Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.12.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.10.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltarea cunostiintelor si aptitudinilor in domeniul IT.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Telecomunicatii, Inginerie, Petrol / Gaze, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2021 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: sr windows system administrator

Responsabilitati:

Monitorizarea echipamentelor si infrastructurii cu ajutorul PRTG. Notificarea si cautarea unei rezoltutii in ceea ce priveste alertele descoperite.
Monitorizarea backup-urilor pentru diferitele perioade de timp (zilnice, saptamanale, lunare). Raportarea zilnica a statusului si investigarea esecurilor pentru determinarea unei rezolutii.
Monitorizarea Microsoft Message Center pentru determinarea modificarilor care impacteaza compania. Elaborarea documentatiei privind schimbarile care vor avea loc si rezolutiile sau demersurile necesare pentru implementarea eficienta a modificarilor - notificarea utilizatorilor si/sau modificari care trebuiesc implementate in infrastructura proprie.
Crearea documentatiei si testarea noilor versiuni de aplicatii. Elaborarea procesului de testare si implementare a update-ului in productie.
Crearea pachetelor de aplicatii pentru distributia lor folosind SCCM.
Documentarea activitatii folosind sistemul de ticketing.
Documentarea proceselor in baza interna a echipei.

01.06.2019 - 31.12.2020

Departament: it software

Titlu Job: windows system administrator

Responsabilitati:

Monitorizarea back-up-urilor zilnice, saptamanale sau lunare . Investigarea si notificarea in cazul aparitiei erorilor in timpul back-up-ului. Solutionarea erorilor si reprogramarea/restartarea back-up-urilor. Configurarea aplicatie PRTG pentru monitorizarea echipamentelor din retea. Monitorizarea alertelor si solutionarea erorilor aparute. Activitati zilnice de monitorizare a sistemului, verificarea integritatii si functionalitatii resurselor hardware si software. Instalare sistem de operare pentru statii desktop sau laptop si asigurarea suportului pentru utilizatori. Crearea si configurarea conturilor utilizatorilor in Active Directory. Verificarea operatiunilor de back-up zilnice sa fie facuta pe suporturile de stocare corespunzatoare. Implementarea unui nou sistem de backup (Veeam Backup&Replication 10) - participare activa la testarea sistemului si configurarea in productie a sistemului conform cerintelor. Monitorizarea aplicatiei Veeam pe perioada de testare. Investigarea erorilor in cazul in care apar si solutionarea lor in colaborare cu echipa interna sau cu echipa de suport a software-ului. Monitorizarea si raportarea zilnica a situatiei backup-urilor si a spatiului de stocare local. Crearea pachetelor de update-uri pentru sistemele Windows in SCCM. Testarea update-urilor necesare utilizatorilor companiei pentru toate sistemele existente. Verificarea impactului asupra echipamentelor dupa instalarea update-urilor. Trimiterea update-urilor necesare spre aprobare. Implementarea update-urilor necesare in faze. Colectarea de informatii privind efectele update-uilor asupra echipamentelor. Monitorizarea starii echipamentelor in privinta update-urilor si mentinerea lor la zi. Administrare Office 365 - Teams, SharePoint & Outlook. Monitorizarea statusului aplicatiilor Microsoft si comunicarea catre echipa in situatiile in care exista impact asupra companiei. Solutionarea diverselor incidente privind functionarea necorespunzatoare a aplicatiilor Microsoft prin investigatii proprii sau prin contactarea serviciului de suport Microsoft.

01.07.2018 - 30.06.2019

Departament: it software

Titlu Job: desktop administrator

Responsabilitati:

Instalarea, configurarea, actualizarea, intretinerea si acordarea suportului pentru sistemele desktop sau laptop pe baza solicitarilor utilizatorilor.
Dezvoltarea procedurilor de intretinere preventive pentru a evita defectarea sistemului.
Setarea drepturilor si permisiunilor de acces pentru utilizatori si crearea de conturi VPN.
Mentenanta servere, computere, imprimante si alte periferice software si hardware.
Efectuarea sarcinilor legate de centrul de date si retea atribuite de supervizor.
Rezolvarea problemelor tehnice si alocarea problemelor complexe la echipele de asistenta adecvate pentru obtinerea rezolutiilor.
Reparatii si inlocuiri ale echipamentelor - software si hardware.
Training pentru formarea noilor colegi.
Asistenta pentru alti administratori.
Prioritizarea si rezolvarea ticketelor pentru evitarea situatiilor de criza.
Monitorizarea si gestionarea inventarului componenterol software si hardware.
Realizarea documentatiei privind instalarile de sistem, configuratii, actualizari si activitati de recuperare date.
Instalare software antivirus si monitorizarea licentelor software.
Configurarea laptop-urilor in conformitate cu procedurile si standardele interne.

01.07.2016 - 31.07.2018

Departament: it software

Titlu Job: specialist it

Responsabilitati:

Compania este specializata in furnisarea de echipamente IT dar si servicii de administrare si mentenanta.
Am luat parte la toate etapele de lucru de la asamblarea diferitelor sisteme (server, statii de lucru), instalarea si configurarea de sisteme de operare diverse si alte aplicatii folosite de client, pana la mentenanta si administrarea calculatoarelor dar si realizarea, administrarea si mentenanta retelelor implementate la client.
Am dobandit experienta in administrarea retelelor, incluzand implementarea si intretinerea infrastructurii retelistice (routere si switch-uri) si birotice (imprimante si scannere) necesare, administrarea calculatoarelor existente, cu diverse siteme de operare (Windows XP, Windows 7, Windows 10).
De asemenea m-am ocupat de administrarea conturilor de e-mail.
Din atributiile mele face parte si suportul tehnic pentru utilizatori atat on-site cat si remote sau telefonic si instruirea acestora.
M-am ocupat de instalarea sistemelor de operare (Windows 7, Windows 10) pe calculatoarele detinute, de achizitia de hardware si software, de administrarea si cablarea retelei locale.
De asemenea m-am ocupat de implementarea de software de contabilitate si diverse alte aplicatii necesare clientilor. (Revisal, Lege4, WizPro)
M-am ocupat de configurarea clientului de e-mail pe diverse device-uri: tablete, telefoane (Android, iOS), laptop-uri. (IMAP, POP3, Exchange)
M-am ocupat de configurarea diverselor aplicatii folosite de client pe tablete sau telefoane. (Mobiz, Airwatch, MITouch)

01.11.2014 - 31.07.2016

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: inginer sisteme de securitate

Responsabilitati:

Instalare si mentenanta sisteme de securitate : sisteme control - acces, sisteme EAS ( Electronic Article Surveillance), sisteme efractie, sisteme detectie incendiu.

Am dezvoltat aptitudini in instalarea anumitor tipuri de sisteme EAS, sisteme de tip control-acces, people counting, efractie si detectie incendiu.

Responsabilitati:
Compania Avatar Security este specializata in furnizarea de sisteme de securitate dar si servicii de administrare si mentenanta.
Pe perioada angajarii am luat parte la toate etapele de instalare si configurare a sitemelor de securitate:
- Instalarea si configurarea sistemelor de control acces;
- Instalarea si configurarea sistemelor EAS ( Electronic Article Surveillance)
- Instalarea si configurarea sistemelor de detectie incendiu
- Instalarea si configurarea sistemelor "people counting"
Am fost implicat in procesele de mentenanta si revizie a sistemelor de securitate implementate la client si de asemenea in asigurarea suportului tehnic necesar clientilor, in special on-site si uneori remote sau telefonic.

01.06.2012 - 01.08.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: stagiu practica

Responsabilitati:

Documentarea in vederea realizarii corespunzatoare a stagiului de practica.
Dobandirea unor cunostiinte privind domeniul de exploatare al Microhidrocentralelor.
Dobandirea cunostiintelor privind proiectarea unei amenajari hidroenergetice.
Ghenescu Traian, sef centrala CHEMP Novaci 1
Am avut ocazia de a vedea ce inseamna sa lucrezi in domeniul energetic in Romania si de asemenea mi-am imbogatit cunostiintele in ceea ce priveste productia, transportul si distributia energiei electrice.

studii

 

Facultati:

2009 - 2014 Facultate: Hidroenergetica la Facultatea de Energetica din Bucharest. Absolvent al Facultatii de Energetica, Specializarea Hidroenergetica
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Matematica - Informatica la Liceul Teoretic Novaci din Novaci.

Premii

Calificari
Jun 2016: Electrician Exploatare Medie si Joasa Tensiune

Feb 2016: Inginer Sisteme de Securitate

Jul 2010: Atestat de Competente de Operare pe Calculator

Conferinte
May 2014: Conferinta Hidroenergeticienilor din Romania

May 2012: Conferinta Hidroenergeticienilor din Romania

Proiecte
Feb 2014: Proiectarea unei pompe axiale

Oct 2013: Proiectarea unui baraj de greutate

Oct 2013: Proiectarea unei turbine Francis

Jun 2013: Modelare numerica a curgerii unui rau. Simularea unei ruperi de baraj

Feb 2013: Proiectarea unei pompe centrifuge

Oct 2012: Proiectarea unei turbine Kaplan

May 2012: Generator sincron in regim insularizat

May 2011: Generator Van de Graaff

Certificari
Jun 2012: Cursul de Creativitate Inginereasca

Premii si Distinctii
May 2010: Mentiune - Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti (Fizica)

Apr 2009: Mentiune - Concursul de Fizica "Constantin Salceanu"

Voluntariat
Apr 2006 - May 2006: Formare de animatori pentru centrele de tineret si turism

Hobby-uri
Muzica, Matematica, Literatura, Jocuri logice, Excursii, Origami

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close