Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.02.1998

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.08.2017

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 600,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Paza si protectie / Militar, Functii publice, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - 30.04.2020

Departament: juridic

Titlu Job: stagiar

01.05.2018 - 31.12.2019

Departament: functii publice

Titlu Job: administrative secretary

Responsabilitati:

Președinția României la Consiliul Uniunii Europene
01.01.2018 - 31.07.2018

Departament: marketing

Titlu Job: marketing specialist

Responsabilitati:

Proiecte de PR & Marketing pentru servicii de securitate IT derulate la nivel internațional prin Branding Global și Digital Marketing.
Realizarea strategiei de lansare a unui nou serviciu IT pornind de la crearea identității acestuia prin logo, slogan, visual, user-interface, desktop publishing, consultanță grafică și conținut.
Strategie de marketing online și promovare în masă prin Social Media Activity (Facebook, Instagram, Tweteer, LinkedIn, Google) utilizeând platforme online de tip blog (WordPress) sau conținut video (YouTube).
Lansarea serviciilor IT la nivel global, atât în Regat- ul Unit cât și în Statele Unite ale Americii, ce a impli- cat activități de PR Communication Details & Planning pentru prezentarea acestora în cadrul celui mai important eveniment destinat securității IT
(Info Security Europe 2018).

Pe plan național au fost realizate campanii de Brand Management destinate mediului de afaceri, de la întreprinderi mici și mijlocii până la multinaționale, desfășurate prin evenimente și conferințe
(ex: Breakfast Meeting) cu teme de mare interes.

01.10.2017 - 31.05.2018

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

TAROM înseamnă Romania. TAROM înseamnă acasă!

Realizarea de conținut cu caracter informativ, prin articole, interviuri și imagini, cu scopul promovării Companiei Naționale de Transport Aerian
(TAROM - Romanian Air Transport).
Proiectul: Seria #TAROMexperience a inclus prezentarea serviciilor oferite de companie, atât la bordul aeronavelor cât și la sol, destinațiile pe care le acoperă, personalul, de la cel navigant la cel tehnic, și informații de larg interes despre istoria și evoluția companiei.

01.04.2017 - 31.12.2017

Departament: marketing

Titlu Job: marketing assistant

Responsabilitati:

Cercetarea pieței și identificarea unor metode eficiente din punct de vedere al costurilor pentru creșterea rapidă a traficului și a loialității clienților pentru o companie națională de arhitectură și design interior, dar și pentru un local luxury.
Crearea de conținut pentru albume, ghiduri, reviste, broșuri, banner-uri, producții publicitare etc.
Creșterea traficului cu 35% prin îmbunătațirea vizibilității SEO și a platformelor online pe care le-am preluat.
Generarea unui trafic suplimentar de 15% prin implementarea unei campanii Google AdWords.
Crearea unui profil social vibrant cu pagină de Facebook, blog și Instagram pentru a genera trafic către site, pentru a spori angajamentul și partajarea socială și a aborda problemele legate de serviciul clienți. Acesta a dus la o îmbunătațire a satisfacției clienților de 45% și la creșterea vânzărilor online cu 20%.
Organizarea de evenimente de lansare, ori aniversare, împreună cu cele de promovare pentru locațiile din București, dar și pentru cele din țară.

01.09.2016 - 31.05.2017

Departament: relatii publice

Titlu Job: public relations assistant

Responsabilitati:

- Validarea și prelucrarea datelor cu caracter personal și special.
- Avizarea dosarelor de daună pentru asigurații business ai grupului Vienna Insurance Group precum Poliția Română, Serviciul de Ambulanță, SMURD, pompieri, unități militare și companii de stat.
- Comunicări pentru fiecare caz și programarea asiguraților la constatările daunelor auto și nu numai.studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Drept Internațional și al Uniunii Europene la Universitatea Nicolae Titulescu din București.
2016 - 2020 Facultate: Drept la Universitatea București din Bucharest.
2013 - 2016 Liceu / Școală profesională: Filologie, Bilingv Engleza la Liceul Teoretic Decebal din Bucharest.
2012 - 2013 Liceu / Școală profesională: Matematică - Informatică la Colegiul Național “Constantin Istrati” din Campina.

Premii

Voluntariat
Feb 2015 - Apr 2015: Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Oct 2014 - Dec 2016: MagiCamp

Hobby-uri
Ciclism, Filme, Muzica, CalatoriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close