990 Permis conducere: Cat.B,C,E, Data obtinerii:25.07.2014 Stagiu militar: nu
|
|
obiectiv | |
|
Sa imi folosesc cunostintele acumulate pana in prezent intr-un job care sa coincida intereselor mele,sa castig experienta si sa imi dezvolt si alte aptitudini. Sunt o persoana comunicativa , vesela , optimista si reusesc usor sa ma integrez in orice mediu. Trăiesc cu ideea căci totul este posibil dacă într-adevăr iti doresti !
Salariu: 3.000,00 USD / luna Beneficii: Un loc de munca stabil. Tip job: Full time Departament: Turism / Hotel staff Oras de lucru: Bucuresti Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.08.2019 - prezent Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: supervisor bar |
|
01.05.2018 - 30.09.2018 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: sef de sala / restaurant supervisor Responsabilitati: - Supervizarea directa activitatii angajatilor din restaurant (13 ospatari, 2 barmani, 0 picoli, 1 ingrijitor).
- Intocmirea unui program de lucru saptamanal pentru acestia
-Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
- Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
- Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
- Programarea si organizarea evenimentelor festive;
- Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
- Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.
- Preluarea si verificarea aprovizionarii cu marfa
Responsabilitati ale postului:
- Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.
- Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.
- Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
- Raspunde de curatenia si igiena restaurantului dar si a personalului din subordine
Restaurantul se afla in incinta hotelului California (coHotels ) statiunea Jupiter , are o capacitate de pana la 400 de locuri . Hotelul mai dispune de o piscina si un bar de piscina.
|
|
01.02.2015 - 29.02.2016 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: barman / ospatar Responsabilitati: Acest restaurant este situat in Scotia , intr-un mic orasel numit Helensburgh. Responsabiitatile mele nu au fost diferite fata de un cele ale unui ospatar obisnuit , doar ca in ultimele 4 luni , supervisorul meu direct a considerat ca pot avansa si pot face si alte lucruri ce tin de organizare.
- intocmirea programului de lucru pentru cei 6 ospatari
- invetarierea barului
- preluarea marfii si verificarea marfii de la distribuitorii restaurantului
- preluarea apelurilor telefonice
- preluarea si gestionarea rezervarilor facute telefonic
# detin scrisoare de recomandare |
|
01.07.2013 - 30.11.2014 Departament: transport / distributie Titlu Job: sofer Responsabilitati: Pe langa activitatile zilnice pe care le indeplinesc ca sofer ( transport materiale constructii , transport persoane , acte, aprovizionare , facturare ) , ajut si la organizarea si supravegherea oamenilor pe santier ! |
|
01.03.2012 - 30.06.2013 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ospatar Responsabilitati: Ospatarul este lucratorul a carui activitate determina reputatia de ansamblu a unei unitati gastronomice, fapt ce impune pe lânga conduita si îndeplinirea impecabila a sarcinilor zilnice:
1 Se prezinta la unitate înainte de ora prevazuta în grafic, odihnit cu tinuta corecta
2 Participa cu întreaga formatie de serviciu la activitatea de pregatire a saloanelor pentru deschidere
3 verifica starea de curatenie a saloanelor, a fiecarui sector, a oficiului, a veselei, mobilierului, inventarului textil si intervine cu corecturile ce se impun
4 Executa aranjarea meselor (mise - en - place)
5 Participa la careul personalului, în tinuta vestimentara corespunzatoare în stare fizica buna si cu ustensilele necesare
6 Trebuie sa cunoasca continutul listelor de preparate si bauturi, modul de prezentare si servire a acestora
7 Primeste sectorul repartizat conform graficului
8 Serveste consumatorii în ordinea sosirii în sala de servire
9 Efectueaza operatii de debarasare
10 Coordoneaza, îndruma si raspunde de activitatea ajutorului de ospatar (ucenic elev) cu care lucreaza
11 Intocmeste si raspunde de exactitatea bonurilor de marcaj, borderouri de încasare, monetar etc.
12 Executa serviciul catre consumatori cu o comportare civilizata
13 Executa si alte sarcini pe care le primeste din partea sefilor ierarhici.
#detin scrisoare de recomandare |
|
01.04.2011 - 31.10.2011 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: ospatar Responsabilitati: -Prezenta la unitate in timp util,odihnit si cu tinuta corecta;
-Intampinarea clientilor;
-Preluarea comenzilor;
-Realizarea activitatii de servire;
-Promptitudine in servirea clientilor;
-Mentinerea standardelor si procedurilor de igiena;
~ Giorgia Solidaki - sef de sala
-Cazarea gratuita in incinta hotelului.
# detin scrisoare de recomandare |
|
03.10.2008 - 13.01.2010 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: curier fast food Responsabilitati: - pregatirea comenzilor;
- livrarea comenzii in mai putin de 10 minute de la iesirea produsului din cuptor;
- prezentarea comenzii la predarea catre client;
Realizari: Datorita intregii echipe, la pizzeria PHD MIhalache, in 2 luni am dublat vanzarile;
|
| studii | |
|
Facultati: 2008 - 2011 : la Colegiul Tehmic M. Grivita din Bucharest.
|
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|