de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.08.1993

obiectiv

 

Obiectivul profesional urmă​rit este de a lucra intr-o echipă​ profesionistă​, dinamică​, cu un bun potenț​ial de avansare ș​i afirmare, cu un rol bine definit, î​n care sa-mi pot pune î​n valoare calitaț​ile ș​i aptitudinile pe care le posed.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Proiect / Sezonier

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Farmacie, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Au pair / Babysitter / Curatenie, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Practică pedagogică observativă și de predare, anul I și II

01.11.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Practică pedagogică observativă și de predare, anul I și II

01.10.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: cunoȘtinȚe privind contextul educaȚional

Responsabilitati:

Cursuri, ateliere, prezentări, voluntariat

* "Early years mathematics the case of fractions" Brașov;
* Sesiunea Națională de Lucrări Științifice Studențești "Educația - pilon fundamental al evoluției unei societăți" - Universitatea Ovidius Constanța
* Profesor de succes - "Încrederea în sine în școală" Brașov;
* Dialoguri despre educație "Managementul școlii rurale în perioada de tranziție" Brașov;
* "Contemporary perspectives on teaching performance" Brașov;
* "Ziua psihopedagogiei speciale" Brașov;
* "Profesorul itinerant - pion al integrării copiilor cu CES în școala de masă" Brașov
* Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic - voluntariat 2018 / 2019
* Transilvania Summer Event 2018 "Angajat sau antreprenor?"
* Transilvania Summer Event 2019 - Personal Brading & Public Speaking

01.02.2016 - 31.12.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: păpușar

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea includea desfăsurarea de SPECTACOLE DE TEATRU PENTRU COPII, in scop EDUCATIV/CREATIV/RECREERE, in grădinite, scoli, la diverse evenimente, aducând în fața copiilor poveștile copilăriei și trezind în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoașterii.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Facultate: Pedagogia învățământului primar și preșcolar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Brasov.
2014 - 2017 Colegiu / Studii postliceale: Asistent medical de farmacie la "LOUIS PASTEUR" din Câmpina. LICENȚIATĂ 9.90 ✓
PRACTICĂ PROFESIONALĂ:
- 01.02.2017/ 18.07.2017 FARMACIE CU CIRCUIT INCHIS "SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA"
- 16.10.2015 / 01.02.2017 FARMACIE CU CIRCUIT DESCHIS "MEDIMFARM" CÂMPINA
2010 - 2013 Liceu / Școală profesională: Resurse naturale si protecȚia mediului la COLEGIUL TEHNIC FORESTIER din Campina. DIPLOMA DE BACALAUREAT
PRACTICĂ PROFESIONALĂ

Premii

Voluntariat
Oct 2016 - Apr 2017: "AJUNGEM MARI" Prahova
MISIUNE
Scopul programului educațional „Ajungem Mari" este să ajute copiii institutionalizați sau din medii defavorizate să se integreze în comunitate și să devina adulți responsabili si independenți, care nu cad pradă tentațiilor și pericolelor strazii.
Ne propunem să le transmitem valori pentru o viață sanatoasă si increderea că pot ajunge Oameni Mari, responsabili si independenți.

SARCINI
Am susținut ședințe de pregătire școlară ( limba romană,biologie, geografie, istorie , dezvoltare personala etc.), ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate sau educație civică. Totul cu multă JOACĂ! Pe lângă cursuri și ateliere, i-am ajutat pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative, și in acelaș timp i-am motivat și încurajat să facă ce își doresc.
http://www.ajungemmari.ro/
Certificari
Jun 2016 - Oct 2016: UTILIZATOR MICROCALCULATOAR IBM-PC
WINDOWS PROFESSIONAL. WORD, EXCEL, POWER'POINT, ACCESS, INTERNET
Calificari
Oct 2015: Lucrător hotelier / Receptioner hotelierPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close