Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.02.1997

obiectiv

 

Sunt o persoană încrezătoare, flexibilă și muncitoare, cu abilități excelente de multi-tasking și mereu dornică să învețe lucruri noi. Mă consider o persoană capabilă să interacționeze și să comunice eficient cu clientii si cu un bun spirit de echipă.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: student support

01.07.2018 - 31.08.2019

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service specialist

Responsabilitati:

Timpul petrecut la Agoda a fost o experiență foarte provocatoare, dar și plină de satisfacții deoarece am lucrat pentru prima oară într-un mediu multinațional. Sarcinile mele au constat în furnizarea unui serviciu excelent pentru clienți și gestionarea nevoilor acestora (clienților și partenerilor firmei) prin diferite canale de comunicare (telefon și e-mail). Ca membru al echipei ce operează în limba engleză, am fost responsabilă cu atingerea obiectivelor atât individuale (KPIs) cât și ale echipei și de gestionarea unui volum mare de cereri venite din partea clienților.

01.07.2017 - 30.09.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Sarcinile mele au constat în operarea caselor de marcat, efectuarea rapoartelor de casă zilnice, menținerea unei relații pozitive cu clienții și asigurarea curățeniei în sala de sport, vestiare și studiouri. Fiind la momentul actual o companie nouă, am ajutat și la promovarea acesteia în mediul online și offline, reprezentând firma la evenimente din acest domeniu. Experiența acestui loc de muncă m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile organizatorii, relaționarea cu clienții, dar și spiritul de echipă.

studii

 

Facultati:

2012 - 2016 Liceu / Școală profesională: Stiintele Naturii - Engleza Intensiv la Colegiul National "Moise Nicoara" din Arad. Anii de liceu m-au ajutat să mă dezvolt și m-au pregătit pentru următoarea etapă, facultatea. Pe parcursul celor 4 ani, mi-am dezvoltat cunoștințele și abilitățile și am descoperit diferite pasiuni: limba și literatura română, respectiv limba engleză. De asemenea, mi-a deschis foarte multe porți, oferind o mulțime de oportunități de voluntariat și activități extracuriculare.

Premii

Certificari
Feb 2017 - Feb 2017: IELTS
Nivel C1 de ascultare, citire, participare la conversație, discurs oral și scriere în limba engleză.
Voluntariat
Sep 2015 - Nov 2015: Balul Bobocilor "Moise Nicoara" - "Let The Old Times Roll"
Am fost voluntar în comitetul anual de planificare a balului bobocilor de la liceul meu, Colegiul Național „Moise Nicoara”. Alături de unii dintre colegii mei de clasă, am ales să organizăm balul anual pentru elevii de clasa a 9-a. Sarcinile mele au variat de la alegerea concurenților și a locației, până la găsirea sponsorilor și strângerea de fonduri pentru eveniment, precum și promovarea acestuia. Am fost de asemenea, responsabilă de asigurarea unui loc pentru after-party , deoarece evenimentul principal a avut loc la teatru. Această experiență m-a ajutat sa îmi dezvolt abilitățile de gestionare a timpului, deoarece aveam timp limitat pentru organizarea acestui eveniment. De asemenea, mi-am dezvoltat abilitățile de lucru în echipă și de gestionare a banilor, fiind nevoită să lucrez cu un buget limitat.
May 2014 - Jul 2014: Maratonul, semimaratonulu si crosul Aradului
În calitate de voluntar, responsabilitatea mea principală a fost să ajut cu organizarea maratonului, care a constat în pregătirea listelor de înscrieri și a ecusoanelor pentru concurenți. Totodata, a fost nevoie să mă asigur că ceilalți voluntari sunt la poziția atribuită pe ruta maratonului. Această experiență m-a ajutat să-mi descopăr pasiunea pentru planificarea evenimentelor. Am întâlnit și oameni grozavi cu care m-am conectat și de la care am învățat multe.
Traininguri
Oct 2013 - Nov 2013: GROW 0.9
GROW este un proiect organizat de asociația AIESEC, care a avut scopul de a ajuta elevii în dezvoltarea abilităților de comunicare și organizare, cunoștințe care m-au ajutat ulterior în mersul carierei mele.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close