Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.05.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.04.2017

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Caut un job in domeniile care ma pasioneaza (chimie sau biochimie) la care sa ma duc cu drag si la care sa ascensionez continuu. Vreau ca atmosfera de lucru sa fie placuta, bazata pe colaborare si respect reciproc. De asemenea, doresc ca si conditiile de lucru sa fie bune (facilitati bune, aparatura buna si conditii de igiena corespunzatoare).

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Medicina umana, Farmacie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iasi, Mangalia, Timisoara, STRAINATATE, Alba Iulia

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 30.06.2017

Departament: medicina umana

Titlu Job: stagiu de practica in laboratorul de analize medicale

Responsabilitati:

Activități desfășurate:
• Serologie: FR, ASLO, CRP, anticorp anti-HP, antigen HP, antigen HAV, antigen HBs, anticorp anti HIV 1 și 2.
• Microbiologie: examen sumar de urină, urocultură, examen coproparazitar, coprocultură, exudat nazal, exudat faringian.
• Biochimie: colesterol total, HDL, LDL, triglyceride serice, calciu seric total, calciu ionic, magneziu seric, fier seric, acid uric seric, bilirubină (directă, totală, indirectă), glucoză serică, TGO, TGP, fosfatază alcalină, γGT, proteine serice totale, alfa amilaza, creatinina serică, electroforeza.
• Hematologie: hemoleucograma completă, VSH.
• Coagulare: INR, TQ, fibrinogen.
• Organizare: calibrarea aparatelor, controale interne și externe, scrierea registrului.

01.07.2016 - 31.07.2016

Departament: farmacie

Titlu Job: internship in dezvoltarea medicamentului

Responsabilitati:

Cunoștințe și aptitudini dobândite:

• Îmbunătățirea propriilor cunoștințe despre etapele (incluzand costurile, durata, obiectivele și obstacolele) procesului de dezvoltare a medicamentului.
• Dobândirea unei viziuni de ansamblu asupra problemelor de comercializare a unui nou medicament.
• Introducere în importanța de a alege țintele moleculare potrivite pentru un nou medicament.
• Viziune de ansamblu în chimia dezvoltării medicamentului și cum fiecare grupă funcțională influențează farmacocinetica medicamentului respectiv.
• Turul laboratoarelor companiei unde sunt ținuti șoarecii imunosupresați ca modele pentru tumori.
• Turul arhivelor de biopsii tumorale din cadrul companiei cu explicații despre condițiile de depozitare și mijloacele de colectare pentru mostrele de țesut tumoral.
• Introducere în normele de siguranță și conduită din cadrul companiei
• Capacitatea de a lucra sub un program strict pentru a îndeplini deadline-urile.

Datorii principale:
• Analiza unor articole științifice despre un inhibitor nou descoperit de kinaza aurora pentru a obține cele mai recente informații privitoare la farmacocinetica compusului, stagiile clinice și eficacitate.

01.10.2014 - 30.04.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: lider pass (peer assisted study scheme) în timpul anului ii la universitatea din manchester

Responsabilitati:

Datorii principale:
• Coordonarea unui grup de 10 studenți de anul I la zoologie
• Facilitarea învațării și înțelegerii a diferite concepte în științele biologice, incluzând genetica moleculară, tehnici de laborator precum SDS-PAGE și PCR și biologia moleculară a celulei
• Oferirea unui mediu stimulativ din punct de vedere intelectual cu ajutorul jocurilor educaționale și prezentărilor
• Îmbunătățirea tehnicilor de abordare a examenelor a studenților de anul I prin rezolvarea unor simulari de examen și explicarea raționamentelor din spatele fiecărei întrebări sau fiecărui răspuns
• Sprijinirea studenților în procesul de familiarizare cu mediul și cu regulile academice prin efectuarea unor tururi de campus sau prin prezentări verbale.

01.09.2012 - 30.09.2012

Departament: medicina umana

Titlu Job: curs de acordare a primului ajutor

Responsabilitati:

Principalele competențe dobândite:
• Am participat la un curs general de prim ajutor și am promovat examenul scris asociat și am obținut certificatul.
• Am practicat sau observat unele manevre de prim ajutor pe manechine.
• Am distribuit broșuri publicului general în data de 8 septembrie, Ziua Internațională a Crucii Roșii.

01.08.2009 - 30.09.2009

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical

Responsabilitati:

Datorii principale:
• Prepararea reactivilor utilizați în diferite operațiuni precum paste de obturare de canal, dezinfectanți și anestezice
• Grija pentru normele de igienă prin curațarea avansată a aparaturii medicale și asigurarea că procedurile de curățenie corespund standardelor bunei practici medicale. De asemenea, am fost foarte organizat și disciplinat în timp ce îndeplineam toate normele de igienă (purtarea, pe tot parcursul programului, a halatului de laborator, mănușilor sterile și ochelarilor de protecție și, de asemenea, am avut o igienă corporală corespunzătoare).

studii

 

Facultati:

2017 - 2020 Facultate: Chimie la Universitatea din Craiova din Craiova. Lista de materii:

Anul I: Chimie generală, Informatică, Fizică, Bazele chimiei organice, Structura și proprietățile moleculelor, Educație fizică, Limba engleză, Matematică, Bazele chimiei anorganice, Chimie analitică – calitativă, Chimie organică – funcțiuni simple, Termodinamică chimică.

Anul II: Chimie analitică – cantitativă, Chimia nemetalelor, Chimie organică – funcțiuni mixte și compuși heterociclici, Cinetică chimică, Biochimie, Educație fizică, Limba engleză, Chimia metalelor, Analiza instrumentală, Chimie coordinativă, Compuși organometalici, Sinteze de compuși biologic activi, Practica de specialitate.

Anul III: Metode de separare, Electrochimie și coroziune, Tehnologie chimică, Biochimie analitică, Senzori și biosenzori, Compuși macromoleculari, Structura compușilor anorganici, Compuși naturali, Asigurarea calității și standardizare, Elaborarea lucrării de licență.

Tehnici de laborator dobândite: Spectrofotometrie UV-VIS, cromatografie în strat subțire, cromatografie de coloană.

Mențiune importantă: Am fost student la buget în toți cei 3 ani de studiu și de asemenea am avut bursă pe toată durata studiilor.
2017 - 2019 Masterat: Chimia Compusilor biologic activi la Universitatea din Craiova din Craiova. Lista de materii:

Anul I: Separări și purificări avansate a compușilor biologic activi, Biosenzori bazați pe electrozi chimic modificați, Compuși Macromoleculari Biologic Activi, Sinteze și analize structurale anorganice, Imunologie, Electrochimie Moleculară și biomoleculară a compușilor biologic activi, Practică.

Anul II: Combinații complexe bioactive, Biotehnologii Avansate, Farmacologie, Sinteza si retrosinteza în chimia organică, Analize clinice, Materiale hibride nanoporoase și aplicații ale acestora, Sinteze organice aplicate în industria medicamentelor, Cercetare științifică pentru disertație.

Tehnici de laborator principale: cromatografie de gaze.
2013 - 2016 Facultate: Biochimie la The University of Manchester din Manchester. Principalele competențe dobândite:
• Cunoștințe detaliate în multe domenii ale biologiei, incluzând biologie celulară, microbiologie, biologie moleculară și chimia proceselor biologice. Interesele includ toxicologia.
• Capacitatea de a mânui, analiza și interpreta date complexe prin parcurgerea numeroaselor evaluări din cadrul unor module precum Tehnici de Manipulare a datelor (modul de matematică și informatică) sau în cadrul unor module de laborator precum Introducere in Științele de Laborator și Introducere în Biologia Experimentală.
• Organizarea activității mele și stabilirea priorităților pentru a duce la îndeplinire numeroasele sarcini de lucru precum eseuri, dizertație, proiect de licență, evaluări online la diferite materii. În plus, competențele de gestionare a timpului au fost necesare pentru pregătirea examenelor și lucrul în laborator.
• Tehnici de scriere în stil academic dobandite prin module precum Tehnici de Scriere in Stil Critic, Dizertație si Tutoriale Academice în anii 1-3.
• Competențe avansate de utilizare a calculatorului, dobandite în cursul modulelor Tehnici de Manipulare a datelor 1-3 și, de asemenea, în timpul elaborării proiectului de licență, bazat pe o resursa educațională online. Tema lucrarii (proiectului) de licență a fost “Apoptoza și aplicațiile sale în tratamentul cancerului”.
• Competențe avansate în Microsoft Office, incluzând Excel, Word și Powerpoint.

Tehnicile de laborator includ spectrometria de masă MALDI-TOF, spectrofotometria UV-VIS, electroforeza în gel (agaroză și SDS-PAGE), cromatografia de coloană (cromatografia de imunoafinitate, cromatografia de schimb ionic și cromatografia de adsorbție), Western blot și Southern blot.

Module remarcabile – Toxine, Toxicanți si Toxicitate, Proiectul/Lucrarea de licență (constand din două părți: Recenzia de literatură științifică, pe sem I și Resursa educațională online, pe sem al II-lea), Introducere în științele de laborator, Biodiversitate.

Alte aptitudini: fluența în limba engleză, cunoștințe medii de limba germană.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Matematica - Informatica la Colegiul National "Carol I" din Craiova. Diploma de Bacalaureat
• Limba si Literatura Română: 9.6
• Matematică: 8.85
• Chimie: 10.00

Permisul European de Conducere a Calculatorului (ECDL) Certificat Complet, acoperind întregul pachet Microsoft Office: Word, Excel, Outlook, Access, Powerpoint, Internet și Windows.

Sistemul Internațional de testare a cunoștințelor în Limba Engleză (IELTS): media generală 7.5

Am scris o secțiune despre ultimele știri de interes internațional, intitulată “Info News” în revista școlii, scrisă în limba engleză, intitulată “The New Catcher”.

Am absolvit liceul șef de promoție cu cea mai mare medie generală de 9.90 și am fost premiant în fiecare din cei 4 ani.

Am câștigat premiul I la faza județeană (pe județul Dolj) a olimpiadei de chimie în clasa a 9-a care a fost o competiție dificilă și provocatoare. Acest concurs a evaluat cunoștințe aprofundate de chimie anorganică (incluzând structura și proprietățile atomului, legătura chimică, legăturile intermoleculare, sistemul periodic și legea periodicității, proprietățile fizice și chimice ale sodiului și clorului, caracterul acido-bazic al unei soluții, pila Daniell, pila Leclanche, acumulatorul cu plăci de plumb, coroziunea și metodele de protecție anticorozivă). De asemenea, am obținut premiul al III-lea în clasa a 10-a când au fost evaluate cunoștințe aprofundate de chimie organică (incluzând hidrocarburi: alcani, alchene, alchine, diene și arene; funcțiuni organice simple: alcooli, acizi carboxilici; compuși naturali: zaharide, proteine, pigmenți, medicamente). Am obținut mențiune la faza națională a olimpiadei de chimie în clasa a 9-a. De asemenea, am obținut mențiune la faza regională a concursului online de chimie ChimExpert în clasa a 9-a.

Am obținut premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei Științele Pământului în clasa a 10-a și mențiune la faza națională a acestei olimpiade. De asemenea, am obținut premiul I la faza județeana a olimpiadei Știintele Pământului în clasa a 11-a și am participat la faza națională a acestei olimpiade. Olimpiada Știintele Pământului evaluează cunoștințe la 4 materii diferite: Chimie, Fizică, Geografie și Biologie.
2001 - 2009 Școală generală: traditional la Scoala Generala nr.24 "Sfantul Gheorghe" din Craiova. Examene de teze cu subiect unic: 10 examene la limba și literatura română, matematică și geografie. Media generală a acestor 10 examene a fost 9,68.

Am obținut premiul I la faza pe municipiul Craiova a olimpiadei de geografie cu media 9,75 și premiul II la faza județeană (pe județul Dolj) a acestei olimpiade cu media 9,00. Olimpiada de Geografie a evaluat cunoștințe detaliate din toate cele 5 ramuri ale subramurii “Geografie Generală” (litosferă – relief, hidrosferă – hidrografie, biosferă – ecologie și atmosferă – climatologie). Climatologia reprezintă una din pasiunile mele, alături de chimie.

Am obținut premiul III la faza pe scoală a olimpiadei de biologie.

Am obținut mențiune la faza județeană a concursului de limbă, cultură și civilizație germană Goethe.

Premii

Calificari
Feb 2021: CERTIFICAT DE MEMBRU PROVIZORIU OBBCSSR, avand avizul OBBCSSR de a exercita profesiunea de biochimist debutant intr-un laborator de analize in compartimentele de biochimie si imunologie

Feb 2013: IELTS Academic (overall 7.5)

Jun 2012: ECDL Core Certificate

Premii si Distinctii
Jun 2013: Diploma de Onoare - Se acorda elevului: Schiopu Gabriel - care a obtinut cea mai mare medie de absolvire (9.90)

Voluntariat
Sep 2012 - Sep 2012: Crucea Rosie Dolj
Principalele competențe dobândite:
• Am participat la un curs general de prim ajutor și am promovat examenul scris asociat și am obținut certificatul.
• Am practicat sau observat unele manevre de prim ajutor pe manechine.
• Am distribuit broșuri publicului general în data de 8 septembrie, Ziua Internațională a Crucii Roșii.
Hobby-uri
Lectura, Astronomie, Climatologie, Chimie, Creare de continut grafic educativ (filme pentru Youtube), Experimente chimice simple ce pot fi realizate cu substante chimice din gospodariePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close