Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.02.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul pe termen mediu - lung este atingerea nivelului de top-management/ conducerea unei echipe de oameni cat mai numeroasa si eficienta.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Asigurari, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Relatii clienti / Call center, IT Software, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Remote (de acasă)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2020 - 31.12.2020

Departament: marketing

Titlu Job: specialist marketing online

Responsabilitati:

Postari si creare de campanii pe retelele sociale (facebook, instagram si youtube), crearea si administrarea campaniilor google adwords, interpretarea rezultatelor/graficelor google analytics, gestionarea conturilor google business, crearea campaniilor de email marketing: crearea landing page-urilor in MailChimp legate de site-urile companiei si trimiterea de newslettere catre baza de date a companiei folosind SendMachine. Diverse postari pe site-uri cu noile aparitii/promotii/oferte pe site-uri intr-o forma cat mai "SEO friendly" si modificari pe site-urile companiei, respectiv a fiecarui articol postat. Diverse comenzi pentru materiale publicitare si alte taskuri specifice departamentului de marketing.

01.01.2018 - 31.03.2020

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: agent vanzari online

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor, procesarea lor si finalizarea acestora. Contactarea telefonica a tuturor clientilor pentru detalii legate de comanda, informatii suplimentare, expedierea comenzii.
Setarea campaniilor google ads, facebook, analize SEO, interpretarea rezultatelor din google analitycs, targetarea reclamelor din online.
Administrarea si testarea site-urilor, actualizarea produselor pe site, adaugarea diferitelor module woocommerce (construirea rubricilor de testimoniale, campuri de text pt produse acolo unde este cazul etc. - a se vedea functionalitatile de pe site-ul indigo.com.ro).
De asemenea participarea la targurile de nunta din tara.

01.07.2017 - 31.01.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: sef tura

Responsabilitati:

Asigurarea tuturor activitatilor din cadrul magazinului Profi. Efectuarea receptiilor, comenzilor, inventarelor, reglarea informatica a stocurilor, inchiderea caselor de marcat/magazinului si toate activitatile de inregistrare a veniturilor si a pierderilor din magazin. Solutionarea situatiilor deosebite cu clientii magazinului. De asemenea buna coordonare a angajatilor din subordine.

01.05.2016 - 31.01.2020

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Asociat unic, magazin online, executarea tuturor activităţilor pentru buna funcţionare a societăţii comerciale. Instalarea site-ului web (tip wordpress – woocommerce), intalarea/setarea tuturor funcţionalităţilor necesare pentru un site 100% funcţional şi testarea manuală a acestuia. Încheierea de contracte cu colaboratori (intermediari, firme de curierat şi contabilitate). Efectuarea comenzilor de produse (China) şi pregătirea actelor pentru formalităţile vamale. Promovarea produselor în mediul online şi livrarea sau predarea produselor către clienţi. De asemenea asigurarea diverselor activităţi/formalităţi de administrare a firmei.

01.08.2015 - 31.01.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Consultant vânzari în cadrul firmei Drontech Electronics/Gnex (magazin online Gnex.ro), având ca activităţi principale consultarea clienţilor firmei, asigurarea stocului în magazin, preluarea comenzilor din magazin şi din online, întocmirea ofertelor promoţionale, întocmirea strategiei pe termen scurt, mediu şi lung. De asemenea întocmirea tuturor actelor necesare pentru pregatirea comenzilor şi expedierea propriu-zisă a coletelor.

01.11.2014 - 30.06.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Account manager în cadrul firmei „Life is Hard” (proiectul - aplicaţie 24Broker) având ca activităţi principale: vânzările, testare manuală software, suportul tehnic pentru clienţii firmei (persoane juridice) în utilizarea aplicaţiei, consultanţă în domeniul brokerajului de asigurări, întocmirea diferitelor rapoarte utile activităţii departamentului vânzări/suport, marketing şi în sprijinul managementului proiectului. Activitatea se desfasură folosind diverse instrumente: mail, telefon, ZenDesk, JIRA, Google Drive şi diverse aplicaţii specifice sistemului de operare Ubuntu.

01.07.2012 - 30.11.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: voluntar coordonator

Responsabilitati:

Departament proiecte erasmus+ scriere de proiecte, implementare proiect european
Lucrator de tineret
Coordonator de echipa
Logistica

studii

 

Facultati:

2010 - 2014 Facultate: Inginerie si Management la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea Constructii de Masini din Satu Mare. Motivat in alegerea acestui domeniu de partea economica/management.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Tehnician in activitati economice la Liceu economic "Gheorghe Dragos" din Satu Mare.

Premii

Traininguri
Oct 2020 - Oct 2020: Curs Optimizare SEO
Curs de Optimizare SEO al celor de la Smarters (www.smarters.ro). In cadrul cursului am dobandit foarte multe informatiile necesare pentru optimizarea SEO a unui site astfel incat acesta sa aiba o indexare cat mai buna.
Oct 2020 - Oct 2020: Curs Copywriting
Curs Copywriting al celor de la Smarters (www.smarters.ro). In cadrul cursului am invatat diverse "tips and tricks" pentru crearea unor campanii/anunturi/articole/postari intr-un mod cat mai creativ care sa atraga atentia utilizatorilor astfel incat sa maresc interactiunea/rata de click si in consecinta vanzarile.
Oct 2020 - Oct 2020: Curs Google Ads
Curs Google Ads al celor de la Smarters (www.smarters.ro). In cadrul cursului am dobandit toate informatiile necesare pentru setarea campaniilor google ads intr-un mod cat mai eficient.
Feb 2012 - Feb 2012: Curs scriere de proiecte europene
Ca urmare a acestui curs, am scris un proiect european Erasmus+ ce urmeaza sa se desfasoare in perioada octombrie 2014- noiembrie 2015.
Certificari
Jul 2014 - Aug 2014: Agent de vanzari

Oct 2012 - Oct 2012: Tehnician in asigurarea calitatii

Aug 2012: Calificare bucatar

Proiecte
May 2014 - May 2014: Scrierea, castigarea si managementul unui proiect Erasmus+ de voluntariat
Proiectul urmeaza sa se desfasoare in perioada octombrie 2014- noiembrie 2015
Voluntariat
Aug 2010 - Sep 2010: Step by step
Participant la un proiect european de voluntariat in Budapesta. Obiectiv: producerea filmelor-documentar despre comunitatea gazda si implicarea activa in problemele locale.
Hobby-uri
parasutism, planorism, sah, mersul cu bicicleta, cititul, muzica, fotografie, filmariPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close