Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.03.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate pentru atingerea obiectivelor companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - 30.11.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: store manager

Responsabilitati:

-recrutarea echipei
-training
-conducerea si organizarea intregii activitati de Fast Food
-responsabilitatea de a crea si mentine o echipa compatibila cu scopul companiei
-monitorizarea pietei de profil si a concurentei
-stabilirea unor preturi performante si avantajoase pentru companie
-deciderea si urmarirea achizitiilor de materii prime,
-evaluarea personalului
-urmarirea vanzarilor in detaliu, pe performantele fiecarui produs in parte si luarea deciziilor in consecinta.
01.06.2015 - 30.04.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: store manager

Responsabilitati:

Organizarea intregii activitati de la zero, recrutarea echipei, training, deschiderea restaurantului, conducerea si organizarea intregii activitati de restaurant, responsabilitatea de a crea si mentine o echipa compatibila cu scopul companiei,atragerea si supravegherea evenimentelor majore, monitorizarea pietei de profil si a concurentei,negocierea tuturor contractelor si stabilirea unor preturi performante si avantajoase pentru companie, deciderea si urmarirea achizitiilor de materii prime, cu creare de gestiuni si raspunderi personalizate, evaluarea personalului, urmarirea vanzarilor in detaliu, pe performantele fiecarui produs in parte si luarea deciziilor in consecinta.

01.03.2009 - 31.12.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director adjunct

Responsabilitati:

Din 2009-2014 am ocupat functia de director adjunct, in cadrul careia aveam urmatoarele responsabilitati:
-organizarea interviurilor pentru noi angajati, aprovizionare marfa, gestionarea banilor,gestionare marfa,coordonarea echipei de angajati si supravegerea realizarii unei munci eficiente in vederea cresterii profitului, realizarea inventarelor si a necesarului zilnic,verificarea caselor de marcat,realizarea pontajelor angajatilor, contabilitate.

01.12.2008 - 31.03.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asistent director restaurant

Responsabilitati:

Din 2008-2009 am ocupat functia de asistent director restaurant in cadrul careia aveam urmatoarele responsabilitati:
-verificarea restaurantului conform procedurilor standard, verificarea termenelor de valabilitate, gestionare marfa,aprovizionarea marfa,supravegherea si coordonarea angajatilor pe tot parcursul orelor de munca ,contabilitate,verificarea caselor de marcat,gestionarea banilor,predarea banilor,realizarea inventarului,efectuarea necesarului de marfa pentru unrmatoarea zi, inchiderea restaurantului.

01.03.2007 - 31.12.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asistent director instruire

Responsabilitati:

Din 2007-2008 am acupat functia de asistent director instruire, in cadrul careia aveam urmatoarele responsabilitati:
-prezentarea locului de munca,a produselor si a utilajelor noilor recruti,pregatirea practica a recrutilor pe parcursul a cinci zile de prezentare a standardelor,urmand evaluarea acestora,asigurarea functionarii eficiente a zonelor de munca conform standardelor de lucru.

01.11.2005 - 28.02.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Din 2005-2007 am ocupat functia de casier, in cardul careia aveam urmatoarele responsabilitati:
-intampinarea clientului,luarea comenzilor,pregatirea si servirea comenzilor,efectuarea tranzactiei,aprovizionarea zonei de lucru.

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: CEPA la BIOTERRA din BUCURESTI.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close